- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Cnm bana bı kez iğne vurdu şimdi hap yazdı kanama ola ola yükselmiş bthcgCanm bnm birgun oldu zaten sonra kesildi ignem bitti geçen perşembe tekrar yazmadı doktor gerk yokmuş rahimdede kanama alanı yok zatn. Suan progestan kapsül kullanıyorum onuda 14. Haftaya kadr kullanacağım.
Hep yükselsn inslh :))) iğne vurulmak için yazmadım gunlk veya 3 günlük gbi.?Cnm bana bı kez iğne vurdu şimdi hap yazdı kanama ola ola yükselmiş bthcg
Anlamadım cnm ne demek istediğini de inşallah hep yükselirHep yükselsn inslh :))) iğne vurulmak için yazmadım gunlk veya 3 günlük gbi.?
Yani iğne tek seferlkmiymis??Anlamadım cnm ne demek istediğini de inşallah hep yükselir
Galiba cnm iğne yazmadı çünkü kanamam da 3 4 damla adet kanaması gibi 9 ay böyle kanama yapıp doğurmus görümcem ilk düşüğü mu bilmiyor ya bana evham yapma diyor dün yaparım sen kanama dan sonra kalp atışını duydun değil mı kaç gün sonra duydun cnm bende doktor araştırıyorum bundan sonra ona giderimYani iğne tek seferlkmiymis??
Bakk bakalm canm doktorunu. Eve bn dün duydm kalp atışlarıni. Görümceni dinle sen birsycik olmazGaliba cnm iğne yazmadı çünkü kanamam da 3 4 damla adet kanaması gibi 9 ay böyle kanama yapıp doğurmus görümcem ilk düşüğü mu bilmiyor ya bana evham yapma diyor dün yaparım sen kanama dan sonra kalp atışını duydun değil mı kaç gün sonra duydun cnm bende doktor araştırıyorum bundan sonra ona giderim
Darısı bana inşallah vajinal ultrason la mı baktı bebek biraz aşağıda diyor doktor ama degisebelirmis dua ediyorum bekliyorum ne gelirse Rabbim den hayırlısını versin inşallahBakk bakalm canm doktorunu. Eve bn dün duydm kalp atışlarıni. Görümceni dinle sen birsycik olmaz
Yok canm karından baktı benm doktorum hc alttan bakmadı daha keseyide karından gördük.. ilişki yasak zatn o yüzden alttanda bakmz bence.Darısı bana inşallah vajinal ultrason la mı baktı bebek biraz aşağıda diyor doktor ama degisebelirmis dua ediyorum bekliyorum ne gelirse Rabbim den hayırlısını versin inşallah
Tamam canım bidaha alttan baktirmam dün bana alttan baktı daYok canm karından baktı benm doktorum hc alttan bakmadı daha keseyide karından gördük.. ilişki yasak zatn o yüzden alttanda bakmz bence.
Sanada yasakladımi ilişkiyi??Tamam canım bidaha alttan baktirmam dün bana alttan baktı da
Evet cnm ilişki yasak dedi ozeller kapalıydı devlete gittim bende doktor arastiriyorumSanada yasakladımi ilişkiyi??
Himm. İyi canm bir daha bakmaz zatn doktorda o zamn . İnslh kafana Gore bulursn br doktorEvet cnm ilişki yasak dedi ozeller kapalıydı devlete gittim bende doktor arastiriyorum
Ne zaman gitmeliyim sence doktora kanamam biraz hafifledi durmazsa perşembe gel dedi devlette ki kadın haftaya perşembe herâlde hap da bitiyor haftaya perşembe doktora gitsem bide artık korkmuyorum o kadar kanamaya rağmen yukseldiyse durur artık inşallah birşey olmazHimm. İyi canm bir daha bakmaz zatn doktorda o zamn . İnslh kafana Gore bulursn br doktor
Duru inslh canm. Suan kaç haftaliksin?? Bir sorun olmazsa ilacın bitince git canm folik asit kullanıyorsun degilmi??Ne zaman gitmeliyim sence doktora kanamam biraz hafifledi durmazsa perşembe gel dedi devlette ki kadın haftaya perşembe herâlde hap da bitiyor haftaya perşembe doktora gitsem bide artık korkmuyorum o kadar kanamaya rağmen yukseldiyse durur artık inşallah birşey olmaz
Evet cnm sabah sadece 5 mg içiyorum olmaz inşallah o zamana kalp atışını duyarım diye düşünüyorumDuru inslh canm. Suan kaç haftaliksin?? Bir sorun olmazsa ilacın bitince git canm folik asit kullanıyorsun degilmi??
İnslh canmEvet cnm sabah sadece 5 mg içiyorum olmaz inşallah o zamana kalp atışını duyarım diye düşünüyorum
Kanamam var hala hatta biraz daha koyu kesilmesini bekliyorum yemek yemek dışında yataktan çıkmıyorum progestan kullanıyorum kesem asagidaymis normale bakarak sabırla bekliyorum ağrım yok ama kanamam da azalmadi maalesef bakalım hayırlısı tek umudum kanama ya rağmen degerlerimin yuksekmesison durumun nedir cnm ? 2 hafta ne çektim o kahve rengi lekelerden çok korkmuştum şükür ki bitti progestan filan kullandım iyi gelmişti
agrı olmaması ve koyu renk olmasıda iyi en azından cnmKanamam var hala hatta biraz daha koyu kesilmesini bekliyorum yemek yemek dışında yataktan çıkmıyorum progestan kullanıyorum kesem asagidaymis normale bakarak sabırla bekliyorum ağrım yok ama kanamam da azalmadi maalesef bakalım hayırlısı tek umudum kanama ya rağmen degerlerimin yuksekmesi
Sağol cnm iyidir inşallah sabırla bekliyorum Rabbim hayırlısi neyse onu nasip etsin inşallah bekliyorum kesilir inşallahagrı olmaması ve koyu renk olmasıda iyi en azından cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?