kızlar yardıma ihtiyacım var

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar konuyu uraya açıyorum çünkü pek okunmadı eski konum saç rengi alanında ve net cvp alamadım..kuaföre gidecek durumum yok şuan işsizim..ve saçlarımdan çok sıkıldım ilk kez kendim boyayacağım..saçlarım bal köüğü üzerine platin röfleli..ve dipten 6 7 cm kestane kendi rengim çıktı..içinde çok hafif kızıl yansıma olan bir kahve istiyorum..bunlardan hangisiyle boyamalıyım? veya başka bir öneriniz var mı?
Eki Görüntüle 490862 Eki Görüntüle 490861 $417041_2943138532148_1804351525_n.webpEki Görüntüle 490862 Eki Görüntüle 490861
ayrıca uzun saçlı kızın saçları çok hoş ona benzer bişeyler olabilir :26:

Son düzenleme:
cnm kuaföre danışsan daha iyi olur bence çünkü saçında boya var yani her zaman gittiğin kuaföründen rica etsen o bi tavsiyede bulunsun burdan saçını mahvedecek bir öneride bulunmak istemem

Canım saçlarında bal köpüğü üstüne röfle varsa ve verdiğin resimlerdeki saç renklerine boyarsan saçlarını
yeşerme yapar .Eğer koyulaştırmak istiyorsan saç rengini , yavaş yavaş 2 ton düşürerek yap.

Canım saçlarında bal köpüğü üstüne röfle varsa ve verdiğin resimlerdeki saç renklerine boyarsan saçlarını
yeşerme yapar .Eğer koyulaştırmak istiyorsan saç rengini , yavaş yavaş 2 ton düşürerek yap.

canm 2 ton derken hiç anlamıyorum boyadan bana numara söyleyebilirmisin

Rica ederim ama yine de röflenin olduğu yerlere önce deneyin derim nasıl bir renk çıktığına bakın.
Sonra tamamına uygulayın.Sadece dip boya yapacaksanız sorun olmaz zaten.

aslında komple yapacağım ama koyu bir renk düşünmüştüm yani platine göre koyu, kahve gibi ama şuan yeşermesinden korktum baya

aslında komple yapacağım ama koyu bir renk düşünmüştüm yani platine göre koyu, kahve gibi ama şuan yeşermesinden korktum baya

Kesinlikle direkt o ilk mesajında verdiğin renklere boyama ,çünkü yeşerir saçların.
Eğer koyu yaptırmak istiyorsan önce pigmentasyon işlemi yatırman lazım ,
sonra o resimlerdeki renkleri uygulatman lazım.

canım ben lorealın bu boyasını hıc begenmıorm acıkcası. ama en begendıgım renk bu serı ıcerısınden 60 olmustu. guzel bı kahve oluyor. 1.ye boyadım aman allahım sacım kıpppkırmızı olmustu nasıl yıkadım neler yaptım o renkten kurtulmak ıcın ayy felakettı. tabı sen bılırsın yıne ama ben 60 ı onerırım. ten rengıde onemlı tabı ben cok acık tenlıyım herkes cok yakıstırmıstı.

canım ben lorealın bu boyasını hıc begenmıorm acıkcası. ama en begendıgım renk bu serı ıcerısınden 60 olmustu. guzel bı kahve oluyor. 1.ye boyadım aman allahım sacım kıpppkırmızı olmustu nasıl yıkadım neler yaptım o renkten kurtulmak ıcın ayy felakettı. tabı sen bılırsın yıne ama ben 60 ı onerırım. ten rengıde onemlı tabı ben cok acık tenlıyım herkes cok yakıstırmıstı.

peki cnm röflenin üzerine direk boyanabilecek bi renk mi

evet tatlım bende acık sarı sacımın ustune uygulamıstım cok guzel olmustu. bıkac boyamada oturur renk. ben o rengı gercekten cok begenmıstım etrafımdakı herkeste cok begenıyodu ama malesef erkek arkadasım sarı sacımı daha cok sevdıgı ıcın koyuya donemıyorum :( bana kalsa hemen o renge tekrar boyarım o nedenle gozum kapalı onerırım sana ;)

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 491193

bu mu canm renk hoşuma gitti aslında

Back
X