- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi KirazHanim
bu ne demekUmarım ayak fetişisti çıkmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne demekUmarım ayak fetişisti çıkmaz
Beyefendi diye hitap etmeniz garip geldi bana.Merhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.
Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.
Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?
Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.
Bende bi orda karistim kendi agzindansa hos diil ama ayakkabi agzindan yazdiysa sirin olmusBen önce kendi ağzından yazmış gibi algılamıştım ama arkadaşlar ayakkabının ağzından yazmış olabileceği fikrini aklıma getirdiler.
Bence ayakkabının ağzından yazmış..
Sevgili moduna tam girmediğimiz için ve ismiyle de hitap edemediğim için burada, böyle anlatmayı uygun gördüm.Beyefendi diye hitap etmeniz garip geldi bana.
içinden gelmiş yapmış illaki karşılık vermek durumunda değilsiniz bence. Hem de tavırlarının değişmemesi adına.
Biz ayakkabı söylüyormuş gibi yazdığını düşünelim benceBende bi orda karistim kendi agzindansa hos diil ama ayakkabi agzindan yazdiysa sirin olmus
Biz ayakkabı söylüyormuş gibi yazdığını düşünelim bence![]()
Bakalım bakalım ya yılbaşında küçük bişey hediye ederim ya da kendim için bişeyler bakarken gözüme çarpan bişey alırım..Illa karsilik vermenize gerek yok kibar bir tesekkur bile yeterli
Kitap önerisi için de tavsiye için de teşekkürler. Kitabı edineceğim muhakkak. Çünkü bu adamı da elimden kaçırmak istemiyorumBence her hediyeden sonra hediye almak durumunda degilsin...Gulumseyerek tesekkur etmen yeterli
Simdi birileri cikip da oyle kabalik mi olur demesin.
Erkek kadinin gonlunu yapmak icin biraz ugrasmali,, kendini boyle iyi hissediyormus :)Sen boyle yaparak onu daha da tesvik etmis oluyormussun uzmanlara gore :)
Mars ve Venus Flort Ediyor diye bir kitap var; siddetle oneririm arkadaslar...![]()
neyse ki ben varımAaa hiç bilmiyordum böyle bir şey, bakayım bi, ben de genelde sıcak su torbası kullanıyorum ayaklarım için.![]()
Sapık değil şükür, gayet normal bi insan.not banada tuhaf geldı aman adam sapık çıkmasında![]()
Emin ol cok guzel yonlendirecek seni bu kitap.Kitap önerisi için de tavsiye için de teşekkürler. Kitabı edineceğim muhakkak. Çünkü bu adamı da elimden kaçırmak istemiyorum![]()
Sapık değil şükür, gayet normal bi insan.
Sadece hoşlandığı kadın için incelik yapmak istemiş..
Vayyy beee konuyu açalı 5 yıl olmuşdaha 1,5 aydır görüşüyormuşuz o zaman..
şimdi bana bu ev ayakkabısını alan adamla 6 aydır evliyim![]()