• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınız gerek, size çok güveniyorum.

Bence cevaben birsey yapma çünkü o zaman icindeb gelmis olmaz ve cok da anlamli olmaz. Sen de bir sure sonra ihtiyaci olan birseyle boyle bir surpriz jest yaparsin. Bu sekilde devamlilik saglanir. Ama surekli birbirinize cevaben o gonderdi ben de gondereyim gibi yaparsaniz bir anlami kalmaz.

Bence cevaben birsey yapma çünkü o zaman icindeb gelmis olmaz ve cok da anlamli olmaz. Sen de bir sure sonra ihtiyaci olan birseyle boyle bir surpriz jest yaparsin. Bu sekilde devamlilik saglanir. Ama surekli birbirinize cevaben o gonderdi ben de gondereyim gibi yaparsaniz bir anlami kalmaz.
Teşekkür ederim :KK28:

Bence çok şirin bir davranış. Düşünceli biri demek ki.
Her jestine karşılık vermek zorunda değilsin bence.
İçinden ne zaman bir şeyler yapmak gelirse o zaman yap.
Bu daha kıymetli ve samimi.
Şimdi ona borçlu gibi hissetme, güzel bir mesaj yada telefon ile teşekkürlerini iletebilirsin.

Umarım bu davranışları ilerleyen zamanda değişmez.
Erkekler önce deli divane gibi dolanır, onun olduğuna inandığında savsaklar.

Bence çok şirin bir davranış. Düşünceli biri demek ki.
Her jestine karşılık vermek zorunda değilsin bence.
İçinden ne zaman bir şeyler yapmak gelirse o zaman yap.
Bu daha kıymetli ve samimi.
Şimdi ona borçlu gibi hissetme, güzel bir mesaj yada telefon ile teşekkürlerini iletebilirsin.

Umarım bu davranışları ilerleyen zamanda değişmez.
Erkekler önce deli divane gibi dolanır, onun olduğuna inandığında savsaklar.
Yorumuna çok mutlu oldum :KK8:

İlk tanıdığım günden beri bana çok ince ve düşünceli..
Ben de değişmemesini diliyorum..

1.5 ay için bence bu not çok fazla
Ayak fetişi falan olmasın

Merhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.

Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.

Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?

Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.

cnm benim bence düşünce , not her biri ayrı güzel. Daha önce konuşmalarınızda ayaklarını ısıtamadığından bahsetmen ve karşındaki insanın onca konuşmadan vs. bunu aklında tutup sürpriz yapması bence harika:KK9: Bu seni önemsediği, değer verdiği anlamına gelir :oops:

Çok mutlu olduğunu içinden geçen duyguları bir şekilde güzel bir msj , konuşma veya yüzyyüze olarak ona belirt. Ona hediye alma konusuna gelince ben olsam almazdım, çünkü şuan o sana hediye gönderdiği için birşeyler almayı istiyorsun oysa aradan biraz zaman geçince onu daha yakından tanıyınca onu mutlu edebilmek için neler yapabilirim diye beyninde sorular oluşacak bu sayede içinden gelerek ona birşey alacaksın bence bu çok daha anlamlı ve güzel olur :KK60:

Ayrıca bir hediye, bir teşekkürlede egosu şişmez şişeceksede onu anlar ona göre davranırsın . Şahsen gerçekten seven, etkilenen karşısındaki insana değer veren insanlarda bu gibi durumlarda değişiklik olmaz hatta seni mutlu ettiğini gördükçe daha çok mutlu etmeye çalışır :KK60:

Senin konundan uzun oldu ama yazmak istedim :KK15:

Amannnn bosverrrrrr.evlenirsen o terlikleri kafasina atarsinnn...degmez erkeklerreee yaaa....

cnm benim bence düşünce , not her biri ayrı güzel. Daha önce konuşmalarınızda ayaklarını ısıtamadığından bahsetmen ve karşındaki insanın onca konuşmadan vs. bunu aklında tutup sürpriz yapması bence harika:KK9: Bu seni önemsediği, değer verdiği anlamına gelir :oops:

Çok mutlu olduğunu içinden geçen duyguları bir şekilde güzel bir msj , konuşma veya yüzyyüze olarak ona belirt. Ona hediye alma konusuna gelince ben olsam almazdım, çünkü şuan o sana hediye gönderdiği için birşeyler almayı istiyorsun oysa aradan biraz zaman geçince onu daha yakından tanıyınca onu mutlu edebilmek için neler yapabilirim diye beyninde sorular oluşacak bu sayede içinden gelerek ona birşey alacaksın bence bu çok daha anlamlı ve güzel olur :KK60:

Ayrıca bir hediye, bir teşekkürlede egosu şişmez şişeceksede onu anlar ona göre davranırsın . Şahsen gerçekten seven, etkilenen karşısındaki insana değer veren insanlarda bu gibi durumlarda değişiklik olmaz hatta seni mutlu ettiğini gördükçe daha çok mutlu etmeye çalışır :KK60:

Senin konundan uzun oldu ama yazmak istedim :KK15:
Canım benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Zaten sabah paketi masamda görünce ona fotoğrafını çekip yolladım ve çok mutlu olduğumu söyledim. :oops:

Ben olsam hiicbisey yapmam..

Her yaptigi guzelikten sonra sende yaparsan , ilerde bikez yapmazsan suclu olursun.
Onun icin en iyisi yapma.

Jesti hoş olmuş. Notu da abes bulmadım aksine soğuk havalarda alınabilecek ve şaka yollu sanki ev ayakkabısı sizinle konuşuyor gibi yazması güzel.
Notu neden herkes bu kadar abarttı ki ?
Sizde içinizden geldiği bir zamanda karşılık verin daha güzel olur.
Mesela kendiniz için alışverişe çıktığınızda bir eşya görünce size onu anımsatırsa direkt hediye olarak alabilirsiniz. Böylece anlamlı olur tıpkı onun size yolladığı gibi.

Merhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.

Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.

Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?

Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.
Nedense "ayaklarını ısıtmamı ister misin? " notu beni irrite etti.
Yani bana gelse bir an düşünürüm. Bunun yerine daha orta kararlı bir şey yazsaymış daha güzel olurmuş bence.
Hediye için biraz daha bekle ve biraz daha zaman geçir.1,5 kısa bir zaman bence al gülüm ver gülüm için.
Şey gibi komşu komşuya bir tabak bir şey gönderiyor, sen de onun tabağını boş vermiyorsun gibi..

Back
X