Kizlar yardimci olun lutfenn:((

Herseynhayirlisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
125
52
18
34
Kizlar, benim bat yarin ..
Ama kac gundur devam eden agiz kurumasi var, surekli bisey icmem gerekiyor, cok rahatsiz edici bir durum.. internetten biraz arastirdimm Allah korusun seker hastaligi felan olabilir diyo ama hamilelikte olabilirmis. Bunun yani sira baska belirtilerimde var .. lutfen yardimci olunnn korkmaya basladim birazzz..

Tesekkurlerrr

Test yapsan canım ben de daha yeni öğrendim ama şimdi senden okuyunca aklıma geldi hergün iki litre su içtiğim halde azda olsa kuruyor du ağzım hamile olabilirsinmiki:)

Tüketmeniz gerekenden az su tüketiyorsunuzdur şeker hastalığı gelmesin aklınıza hemen onun başka ciddi belirtileri de var sık tuvalete gitme ,gittikçe zayıflama ve şeker yükselmesiyle soluğu hastanede alma gibi..ama güzel düşünelim ki hamilelikten olsun :) yine de sıvı değil SU tüketmeyi unutmayın kilonuzla 30 çarpın kaç ml ihtiyacınız olduğunu bulun

InşAllah canimm beniim,
Sendede ilk baslarda mi oldu?
Baska belirtilerinde varmiydi?
Evet canım daha bende perşembe günü öğrendim azda olsa şimdi de devam ediyor ara sıra kuruluk ve adete bir hafta kala falan kabızlık başladıydı göğüslerim şişti o kadar galiba :)
Neden test yapmıyorsun adetin düzenliyse çıkar ben adet günüm yaptım normalde sabahtan başlardı olmayınca sabah akşam test yaptım

Ben adet sancisi cekiyodum biraz hatta belim felan agriyodu hala da agriyo kasiklarimd bi batma sanki bocek kemiriyo gibi ve arada midemde bulaniyo hafif, test yapmiyorum canim gecen ay test yapmistim positif cikti cok sevinmistim ama sonra testin yanlis gosterdigini anladim cok uzuldum.. oyuzden yarin gidip kan testi yapicam inşAllah..

InşAllah, canimm benim iyi dusunelim ki iyi olsun, sagol canim

Bende daha doktora gidemedim bende endişeliyim iki gün arayla test yaptım gerçi ikiside pozitif ti ama iki gün sonra bidaha yapayım diyorum sende haberlerini bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…