- 14 Şubat 2016
- 201
- 240
- 23
- Konu Sahibi oscarandthewolf
-
tespih,sigara kullanıyorsa güzel bir çakmak, olabilir....arkadaşlar merhaba. erkek arkadaşım askerde şu an, acemi birliğini yapıyor 1 buçuk aydır. usta birliğini hakkaride yapacağı için oraya kargo vs. gönderemicem. ben de dağıtım iznine geldiğinde ona bir şeyler vermek istiyorum hem kendimle alakalı hem ekstra şeyler. bi kutu hazırlıcam. içine fotoğraflarımızı, üzerine parfümümü doldurduğum fularımı, fotograf baskılı bi künye, saç tutamımı, hakkari soğuk olacağı için el kremi koyucam. bir de o acemi birliğindeyken her gün bi şeyler yazdığım defterimi yanımda getiricem ama onu koymayı düşünmüyorum Çünkü yazmaya devam edicem. bunların dışında neler koyabilirim beni anımsatan ve mutlu edebilecek? manevi ağırlıklı olması önemli elbette. en ufak önerilerinizi bile bekliyorum. teşekkürler şimdiden:)
Size tavsiyem dikkatini dağıtıp derinlere daldıracak aşırı anı vs yüklemesi yapmayın. Allah hem onun hemde tüm askerlerimizin sağa sağlim evine dönmesini nasip etsin. İşine yarayacak şeyler harici tavsiye etmem bişey göndermeniziarkadaşlar merhaba. erkek arkadaşım askerde şu an, acemi birliğini yapıyor 1 buçuk aydır. usta birliğini hakkaride yapacağı için oraya kargo vs. gönderemicem. ben de dağıtım iznine geldiğinde ona bir şeyler vermek istiyorum hem kendimle alakalı hem ekstra şeyler. bi kutu hazırlıcam. içine fotoğraflarımızı, üzerine parfümümü doldurduğum fularımı, fotograf baskılı bi künye, saç tutamımı, hakkari soğuk olacağı için el kremi koyucam. bir de o acemi birliğindeyken her gün bi şeyler yazdığım defterimi yanımda getiricem ama onu koymayı düşünmüyorum Çünkü yazmaya devam edicem. bunların dışında neler koyabilirim beni anımsatan ve mutlu edebilecek? manevi ağırlıklı olması önemli elbette. en ufak önerilerinizi bile bekliyorum. teşekkürler şimdiden:)
tespih,sigara kullanıyorsa güzel bir çakmak, olabilir....
oyy kadının odun cinsi ben oluyorum herhalde.. parfüm sıktığın fular, saç tutamıdaha ne olsun ..
çocukla dalga geçmesinler oralarda ..
Size tavsiyem dikkatini dağıtıp derinlere daldıracak aşırı anı vs yüklemesi yapmayın. Allah hem onun hemde tüm askerlerimizin sağa sağlim evine dönmesini nasip etsin. İşine yarayacak şeyler harici tavsiye etmem bişey göndermenizi
Hakkari'ye neden kargo yollanmıyor ben onu anlamadım.
hakkari şemdinli dağ karakolunda görev yapacak çünkü.
oyy kadının odun cinsi ben oluyorum herhalde.. parfüm sıktığın fular, saç tutamıdaha ne olsun ..
arkadaşlar merhaba. erkek arkadaşım askerde şu an, acemi birliğini yapıyor 1 buçuk aydır. usta birliğini hakkaride yapacağı için oraya kargo vs. gönderemicem. ben de dağıtım iznine geldiğinde ona bir şeyler vermek istiyorum hem kendimle alakalı hem ekstra şeyler. bi kutu hazırlıcam. içine fotoğraflarımızı, üzerine parfümümü doldurduğum fularımı, fotograf baskılı bi künye(bu ona sürprizim), saç tutamımı(kendisi özellikle istedi), hakkari soğuk olacağı için el kremi koyucam. bir de o acemi birliğindeyken her gün bi şeyler yazdığım defterimi yanımda getiricem buluştuğumuzda okumak istiyor ama onu kutuya koymayı düşünmüyorum çünkü yazmaya devam edicem. bunların dışında neler koyabilirim beni anımsatan ve mutlu edebilecek? manevi ağırlıklı olması önemli elbette. en ufak önerilerinizi bile bekliyorum. teşekkürler şimdiden:)
Oh be yalnız değilmişimoyy kadının odun cinsi ben oluyorum herhalde.. parfüm sıktığın fular, saç tutamıdaha ne olsun ..
nil her mesajın da beni şaşırtmayı başarıyosunİç çamaşırını koy.
Askerde bir erkek için en güzel hediye bu bence. Ben olsam öyle yapardım o yüzden önerdim.nil her mesajın da beni şaşırtmayı başarıyosun
Nickle hitap ediyoruz işte bizimde adımız nickimizden ibaret değil de havalıymış vuhuuAskerde bir erkek için en güzel hediye bu bence. Ben olsam öyle yapardım o yüzden önerdim.
İsmim nil değil bu arada ama neyse. "nil desperandum" Latince'de "asla vaz geçme" demek...
Genelde farklıdır düşüncelerim zaten. Kafam mı farklı çalışıyor, bende mi bir tuhaflık var bilemiyorum ama fikirlerim genelde topluma terstir kabul ediyorum.Nickle hitap ediyoruz işte bizimde adımız nickimizden ibaret değil de havalıymış vuhuu
Ama bana da ilginç geliyo bazı yorumların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?