Kızlar yardım

Benim ki de ekimin 22 si doğum gösteriyor inşallah su kanama durur sonrada çocuğumun kalp atışını duyarsam benden iyisi yok bide pişik oldum kiloluyum ama hiç olmazdı bebekten mis hormonlar yükseliyor mus vallahi bilmiyorum böyle 8 ay geçer mı panik atak olurum bu gidişle ağrım yok kanamam da hafifledi gibi sanki ayaklarımı yukarı kaldırdım yatiyom

Yat canm bol bol sakin ol söyle düşün sen ne kadr sitres yaparsn bebegn zarar görecek inslh brsey olmayacak.. Allahım korusun bebegini pişik için krem sur varsa

Yat canm bol bol sakin ol söyle düşün sen ne kadr sitres yaparsn bebegn zarar görecek inslh brsey olmayacak.. Allahım korusun bebegini pişik için krem sur varsa
Çok teşekkür ederim cnm sabahtan beri dinliyorsun beni içimi ferahlattin Allah razı olsun krem sürdüm inşallah durursa kanama bende cuma günü çocuğu mu görebilirim

Çok teşekkür ederim cnm sabahtan beri dinliyorsun beni içimi ferahlattin Allah razı olsun krem sürdüm inşallah durursa kanama bende cuma günü çocuğu mu görebilirim
Sendende razı olsun canm durur inslh ya cumada bebeğini görürsn umarm bn yarm kalp atışları için gidecegm

Umudum azaldı cnm kanama devam ediyor koyulasmis nolacak bilmiyorum oluruna bıraktım hayırlısı olsun Allah nasip ederse olur zaten
Kırmızı olmusmu ?? Ya umarm düsecekse bile kendi duser ya dış gebelk zor gerçekten inslh öyle brsey yoktur ki olsa ağrı olurdu bence ..

Canım çok şükür gittim progestan verdi iğne de vuruldum değer 696dan bı günde 1244e yükselmis kanamam olduğu halde inşallah bebişim beni birakmaz
Çok şükür canm. Bırakmaz inslh ne kanamaların içinden çıkıp yaşıyor bebisler . Seninki kırmızı degl zatn kahverengi leke olur yani :)

Yok cnm üzmüyorum konuşuyorum onunla senin progestanin bitince noldu tekrar mı yazdırdın nerden yazdırdın yada kanaman kesildi mı tamamen
Canm bnm birgun oldu zaten sonra kesildi ignem bitti geçen perşembe tekrar yazmadı doktor gerk yokmuş rahimdede kanama alanı yok zatn. Suan progestan kapsül kullanıyorum onuda 14. Haftaya kadr kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…