2. modeli beğendim ama 1. modelin de omuzları çok şıkmış ..
kesinlikle 2. model. bayıldımmmm
İkisi de çok hoş.Ama 2.yi çok beğendim bende.Göğsüne yada eteğine ışıltı katılırsa çok daha hoş olabilir.
Evet bir ara askerlik bitsin diye şafak sayıyoduk şimdi evlilik için şafak sayıyoruzDarısı başına inşallah canım. Ayrıca yorumun için de teşekkürler..
Evet canım bir bir yazardın şafakları hatırlıyorum artık bizimde bitsede bende bu evrelere gelsem ..
Eyleme geçsem ..
Şafaklar biter mi anacım, evlenirsin bebek şafağı gelir Eki Görüntüle 350709
İkincisi derim ama biraz hareket ister üst tarafına bence, sade zarif detaylan eklenebilir, moda evleri güzel fikir verir bu konuda, çok beğendim hangisi olursa olsun çok güzel, şimdiden mutluluklarr
Merhaba herkese :) Temmuzda kısmetse düğünüm olacak. Gelinlik modelime şimdiden karar verip yavaş yavaş diktirmeye başlamak istiyorum. Şimdiye kadar birçok gelinlik modeline baktım hepsi çok hoş ama 2 tanesi daha da bir ilgimi çekti :) İlk resimdeki gibi bir gelinlik denemiştim çok hoş durmuştu üstümde. İkinci de sade ama çok zarif, o yüzden o da hoşuma gitti. Sizce hangisi daha güzel duruyo yardımcı olursanız çok sevinirim kızlaaarr
Eki Görüntüle 350346
Eki Görüntüle 350347
Merhaba herkese :) Temmuzda kısmetse düğünüm olacak. Gelinlik modelime şimdiden karar verip yavaş yavaş diktirmeye başlamak istiyorum. Şimdiye kadar birçok gelinlik modeline baktım hepsi çok hoş ama 2 tanesi daha da bir ilgimi çekti :) İlk resimdeki gibi bir gelinlik denemiştim çok hoş durmuştu üstümde. İkinci de sade ama çok zarif, o yüzden o da hoşuma gitti. Sizce hangisi daha güzel duruyo yardımcı olursanız çok sevinirim kızlaaarr
kesinlikle 2. gelinlik çok sade ve çok hoş zarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?