Ben ne yapayım . Cocuklarını buyuturum . Vaktim geçer . Cunku hayat boyle geçmiyor . Arkama bakınca cocuklarım olduktan sonra düzelmeler var . Cocuklarım beni mutlu ediyorum . 4cuyu ondan istiyorum . Sorun kafama takmıyorum bu aradaKulagi patlatan koca mi?
Nasıl yani kim kimin kulağını patlatmışhaklılar kulağını patlatan kocaya 4 çocuk niye?
çocuklara yazık değil mi?
evet maalesef
Aynen. Kime ne;-)Canımız çekti
Çatır çatır yaptık de
Nasıl yani kim kimin kulağını patlatmış
He özün de iyi biri bide 4 çocukla dimiBen ne yapayım . Cocuklarını buyuturum . Vaktim geçer . Cunku hayat boyle geçmiyor . Arkama bakınca cocuklarım olduktan sonra düzelmeler var . Cocuklarım beni mutlu ediyorum . 4cuyu ondan istiyorum . Sorun kafama takmıyorum bu arada
Eskiden tekme tokat dalıyordu,şimdi kulakla yetiniyor,4 tane yaparsam kalıcı hasar bırakmadan devam ederiz diyorsun yani. 4 çocuğa yetebilecek misin? Olanları yetiştirsen büyütsen hem sen hemde onlar için daha verimli olmaz mı?Ben ne yapayım . Cocuklarını buyuturum . Vaktim geçer . Cunku hayat boyle geçmiyor . Arkama bakınca cocuklarım olduktan sonra düzelmeler var . Cocuklarım beni mutlu ediyorum . 4cuyu ondan istiyorum . Sorun kafama takmıyorum bu arada
Madem öyle bizi neden ilgilendirsin kocandan yapacağın çocuk sayısı ile ilgili etrafına söyleyeceğin yalanlar? Ayrıca nasıl bir çözüm olabilir ki? Birisi prezervatif delinmiş de dedi. Spirali kendin nasıl takıyorsun onuda anlamadım hala.Kızlar nasihat istemedik yardım edin dedik . Biriniz yardımcı olun
Kendim takmıyorum . Aile planlamasına git dediler . Orda spiral takiyorlar dediler . Fikir başka fikir verin . Mesala spral takip hamile kalan var mı . Ben spiral hic takmadım diye bilmiyorum . Mecburum bi yalan bulmaya . İnan mecbur olmasam konu acmazdimMadem öyle bizi neden ilgilendirsin kocandan yapacağın çocuk sayısı ile ilgili etrafına söyleyeceğin yalanlar? Ayrıca nasıl bir çözüm olabilir ki? Birisi prezervatif delinmiş de dedi. Spirali kendin nasıl takıyorsun onuda anlamadım hala.
Ozaman gözün aydın spiral kayma riski ile hamile kalınabiliyor.Kendim takmıyorum . Aile planlamasına git dediler . Orda spiral takiyorlar dediler . Fikir başka fikir verin . Mesala spral takip hamile kalan var mı . Ben spiral hic takmadım diye bilmiyorum . Mecburum bi yalan bulmaya . İnan mecbur olmasam konu acmazdim
Ben ne yapayım . Cocuklarını buyuturum . Vaktim geçer . Cunku hayat boyle geçmiyor . Arkama bakınca cocuklarım olduktan sonra düzelmeler var . Cocuklarım beni mutlu ediyorum . 4cuyu ondan istiyorum . Sorun kafama takmıyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?