kızlar yardımcı olurmusunuz kararsızımm:((

PnarMracAlya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
411
435
103
kızlar merhba ben aslında 2012 ağustos annesi olcaktım ama ölü doğum yaptım bebeğim doğumdan bi hafta önce kordona iki düğüm atmış boynuna dolamış zaten çok hareketliydi uslu durmadı çok acı şeyler yaşadım doğumdan bi ay sonra tekrar hamile kaldım şu an haziran annnesi adayıyım doktorum bi daha aynı riski almayalım sezeryan yapalım 38 haftaya girdiği ilk gün diyo ama çok kararsızım hem bebeğimi düşünüyorum hem normal olsa keşke diyorum ... kızlar sizce ne yapmalıyım o acı günleri hala atlatamadım zaten böle bi duruma şahit olan varmı

allah sabır versin öncelikle neyseki bi yavrun daha olmuş çok üzücü bi durum yerinde olsam 38i bile beklemezdim bu bir risk tekrar aynı şeyi yaşamak insanı bitirir.38i bile bekleme cnm 36 da 37 de sezaryene alıolar isteğe bağlı büyür ne olucak emzirirsin bol bol yaz ayı zaten çabuk toplar yine 2500 ü geçer 36 da doğursan

sordum doktora daha erkende alınırmı diye yok demişti Allahım kimseye evlat acısı vermesin heleki kucağına almadan toprağa vermek çok çok kötü benimle aynı doğum yapanlar var çevremde onların bebeklerini gördükçe çok kötü oluyorum ... şimdi her saat her dk göbeğime bakıyorum oynuyomu die her an dua ediyorum Allahım bişi olmasın yavruma ötekini koklayamadım bu bana güç versin diyorum hepimizi kurtarsın rabbim sağ sağlim bebelerimizi alalım kucağımıza...

canım öncelikle başın sağ olsun allah onun ömrünü bu bebeğine versin ...
bence bebeğini riske atma tabiki onun için ne iyiyse onu düşünmek zorundasın doktor 38 de alıyım diyosa hiç daha düşünme aldır doğan çocuk çok çabuk toparlıyo kendini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…