canım tek diyebileceğim siyah camlı bişi alma, toz alıosun 2 dk sonra yine toz oluyor. Sürekli toz alsan bile seni deli etmeyi başarır :)
Bende beyaz arayışı içindeyim o çizgilerde beyaz olsaymış güzel olurmuş
Çok güzel bir takımmış düşünebilirsin bence çok beğendim.
Aynen canım bende keşke beyaz olsa diye cidden çok aradım ama yok maalesef :2: Beyazlara taş tarzı detay koyuyorlar onuda ben beğenmiyorum. Bu takım fena değil diye düşündüm ama bununda yatak başlığı çok koyu
Canlar aşağıda fotoğrafları bulunan yatak odası için hafta sonu alsam mı almasam mı diye çok tereddütte kaldım çünkü hep beyaz bir yatak odası istiyordum ancak bununda modern görünümü beni cezbetti. Gerçi hala napsam karar veremiyorum da ki az birazcık kararsızımdırda :26:
En azından bu yatak odasını daha ferah hala getirebilmem için sizce yatak başlığını nasıl yapabilirim. Mobilya rengini tam olarak vizyon diyebilirim çok çok koyu değil aslında. Yatak başlığı deri ama yumşak bir deri talebe göre kumaş yapabiliriz dediler.
Eki Görüntüle 948182
Eki Görüntüle 948183
Eki Görüntüle 948184
Yatak odası modeli çizgi olarak geçiyor detaylı fotolarİzmir Kısık köy Modes Mobilyada da var.
Kızlar ne olur fikirleriniz benim için çok çok önemli yardımlarınızı bekliyorummmm:26:
Canlar aşağıda fotoğrafları bulunan yatak odası için hafta sonu alsam mı almasam mı diye çok tereddütte kaldım çünkü hep beyaz bir yatak odası istiyordum ancak bununda modern görünümü beni cezbetti. Gerçi hala napsam karar veremiyorum da ki az birazcık kararsızımdırda :26:
En azından bu yatak odasını daha ferah hala getirebilmem için sizce yatak başlığını nasıl yapabilirim. Mobilya rengini tam olarak vizyon diyebilirim çok çok koyu değil aslında. Yatak başlığı deri ama yumşak bir deri talebe göre kumaş yapabiliriz dediler.
Eki Görüntüle 948182
Eki Görüntüle 948183
Eki Görüntüle 948184
Yatak odası modeli çizgi olarak geçiyor detaylı fotolarİzmir Kısık köy Modes Mobilyada da var.
Kızlar ne olur fikirleriniz benim için çok çok önemli yardımlarınızı bekliyorummmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?