• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınız gerek, size çok güveniyorum.

Merhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.

Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.

Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?

Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.
Beyefendi diye hitap etmeniz garip geldi bana.
içinden gelmiş yapmış illaki karşılık vermek durumunda değilsiniz bence. Hem de tavırlarının değişmemesi adına.

Ben önce kendi ağzından yazmış gibi algılamıştım ama arkadaşlar ayakkabının ağzından yazmış olabileceği fikrini aklıma getirdiler.
Bence ayakkabının ağzından yazmış..
Bende bi orda karistim kendi agzindansa hos diil ama ayakkabi agzindan yazdiysa sirin olmus

Beyefendi diye hitap etmeniz garip geldi bana.
içinden gelmiş yapmış illaki karşılık vermek durumunda değilsiniz bence. Hem de tavırlarının değişmemesi adına.
Sevgili moduna tam girmediğimiz için ve ismiyle de hitap edemediğim için burada, böyle anlatmayı uygun gördüm.
Teşekkür ederim fikir için :KK8:

aynı şekilde olmamalı bence jestiniz
yaratıcı olun, siz de onu başka türlü şaşırtın

(ben sevdim adamın fikrini, mutlu günlerde kullanın)

Bence her hediyeden sonra hediye almak durumunda degilsin...Gulumseyerek tesekkur etmen yeterli :D
Simdi birileri cikip da oyle kabalik mi olur demesin.
Erkek kadinin gonlunu yapmak icin biraz ugrasmali,, kendini boyle iyi hissediyormus :)Sen boyle yaparak onu daha da tesvik etmis oluyormussun uzmanlara gore :)
Mars ve Venus Flort Ediyor diye bir kitap var; siddetle oneririm arkadaslar...:D

Bence her hediyeden sonra hediye almak durumunda degilsin...Gulumseyerek tesekkur etmen yeterli :D
Simdi birileri cikip da oyle kabalik mi olur demesin.
Erkek kadinin gonlunu yapmak icin biraz ugrasmali,, kendini boyle iyi hissediyormus :)Sen boyle yaparak onu daha da tesvik etmis oluyormussun uzmanlara gore :)
Mars ve Venus Flort Ediyor diye bir kitap var; siddetle oneririm arkadaslar...:D
Kitap önerisi için de tavsiye için de teşekkürler. Kitabı edineceğim muhakkak. Çünkü bu adamı da elimden kaçırmak istemiyorum :KK53:

Aranızda ayağının ısınmadığı konusunda muhabbet olmuş bu nedenle notu yadırgamadım.
Ama başta nasıl yani oldum :KK17:

Bence her jestine karşılık vermene gerek yok.
Ama çok ince olduğunu, mutlu ettiğini söyle tabi..

Şimdi hemen karşılık gibi olur senin yaptığın bence pek anlamı olmaz.
Aradan bir zaman geçince senin sürpriz yapman daha hoş olur bence..

Yahu notun neresi sapikca yada tuhaf anlamadim..

Patigin agzindan yazmis bence o notu :)

Tatli bence, bisey yapma hemen mecburmussun gibi..

Biraz zaman geçsin hic beklemedigi bi anda küçük bi jest yaparsin sende..

yazılan nota neden taıldınız? beyfendi belkide ayaklara ilgili biridir.. gayet de normal bir durum diye düşünüyorum ben..

Back
X