Hemen takar takmaz kayma oluyor mu . Gittim taktım diyicem . Sonra kaydı derim olurmu böyle . Bide bişey sorucam . Hamile kalincamı sprali çıkarıyorlar . Yoksa doğumda mı. Nolur bunla ilgili fikirOzaman gözün aydın spiral kayma riski ile hamile kalınabiliyor.
Hemen takar takmaz kayma oluyor mu . Gittim taktım diyicem . Sonra kaydı derim olurmu böyle . Bide bişey sorucam . Hamile kalincamı sprali çıkarıyorlar . Yoksa doğumda mı. Nolur bunla ilgili fikir
çocuklar sizin hobiniz değil.vakit geçirme aracı hiç değil...kocanız dövecek siz teselliyi çocuklarda bulacaksınız..ne güzel dünya öyle ...Ben ne yapayım . Cocuklarını buyuturum . Vaktim geçer . Cunku hayat boyle geçmiyor . Arkama bakınca cocuklarım olduktan sonra düzelmeler var . Cocuklarım beni mutlu ediyorum . 4cuyu ondan istiyorum . Sorun kafama takmıyorum bu arada
Ben şikayet etmedim nedeni sor sende neden ban yediğini şikayet eden ben degilimBeni sikayet etmisler, ban yedim 3 gunlgune.
Tahmin edebiliyorum kimin sikayet ettigini.
Noldu konu sahibi; dokundumu soylediklerim?
Siz neden muhattap oluyosunuz sıkıyosa oğullarına söylesinler.. oğulları versin ağızlarının payını ya da nasıl kıvırırım diye o düşünsünKaynanam gorumcem soruyorlar . Keyfi yaptık desek aklınız yokmuydu . Bir sürü bisey duyucaz . Ama bahanem olsa bahanesi var derler . Cunku saçma sapan seylerden cok yoruldum
Ben şok ben iptalCansu kafanmi guzel bizimle dalgami geciyorsun.daha dun kocam beni olduresiye dovdu sofra hazirlasammi diyordun bu gubde 4. Cocuk yapacam ne yalan uydursam diyorsun.
Sakamisin bacim sen
Ooo bunu yeni gördümBen şok ben iptalşu saçma cümleyi kurcak bi yer buldum.. bende mutlu mesut evliliği var sandım.. ne diyim her şeyin hayırlısı.. ama şu ortama 4.çocuk mazoşist misiniz acaba?? Da o gariplerin suçu günahı ne??
Yapmadım cnm zaten Ada'mın duzelecegı yok vazgeçerim kendi kendime düşündüm .Ben şok ben iptalşu saçma cümleyi kurcak bi yer buldum.. bende mutlu mesut evliliği var sandım.. ne diyim her şeyin hayırlısı.. ama şu ortama 4.çocuk mazoşist misiniz acaba?? Da o gariplerin suçu günahı ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?