Kızlar yardım

agrı olmaması ve koyu renk olmasıda iyi en azından cnm
Çok yoruldum belirsizlik öldürdü beni kanama durmadı progestan almama rağmen azaldı ama durmadı ağlamak istiyorum ne zaman bitecek bu kanama bebek sağlıklı mı kafayı yiyeceğim dusunmekden

Çok yoruldum belirsizlik öldürdü beni kanama durmadı progestan almama rağmen azaldı ama durmadı ağlamak istiyorum ne zaman bitecek bu kanama bebek sağlıklı mı kafayı yiyeceğim dusunmekden
Bak canım öncelikle çok iyi anlıyorum seni bende çok korkuyordum o kanamalı zamanlarda ama lutfen pozitif düşün ve çok stres yapma vucudunda bebişte etkilenir yani rabbime emanet inşaallah birşeycik olmaz rabbim neyi nasıl taktir ediyorsa öle oluyor sonuçta şuan kaç haftalık

5+4 haftalık ama kanama durmadikca stresin artıyor sanki ayağı kalktığını biliyor gece bı damlaydi dedim kesiliyor herâlde sabah yine başladı tamam çok çok değil hani ama yine de tedirgin oluyorum artık vajinadan baktırmak istemiyorum sen ve nasıl bir yol izleme liyim ben diyorum ki yarın kan testi yaptırayim 48 saati geçmiş oluyor yükselme varsa hemen özel doktora ki yoksa bırakayım hapı

Gereksiz bir şekilde rahatım bilmiyorum ama kanı gördükçe üzülüyorum sanki çocuğuma birşey oluyor da elimden birşey gelmiyor gibi hissediyorum

Benimde 5.haftada başladı 7 ye kadar sürdü hep koyuydu bi kere açık renk gldi o zmn çk agladm korkmuştum işede gidiyordum dinlenemedim fazla yürüyünce temizlik yapınca daha çok geliyordu ama ilacları düzenli kullandm ve alttan muayene etmek zorunda kalıyordu ama bebiş için katlanmak zorunda kaldım sabret gerekirse tekrar kan testi yaptır dediğin gibi değerini göster doktora 6 yada 7. haftanda kalp atışını duymaya gidersin :)

Ay inşallah dua et lütfen Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin evlatlarımızi

Gereksiz bir şekilde rahatım bilmiyorum ama kanı gördükçe üzülüyorum sanki çocuğuma birşey oluyor da elimden birşey gelmiyor gibi hissediyorum
yok cnm öle düşünme her kanama düşükle sonuçlanmıyor doktr bnada risk var demişti progestanı alttan kullanıyordum bebe aspirinide kan sulandırsın die içiyordum iyi geldi cidden ztn düşükte ağrılar kramplar oluyormuş kalp atışınıda duydun mu için rahat etsin :)

Ara sıra oluyor ama çok hafif şiddetli değil sonra fark ediyor um gaz sancısı cnm bnm de geldi bugun 4. Gün değerler yükseliyor ama insan rahatsız oluyor

Ara sıra oluyor ama çok hafif şiddetli değil sonra fark ediyor um gaz sancısı cnm bnm de geldi bugun 4. Gün değerler yükseliyor ama insan rahatsız oluyor
dua edeceğim hepimiz için :) ama sende içini rahat tut strese sokma kendini. bebişlerimiz bizimle... sağlıklıca doğacak miss kokularını içimize çekeceğiz ve çok güzel anneler olcaz böle düşün :)

Ay tatlım inşallah rabbim bizle beraber bütün anneleri evlatlarına kavuştursun inşallah

Canım gelen kan sende kötü mu kokuyordu bende ki biraz kokuyor da aynı adet kanı gibi ama ilk düşüğümde 3. Gün simsiyah kan geliyor du resmen bunda pembe o biraz içimi ferahlatıyor

Canım gelen kan sende kötü mu kokuyordu bende ki biraz kokuyor da aynı adet kanı gibi ama ilk düşüğümde 3. Gün simsiyah kan geliyor du resmen bunda pembe o biraz içimi ferahlatıyor
evet koku rahatsız ediciydi ama benim kanama o kdr yogun değildi bazen leke leke bazen hafif kanamalıydı

evet koku rahatsız ediciydi ama benim kanama o kdr yogun değildi bazen leke leke bazen hafif kanamalıydı
Korkmayayim yani benim ki de pembe çok değil ama yine de insan rahatsız oluyor yarın hayırlı haberler le dönerim inşallah

KALP ATIŞINI DUYUNCA HABER VER :)
Ben çok fena pişik olmuşum öyle ki bacaklarima kadar dağılmaya başlamış doktora sordum bizle alakalı değil cildiyeye git dedi kanamaya da alakası yoktur o zaman demi ama artık iyiden iyiye psikolojim bozuldu çok üzülüyorum artık napicami sasirdim

evdeysen biraz açık giyin havalansın bari pudra filan mı sürsen bilemicem ne iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…