Kızlar yardım

Canm bnm birgun oldu zaten sonra kesildi ignem bitti geçen perşembe tekrar yazmadı doktor gerk yokmuş rahimdede kanama alanı yok zatn. Suan progestan kapsül kullanıyorum onuda 14. Haftaya kadr kullanacağım.
Cnm bana bı kez iğne vurdu şimdi hap yazdı kanama ola ola yükselmiş bthcg

Yani iğne tek seferlkmiymis??
Galiba cnm iğne yazmadı çünkü kanamam da 3 4 damla adet kanaması gibi 9 ay böyle kanama yapıp doğurmus görümcem ilk düşüğü mu bilmiyor ya bana evham yapma diyor dün yaparım sen kanama dan sonra kalp atışını duydun değil mı kaç gün sonra duydun cnm bende doktor araştırıyorum bundan sonra ona giderim

Bakk bakalm canm doktorunu. Eve bn dün duydm kalp atışlarıni. Görümceni dinle sen birsycik olmaz

Bakk bakalm canm doktorunu. Eve bn dün duydm kalp atışlarıni. Görümceni dinle sen birsycik olmaz
Darısı bana inşallah vajinal ultrason la mı baktı bebek biraz aşağıda diyor doktor ama degisebelirmis dua ediyorum bekliyorum ne gelirse Rabbim den hayırlısını versin inşallah

Darısı bana inşallah vajinal ultrason la mı baktı bebek biraz aşağıda diyor doktor ama degisebelirmis dua ediyorum bekliyorum ne gelirse Rabbim den hayırlısını versin inşallah
Yok canm karından baktı benm doktorum hc alttan bakmadı daha keseyide karından gördük.. ilişki yasak zatn o yüzden alttanda bakmz bence.

Himm. İyi canm bir daha bakmaz zatn doktorda o zamn . İnslh kafana Gore bulursn br doktor
Ne zaman gitmeliyim sence doktora kanamam biraz hafifledi durmazsa perşembe gel dedi devlette ki kadın haftaya perşembe herâlde hap da bitiyor haftaya perşembe doktora gitsem bide artık korkmuyorum o kadar kanamaya rağmen yukseldiyse durur artık inşallah birşey olmaz

Duru inslh canm. Suan kaç haftaliksin?? Bir sorun olmazsa ilacın bitince git canm folik asit kullanıyorsun degilmi??

son durumun nedir cnm ? 2 hafta ne çektim o kahve rengi lekelerden çok korkmuştum şükür ki bitti progestan filan kullandım iyi gelmişti

son durumun nedir cnm ? 2 hafta ne çektim o kahve rengi lekelerden çok korkmuştum şükür ki bitti progestan filan kullandım iyi gelmişti
Kanamam var hala hatta biraz daha koyu kesilmesini bekliyorum yemek yemek dışında yataktan çıkmıyorum progestan kullanıyorum kesem asagidaymis normale bakarak sabırla bekliyorum ağrım yok ama kanamam da azalmadi maalesef bakalım hayırlısı tek umudum kanama ya rağmen degerlerimin yuksekmesi

agrı olmaması ve koyu renk olmasıda iyi en azından cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…