Canım saçlarında bal köpüğü üstüne röfle varsa ve verdiğin resimlerdeki saç renklerine boyarsan saçlarını
yeşerme yapar .Eğer koyulaştırmak istiyorsan saç rengini , yavaş yavaş 2 ton düşürerek yap.
canm 2 ton derken hiç anlamıyorum boyadan bana numara söyleyebilirmisin
Mesela bal köpüğü 7.3 tür genelde. Sen 7.1 ile boyayabilirsin.
teşekkür ederimm
Rica ederim ama yine de röflenin olduğu yerlere önce deneyin derim nasıl bir renk çıktığına bakın.
Sonra tamamına uygulayın.Sadece dip boya yapacaksanız sorun olmaz zaten.
aslında komple yapacağım ama koyu bir renk düşünmüştüm yani platine göre koyu, kahve gibi ama şuan yeşermesinden korktum baya
canım ben lorealın bu boyasını hıc begenmıorm acıkcası. ama en begendıgım renk bu serı ıcerısınden 60 olmustu. guzel bı kahve oluyor. 1.ye boyadım aman allahım sacım kıpppkırmızı olmustu nasıl yıkadım neler yaptım o renkten kurtulmak ıcın ayy felakettı. tabı sen bılırsın yıne ama ben 60 ı onerırım. ten rengıde onemlı tabı ben cok acık tenlıyım herkes cok yakıstırmıstı.
canım ben lorealın bu boyasını hıc begenmıorm acıkcası. ama en begendıgım renk bu serı ıcerısınden 60 olmustu. guzel bı kahve oluyor. 1.ye boyadım aman allahım sacım kıpppkırmızı olmustu nasıl yıkadım neler yaptım o renkten kurtulmak ıcın ayy felakettı. tabı sen bılırsın yıne ama ben 60 ı onerırım. ten rengıde onemlı tabı ben cok acık tenlıyım herkes cok yakıstırmıstı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?