Kızlar yardım

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Arkadaşlar günaydın
Cumartesi gecesi yola çıkıyoruz tatil için
Ve ben hasta olmak üzereyim beklediğimden erken geldi
Benim sorum şu P....ile başlayan adet geciktiriciyi kullanmak istiyorum
2 yaşında oğlum var emziriyorum ama sütüm çok az zararı olur mu
Son çare olarak ta tampon kullananlar var ?

Emziriyorsan ilac kullanmamalisin. Ben tampon kullandigim zamanlarda gayet rahat etmistim tatilde.

Arkadaşlar günaydın
Cumartesi gecesi yola çıkıyoruz tatil için
Ve ben hasta olmak üzereyim beklediğimden erken geldi
Benim sorum şu P....ile başlayan adet geciktiriciyi kullanmak istiyorum
2 yaşında oğlum var emziriyorum ama sütüm çok az zararı olur mu
Son çare olarak ta tampon kullananlar var ?
İlacı bilmem de 2yaşında ki çocuk sütten kesilir zaten.

O ilaclar bayagi bir hormon yuklemesi yapiyor. Bazilarinin vucudu bunu kaldiriyor ama cogu kiside uzun sure bozukluga yol aciyorlar. Bir de emziriyormussunuz bence hic gerek yok. Ben tampon kullaniyorum. Aplikatorlu tamponlar kullanisli ve rahat oluyor. Aplikatorsuz alirsan zorlanabilirsin. Reklam olmasin yazmayayim istersen ozel mesajdan markasini da yazabilirim kendi kullandigimin

O ilaclar bayagi bir hormon yuklemesi yapiyor. Bazilarinin vucudu bunu kaldiriyor ama cogu kiside uzun sure bozukluga yol aciyorlar. Bir de emziriyormussunuz bence hic gerek yok. Ben tampon kullaniyorum. Aplikatorlu tamponlar kullanisli ve rahat oluyor. Aplikatorsuz alirsan zorlanabilirsin. Reklam olmasin yazmayayim istersen ozel mesajdan markasini da yazabilirim kendi kullandigimin
Evet ya özelden yazar mısınız :)

Emzirdiğin için tampon daha iyi olur, ağır bir ilaç. O.b. Tamponlar iyi oluyor.

Peki sürekli rahatsızlık hissi verir mi rahat edebilir miyim?
Hiç hissedilmiyor. İpini dışarıda tutup olabildiğince derine sokuyorsun. Ben hiç hissetmiyorum. Hissedeni de duymadım. Değiştirmede 2-3 saati geçirmesen iyi olur.
Tamponun boyları var, normal boyutlusunu kullanıyorum bna yetiyor ama çok şiddetli oluyorsa bi büyüğünü alabilirisin. Ama mini boy alma. Normal ya da bi büyüğü.

Hiç hissedilmiyor. İpini dışarıda tutup olabildiğince derine sokuyorsun. Ben hiç hissetmiyorum. Hissedeni de duymadım. Değiştirmede 2-3 saati geçirmesen iyi olur.
Tamponun boyları var, normal boyutlusunu kullanıyorum bna yetiyor ama çok şiddetli oluyorsa bi büyüğünü alabilirisin. Ama mini boy alma. Normal ya da bi büyüğü.
Birde eczaneden mi aldınız marketten mi
Yani şuan için eczaneden başka büyük market yok ilçemizde

Birde eczaneden mi aldınız marketten mi
Yani şuan için eczaneden başka büyük market yok ilçemizde
Eczanede de marketlerde de oluyor. İkisine de sorabilirsiniz. Market küçükse olmayabilir. Eczanede olma ihtimali daha yüksek. Olduğunuz yerde bulamazsanız dahi tatile gittiğiniz yerdeki eczanelerde kesin vardır.

Eczanede de marketlerde de oluyor. İkisine de sorabilirsiniz. Market küçükse olmayabilir. Eczanede olma ihtimali daha yüksek. Olduğunuz yerde bulamazsanız dahi tatile gittiğiniz yerdeki eczanelerde kesin vardır.
Çok teşekkür ederim biraz korkuyorum sadece tampon kullanmaktan

Çok teşekkür ederim biraz korkuyorum sadece tampon kullanmaktan

Korkacak bir şey yok tamponda. Parmak kadar bir şey zaten. Doğru yerleştirirseniz hissetmezsiniz, sızıntı da yaapmaz. Eğer hissediyorsanız doğru yerleşmemiş demektir.

Normal doğum yaptıysanız büyük boy almanızda fayda var.

Korkacak bir şey yok tamponda. Parmak kadar bir şey zaten. Doğru yerleştirirseniz hissetmezsiniz, sızıntı da yaapmaz. Eğer hissediyorsanız doğru yerleşmemiş demektir.

Normal doğum yaptıysanız büyük boy almanızda fayda var.
Yok sezeryan yaptım korkudan normal yapamadım
Birkez kullansam alışırım elbet
Bide arkadaşlar bazıları acıtıyor bazıları çok rahat dediler
Doğru tercih yapmam lazımm:))

Yok sezeryan yaptım korkudan normal yapamadım
Birkez kullansam alışırım elbet
Bide arkadaşlar bazıları acıtıyor bazıları çok rahat dediler
Doğru tercih yapmam lazımm:))

Her türlüsünü kullandım, inanın hepsi aynı. Sadece boyut değişiyor.

Küçük boy bakirelere, orta boy normal doğum yapmamış olanlara, büyük boy da normal doğum yapanlara tavsiye ediliyor.

Orta boy size uygun. Ben o.b kullanıyorum genelde. En sızdırmazı o bence. Ama aplikatörlüler ilk kullanımda daha kolay yerleştirilebilir. Dediğim gibi doğru yerleştirirseniz acıtmaz, rahatsız etmez. Rahatsızlık varsa bşraz daha itmeniz gerekir.

Çok sordum kusura bakmayın
Eczanede bu aplikatörlülerden vardır demi?

Back
X