Kızlar yardımcı olur musunuz

parlablbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
741
173
33
25
adetin 23.günü progesteron 16.34 çıktı bu ne demek oluyor 31.de çatlatma iğnesi vuruldu 3.5.6.8 ilişki oldu çok anlamıyorum ne yapmam gerek ne oluyor

Progesteronun yüksek çıkması iyi bir şey. Hamilelikte yüksek olması önemli bebeğin düşmemesi için

Benimde yanlış hatırlamıyorsam 18 çıkmıştı zaten olumsuz bi durum olsa doktorunuza söylerdi diye düşünüyorum

adetin 23.günü progesteron 16.34 çıktı bu ne demek oluyor 31.de çatlatma iğnesi vuruldu 3.5.6.8 ilişki oldu çok anlamıyorum ne yapmam gerek ne oluyor
Canım düzenli adet görüyorsan yumurtlama gününden 1 hafta sonra pik yapar progesteron. Normalde 21. Günü çağırır doktor. Senin yumurtlama ne zaman oldu ne zaman çatlatma oldu kendin hesapla. 3-5-6-8 kısmını anlayamadim ama adetinin 8. Günü mu demek?

Hayır çatlatma iğnes vurdum 31 inde 3.5.8. İn de ilişki oldu adetin 23.günü de progesteron testi yaptık 16.34 çıktı normal deniyoruz transfer hastası değilim
Tamam o zaman adetini bekliycen o ilişkilerden tutan oldu mu olmadı mı diye :) progesteron testi yumurtlama olmuş mu olmamış mı onu ölçmek için yapılıyor. Yumurta catladiktan 6-7 gün sonra pik yapıyor. Seninde ona bakmışlar işte. İnşallah tutar canım

Peki ovülasyon testi adete 4 gün kalasıya neden kopkoyu çıkar

Peki ovülasyon testi adete 4 gün kalasıya neden kopkoyu çıkar
Burada bir kaç kişiden adet öncesi ovulasyon testi ile pozitif görüp hamileligi gerceklesenler olmuş. Ama beta HCG olcmuyor ki Lh ölçüyor. Onun yerine hamilelik testi yapsan erke gebelik falan daha anlamlı olur :)

Burada bir kaç kişiden adet öncesi ovulasyon testi ile pozitif görüp hamileligi gerceklesenler olmuş. Ama beta HCG olcmuyor ki Lh ölçüyor. Onun yerine hamilelik testi yapsan erke gebelik falan daha anlamlı olur :)

Öncekiler daha silik bugün ki koyu çıktı bende anlamadım

Arkadaşlar banada yardımcı olur musunuz progesteron hormonu 40 çıkmış neden yükselir bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…