- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
İnslh canm bn 7.haftadaym takvm 8 gösteriyor ama önden gidiyo nedense sende ekimde doğum yaparsn inslh bnde:)İnşallah eğer birşey olmazsa bebisime aramızda 3 hafta olucak ikimizde sağ salim kavusalim evlatlarımıza
Yat canm bol bol sakin ol söyle düşün sen ne kadr sitres yaparsn bebegn zarar görecek inslh brsey olmayacak.. Allahım korusun bebeginiBenim ki de ekimin 22 si doğum gösteriyor inşallah su kanama durur sonrada çocuğumun kalp atışını duyarsam benden iyisi yok bide pişik oldum kiloluyum ama hiç olmazdı bebekten mis hormonlar yükseliyor mus vallahi bilmiyorum böyle 8 ay geçer mı panik atak olurum bu gidişle ağrım yok kanamam da hafifledi gibi sanki ayaklarımı yukarı kaldırdım yatiyom
Çok teşekkür ederim cnm sabahtan beri dinliyorsun beni içimi ferahlattin Allah razı olsun krem sürdüm inşallah durursa kanama bende cuma günü çocuğu mu görebilirimYat canm bol bol sakin ol söyle düşün sen ne kadr sitres yaparsn bebegn zarar görecek inslh brsey olmayacak.. Allahım korusun bebeginipişik için krem sur varsa
Sendende razı olsun canmÇok teşekkür ederim cnm sabahtan beri dinliyorsun beni içimi ferahlattin Allah razı olsun krem sürdüm inşallah durursa kanama bende cuma günü çocuğu mu görebilirim
Umudum azaldı cnm kanama devam ediyor koyulasmis nolacak bilmiyorumSendende razı olsun canmdurur inslh ya cumada bebeğini görürsn umarm bn yarm kalp atışları için gidecegm
Kırmızı olmusmu ??Umudum azaldı cnm kanama devam ediyor koyulasmis nolacak bilmiyorumoluruna bıraktım hayırlısı olsun Allah nasip ederse olur zaten
Yok cnm koyu kahverengi ama daha çok geliyor sabah pembeydi bilmiyorum inşallah dış gebelik değildirKırmızı olmusmu ??Ya umarm düsecekse bile kendi duser ya dış gebelk zor gerçekten inslh öyle brsey yoktur ki olsa ağrı olurdu bence ..
Koyu kahve normal canm uzme kendiniYok cnm koyu kahverengi ama daha çok geliyor sabah pembeydi bilmiyorum inşallah dış gebelik değildir
Uzmuyorum cnm içimden bir ses kesilecek diyor bilmiyorum inşallah kesilir daha az gelmeye başladı bekliyom sabırla kesilir inşallahKoyu kahve normal canm uzme kendini
Hislerine güven birşey olmayacak inslh.Uzmuyorum cnm içimden bir ses kesilecek diyor bilmiyorum inşallah kesilir daha az gelmeye başladı bekliyom sabırla kesilir inşallah
İnşallah canım kese bile gözükmüyor ki doktor ne yapsinHislerine güven birşey olmayacak inslh.
Çok yni daha gözlükmz ki 5+5de gördük biz.İnşallah canım kese bile gözükmüyor ki doktor ne yapsin
İnşallah bende görebilirim bebisimiziİnşallah canım kese bile gözükmüyor ki doktor ne yapsin
Canım çok şükür gittim progestan verdi iğne de vuruldum değer 696dan bı günde 1244e yükselmis kanamam olduğu halde inşallah bebişim beni birakmazÇok yni daha gözlükmz ki 5+5de gördük biz.
Çok şükür canm. Bırakmaz inslh ne kanamaların içinden çıkıp yaşıyor bebisler . Seninki kırmızı degl zatn kahverengi leke olur yani :)Canım çok şükür gittim progestan verdi iğne de vuruldum değer 696dan bı günde 1244e yükselmis kanamam olduğu halde inşallah bebişim beni birakmaz
Bugün pembe de geldi cnm çok şükür değerler yükselmiş içime su serpildiÇok şükür canm. Bırakmaz inslh ne kanamaların içinden çıkıp yaşıyor bebisler . Seninki kırmızı degl zatn kahverengi leke olur yani :)
Pembeyide normal kabul ediyorlar canm. Merk etme snde ..bebeğini üzme..Bugün pembe de geldi cnm çok şükür değerler yükselmiş içime su serpildi
Yok cnm üzmüyorum konuşuyorum onunla senin progestanin bitince noldu tekrar mı yazdırdın nerden yazdırdın yada kanaman kesildi mı tamamenPembeyide normal kabul ediyorlar canm. Merk etme snde ..bebeğini üzme..
Canm bnm birgun oldu zaten sonra kesildi ignem bitti geçen perşembe tekrar yazmadı doktor gerk yokmuş rahimdede kanama alanı yok zatn. Suan progestan kapsül kullanıyorum onuda 14. Haftaya kadr kullanacağım.Yok cnm üzmüyorum konuşuyorum onunla senin progestanin bitince noldu tekrar mı yazdırdın nerden yazdırdın yada kanaman kesildi mı tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?