Şöyle söylim klasik bildiğimiz mide ilaçları, mide koruyucuları, asit pompası inhibitörü (her sabah aç alınan), gaz kesici ilaçlar, bağırsak düzenleyici ilaçlar artı en önemlisi de pankreas enzim düzenleyiciler, bağırsaklarda azalan bakteri için probiyotik hap formda verildi.
Sizin sadece mideniz üzerine mi yoğunlaşıldı? Bu gibi mide rahatsızlıklarının başlıca nedenlerinden birisi pankreas. Sizin pankreasınıza hiç bakıldımı? Böbreklere bakıldı mı?
Yani endoskopi yapıldı kolonoskopide polip bulundu al ilaçları gitmi dedi prof? Eğer öyleyse çok yazık diyeceğim. Benim gittiğim yer ssk okmeydanı hemen karşısında olan bir küçücük poliklinikti. Doktorda öyle prof vs değildi ama çok yaşlıydı muhtemelen emekli olmuştur. Nerden baksam 5 seneye yakın oluyor.
Çektiklerinizi inanın çok iyi anlıyorum. Ancak gittiğiniz hekimlerden fayda sağlayamadıysanız genel bir taramadan geçin. Örnek troidlerinize bakılsın, mesela bende bu rahatsızlığımla beraber troid teşhiside koyuldu. Belki hepsi pankreasım, bağırsaklarım, Otoimmün hastalığım birlikte tedavi edildiği için şanslıyım kurtuldum.
Birde safra kesenize baktırın. Mesela annemde hiç olmayan karın mide şişkinlikleri gaz sorunu safra kesesinde çamur ve taş oluşumu olduktan sonra ortaya çıkmıştı. Aldırdı safra kesesini bitti onunda sıkıntısı