Kızlar yardıma ihtiyacım varr :(

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
benim bir sevgilim var ve gecen gün ailesiyle birlikte bir düğüne katıldılar. O düğünde normal gecmis hersey akrabalar filan her neyse biraz zaman gectikten sonra sevgilimin annesine uzaktan bir akrabası diyorki kızımla oglunu tanıstıralım konussunlar görüssünler diye bunu soyleyende kızın babası.Sevgilimin anneside beni biliyor gorusuyoruz beni cok seviyorlar cok sukur.Olmaz oyle sey demis oglumun bir iliskisi zaten var demis ciddi düsünüyorlar filan demis. her neyse adam cekip gitmis. sonra gecen gün facebook hesap üzerinden kız sevgilime istek yolluyor sevgilimde akraba diyerekten isteği kabul ediyor icinde en ufak art niyet olmayarak kız bunun ailesiyle birlikte olan fotograflarını tekli fotograflarını filan hemen beğenmis bile bir actım neti aman yarabbim neler olmus haberim yok hemen sevgilimi aradım bu ne dedim filan durumu anlattı bende dedim bukadar saf olma ya da saflık ayagına yatma dedim kıza sormanı istiyorum yaz bakalım neden seni eklemis diye dedim evet erkek arkadasım facebook uzerinden kıza mesaj attı . isin komiği hesapta ikimizin adıda yazıyor terbiyesizliğe bak kızdaki :). kızda hemen cevap verdi akraba olduğumuz icin eklemistim sorn olduysa defnedende senden de ozür dilerim diye mesaj geldi bende hemen cevap yazdım okuyorum cunku mesajları :D sorun yok iyi günler dedim. ozur dilerim filan yazmıs mesaja baktım yanıtlamadım kızı arkadaslıktan sildim filan he neyse babası sevgilimin babasının is yerine filan gitmis konumak icin babasıda terslemis adam yine gitmis. gecen günde kızın babası sevgilimin dayısına facebook uzerinden mesaj atıyor ıste kızım x(sevgilimi) i eklemis ama defne kızımı terslemis filan diye dayısıda sormus defne kim diye aralarında söz takmıslar filan kız arkadası demis adam dayısda evet hatırladım diyerekten yine adamı terslemisler bu ne yuzsuzluktur canım skldı iyice bunaldım sevgilim suanda calıstıgı yerde gorevde geldiğimde konusucam bu isi cozucem dedi hafta ici. ama benimde icim icimi kemiriyor kızlar bu kıza agzının payını vermem gerek sizce n yazabilirim n desem daha dogru olur:mad::cool:

Ne değişik insanlar var yuhh babaya bak.
Hiç ağırlığınızı bozmayın derim gereken cevapları vermişler.
Cool olmak iyidir :KK59:

Ne değişik insanlar var yuhh babaya bak.
Hiç ağırlığınızı bozmayın derim gereken cevapları vermişler.
Cool olmak iyidir :KK59:
babası oyle tuafkı bende sasırdım resmen kızını yamamaya calıstı yazıkki birde kız babası olacak tuaf ya off. neyseki sevgilimn ailesi beni biliyor iliskimizi destekliyor ve benide seviyorlar

Erkek arkadaşının kızın ark isteğini kabul etmesi hiç hoş değil kötü niyetli olmayabilir ama bir bakıma yüz vermiş,kızın babasına da hayret ettim,böyle insanlarla aslında sert konuşmak lazım ki hadlerini bilsinler

Erkek arkadaşının kızın ark isteğini kabul etmesi hiç hoş değil kötü niyetli olmayabilir ama bir bakıma yüz vermiş,kızın babasına da hayret ettim,böyle insanlarla aslında sert konuşmak lazım ki hadlerini bilsinler
Konuşacak haddini bildirecek işte canim sevgilim calisiyor burada deil. Evet kabul ettiği icinde tartismistik ogün ama sonuçta olan oldu sorunum sadece kizin babasinin konuyu uzatması

Ay cok enteresan cidden daha neler duyacagiz :D kiz basta gidip babasina soylemis mi ki ben bu cocugu begendim gt babasiyla konus diye? Ay tam tersi bunu erkekler yapar benim bildigim :D vallahi dunya tersine donmus. Ben sevgilinizi suclu bulmadim acikcasi bi de size acik acik anlatmis her seyi sevgilinize bosbosuna yuklenmeyin bence.

Ay cok enteresan cidden daha neler duyacagiz :KK70: kiz basta gidip babasina soylemis mi ki ben bu cocugu begendim gt babasiyla konus diye? Ay tam tersi bunu erkekler yapar benim bildigim :KK70: vallahi dunya tersine donmus. Ben sevgilinizi suclu bulmadim acikcasi bi de size acik acik anlatmis her seyi sevgilinize bosbosuna yuklenmeyin bence.
Bizim gizlimiz saklimiz yokki yaptigimiz yanlışta olsa onu anlatiriz yok orasını bilmiyorum kizin isteyip istemediğini babasi görmüş goya sevgilimin annesine oyle soylemis kızda dünden razi baksana hemen eklemiş çarpık bacak :D ayy sinirimi alamiyorum k.bakmayın böyle yazdığım icin

Bence en kısa zamanda sevgilinle çok güzel bir fotoğraf çekil ve profil fotosu yap.Bu yeterli :)))

Bir kere o kizin art niyeti olmasa babasina hemen yetistirmez. Ayrica babasi dedikten sonra neden ekliyor?o zaman mi haberi oldu s3nn sevgilinle akraba olduklarindan? O zamana kdr degiller miydi??

Back
X