Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlar yardim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Kizlar biliyorum burasi yeri degil ama ne yapabilirim yazicam saclarim cok dokulyo doktora gittim prolaktin hormonu yuksekligi d vitamini eksikligi ve akdeniz anemisi tasoyiciligim varmis ilac verdi ve birde haftada iki kez yapmam icin bir karisim hazirladi benimle ayni durumda olup bu durumu yasayan ya da bu bakim yagini kullanan var mi lutfen yardimci olun

Kizlar biliyorum burasi yeri degil ama ne yapabilirim yazicam saclarim cok dokulyo doktora gittim prolaktin hormonu yuksekligi d vitamini eksikligi ve akdeniz anemisi tasoyiciligim varmis ilac verdi ve birde haftada iki kez yapmam icin bir karisim hazirladi benimle ayni durumda olup bu durumu yasayan ya da bu bakim yagini kullanan var mi lutfen yardimci olun

benm saçlarımda dökülüyor 16 yasımdan beri çok yol denedim ama hiç bir şey fayda etmedi seyreklikleri biraz kapandı sadece onun dışında bişey olmadı doktorun dedklerini yap bakalım belki faydası olur.

Bana doktorun verdigi karişim filanda hayretmedi, kullandiğim losyon ilaç vs. de fayda vermedi..
en son kökünden kazıttım..
Ne kaşıntı kaldı nede döküntü..
Dünyadaki en rahat kadın benim şuan sanirim ohh misss ferahh ferahhh :KK76:

benm saçlarımda dökülüyor 16 yasımdan beri çok yol denedim ama hiç bir şey fayda etmedi seyreklikleri biraz kapandı sadece onun dışında bişey doktorun dedklerini yap bakalım belki faydası olur.
Vichy kullandinmi? yeşil kapak

Kullaniyorm ilaclari ama psikoloji anlatamam yani surekli yakinti haline geldi bu sac

Kullaniyorm ilaclari ama psikoloji anlatamam yani surekli yakinti haline geldi bu sac
ay bendede takıntı haline gelmişti hele birde etrafdakiler sormuyormu neden bukadar yada neden dökülüyor düzleştirme yakıyorsun saçlarını falan demiyolarmı yani gırtlaklayısm geliyor artk .

hayır faydası nedir.
Ben saçlarim uzunken kaşınıyorken, dökülüyoken denemedim, nezaman kestim ozaman keşfettim.
Yani sampuanmi fayda verdi saç olmadigindanmi rahatsızlıklarım bitti tam anlamadım ama bendeki yaraları kaşıntıyı tamamen yok etti.
Dökülmesinin sebebi saç derinse eğer bu şampuan onarıyor böylelikle dökülmeyide önlüyor diye biliyorum.

Ben saçlarim uzunken kaşınıyorken, dökülüyoken denemedim, nezaman kestim ozaman keşfettim.
Yani sampuanmi fayda verdi saç olmadigindanmi rahatsızlıklarım bitti tam anlamadım ama bendeki yaraları kaşıntıyı tamamen yok etti.
Dökülmesinin sebebi saç derinse eğer bu şampuan onarıyor böylelikle dökülmeyide önlüyor diye biliyorum.
benm aslında doktora gidip hormon testi yaptırmam lazm ama yaprmyrm hormon bozuklugumdan döküldüğünü düşünüyorum :(

Seyrek degil zaten, ben değil diğer arkadaş seyreklikler azaldı demiş ona sor..
Kazı kafanı boşver , hem sıklaşır hem yaraların gider :)

Sıla'nın taktığı bandana lardan takarsın desen desen, hem tarz olursun hem sağlıklı :KK51:
bende en sonunda kazıyacagım.
kökten çözüm.

benm saçlarımda dökülüyor 16 yasımdan beri çok yol denedim ama hiç bir şey fayda etmedi seyreklikleri biraz kapandı sadece onun dışında bişey olmadı doktorun dedklerini yap bakalım belki faydası olur.
Seyreklikler nasil kapandi canim

Back
X