- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
benim bir sevgilim var ve gecen gün ailesiyle birlikte bir düğüne katıldılar. O düğünde normal gecmis hersey akrabalar filan her neyse biraz zaman gectikten sonra sevgilimin annesine uzaktan bir akrabası diyorki kızımla oglunu tanıstıralım konussunlar görüssünler diye bunu soyleyende kızın babası.Sevgilimin anneside beni biliyor gorusuyoruz beni cok seviyorlar cok sukur.Olmaz oyle sey demis oglumun bir iliskisi zaten var demis ciddi düsünüyorlar filan demis. her neyse adam cekip gitmis. sonra gecen gün facebook hesap üzerinden kız sevgilime istek yolluyor sevgilimde akraba diyerekten isteği kabul ediyor icinde en ufak art niyet olmayarak kız bunun ailesiyle birlikte olan fotograflarını tekli fotograflarını filan hemen beğenmis bile bir actım neti aman yarabbim neler olmus haberim yok hemen sevgilimi aradım bu ne dedim filan durumu anlattı bende dedim bukadar saf olma ya da saflık ayagına yatma dedim kıza sormanı istiyorum yaz bakalım neden seni eklemis diye dedim evet erkek arkadasım facebook uzerinden kıza mesaj attı . isin komiği hesapta ikimizin adıda yazıyor terbiyesizliğe bak kızdaki :). kızda hemen cevap verdi akraba olduğumuz icin eklemistim sorn olduysa defnedende senden de ozür dilerim diye mesaj geldi bende hemen cevap yazdım okuyorum cunku mesajları
sorun yok iyi günler dedim. ozur dilerim filan yazmıs mesaja baktım yanıtlamadım kızı arkadaslıktan sildim filan he neyse babası sevgilimin babasının is yerine filan gitmis konumak icin babasıda terslemis adam yine gitmis. gecen günde kızın babası sevgilimin dayısına facebook uzerinden mesaj atıyor ıste kızım x(sevgilimi) i eklemis ama defne kızımı terslemis filan diye dayısıda sormus defne kim diye aralarında söz takmıslar filan kız arkadası demis adam dayısda evet hatırladım diyerekten yine adamı terslemisler bu ne yuzsuzluktur canım skldı iyice bunaldım sevgilim suanda calıstıgı yerde gorevde geldiğimde konusucam bu isi cozucem dedi hafta ici. ama benimde icim icimi kemiriyor kızlar bu kıza agzının payını vermem gerek sizce n yazabilirim n desem daha dogru olur