• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınız gerek, size çok güveniyorum.

KirazHanim

08.04 🌏
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
7.482
9.301
448
İstanbul
Merhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.

Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.

Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?

Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.

Pekiştireç yolu ile davranışın kalıcılığını sağlayabilirsiniz :KK54:

Özel bir gün için mi yollamış yoksa içinden mi gelmiş?
Özel bir gün değildi, öyle içinden gelmiş sanırım..

Yani yaptığı her güzelliğin ardından bende ona mı güzellik yapmayalım? Pekiştireç yolu bu oluyor değil mi?

o nasıl bir not öyle ya, notu görünce bu ne be demedin mi
bence her yaptığına cevap vermen gerekmez hem öyle zoraki gibi olur. öyle durup dururken ufak bişey alsan bence daha hoş olur
Ben çok romantik bir not olduğunu düşünüyorum.
Çünkü aramızda benim ayaklarımın hiç ısınmadığıyla alakalı bir kaç muhabbet geçmişti.

Sen neden bir şey yapmazsın?
bilmem....çünkü ilişki yeni sanırım ve benim içimden gelmez ...isterim ki ilk ben şımartılayım ama olur da içimden gelirse yaparım gelmezse yapmam...
hani o yaptı bende yapmalıyım düşünecek kadar ince değilim...ve açıkçası bu romantikliler erkeklere daha çok yakışıyor :) bence...

bilmem....çünkü ilişki yeni sanırım ve benim içimden gelmez ...isterim ki ilk ben şımartılayım ama olur da içimden gelirse yaparım gelmezse yapmam...
hani o yaptı bende yapmalıyım düşünecek kadar ince değilim...ve açıkçası bu romantikliler erkeklere daha çok yakışıyor :) bence...
Ben de ilk kez şımartılıyorum, karşılık vermeden tadını çıkarsam daha iyi olur sanki...
Sadece ona ne kadar mutlu olduğumu belli etsem diyorum...

Back
X