Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile değilim ama benProgesteronun yüksek çıkması iyi bir şey. Hamilelikte yüksek olması önemli bebeğin düşmemesi için
Hamile olmasanızsa yumurtanız çatladığında bu değer yükselir vucut kendini hamileliğe hazırladığı için.Hamile değilim ama ben
Değer iyi mi peki inşallah olur yaHamile olmasanızsa yumurtanız çatladığında bu değer yükselir vucut kendini hamileliğe hazırladığı için.
Canım düzenli adet görüyorsan yumurtlama gününden 1 hafta sonra pik yapar progesteron. Normalde 21. Günü çağırır doktor. Senin yumurtlama ne zaman oldu ne zaman çatlatma oldu kendin hesapla. 3-5-6-8 kısmını anlayamadim ama adetinin 8. Günü mu demek?adetin 23.günü progesteron 16.34 çıktı bu ne demek oluyor 31.de çatlatma iğnesi vuruldu 3.5.6.8 ilişki oldu çok anlamıyorum ne yapmam gerek ne oluyor
Sen şimdi transfer hastası misin anlayamadımadetin 23.günü progesteron 16.34 çıktı bu ne demek oluyor 31.de çatlatma iğnesi vuruldu 3.5.6.8 ilişki oldu çok anlamıyorum ne yapmam gerek ne oluyor
Hayır çatlatma iğnes vurdum 31 inde 3.5.8. İn de ilişki oldu adetin 23.günü de progesteron testi yaptık 16.34 çıktı normal deniyoruz transfer hastası değilimSen şimdi transfer hastası misin anlayamadımtransferde ilişki yasak deniyo
Tamam o zaman adetini bekliycen o ilişkilerden tutan oldu mu olmadı mı diye :) progesteron testi yumurtlama olmuş mu olmamış mı onu ölçmek için yapılıyor. Yumurta catladiktan 6-7 gün sonra pik yapıyor. Seninde ona bakmışlar işte. İnşallah tutar canımHayır çatlatma iğnes vurdum 31 inde 3.5.8. İn de ilişki oldu adetin 23.günü de progesteron testi yaptık 16.34 çıktı normal deniyoruz transfer hastası değilim
Peki ovülasyon testi adete 4 gün kalasıya neden kopkoyu çıkarTamam o zaman adetini bekliycen o ilişkilerden tutan oldu mu olmadı mı diye :) progesteron testi yumurtlama olmuş mu olmamış mı onu ölçmek için yapılıyor. Yumurta catladiktan 6-7 gün sonra pik yapıyor. Seninde ona bakmışlar işte. İnşallah tutar canım
Burada bir kaç kişiden adet öncesi ovulasyon testi ile pozitif görüp hamileligi gerceklesenler olmuş. Ama beta HCG olcmuyor ki Lh ölçüyor. Onun yerine hamilelik testi yapsan erke gebelik falan daha anlamlı olur :)Peki ovülasyon testi adete 4 gün kalasıya neden kopkoyu çıkar
Evet değerinin öyle çıkmasından net olarak anlaşılıyor yumurtlamanın gerçekleştiği catladigi :)Doktor yumurtlama olmuş demişti
Burada bir kaç kişiden adet öncesi ovulasyon testi ile pozitif görüp hamileligi gerceklesenler olmuş. Ama beta HCG olcmuyor ki Lh ölçüyor. Onun yerine hamilelik testi yapsan erke gebelik falan daha anlamlı olur :)