Kesin degilsln diyemem ama bence psikolojik. Son iki aydir ayni seyi yasiyorum benzer belirtiler ve erken test yaptigimda resmen orda cizgi varmis gibi geliyor dikkatli baktigim icin cizginin cikmasi gereken yeri görüyorum belki sendeki de benzer bi durumdurYani normal baktığımda yok gibi ama iyice odaklaninca bariz görünüyor yani ilk önce sandım acaba alttaki cizgiyi disaridan mi görüyorum diye ama öyle de olmaz
Canım daha belli değil olup olmadığı ama ben şanslı bi insan değilim bende olmaz büyük ihtimalle :) ama bu kadar şey olunca umutlaniyoruzKazayla oldu diyorlarya cok sasiriyorumkaç aydır uğraşıyorum olmuyor ..cok şanlısın
Canım diğer gebeligimle ayni seyler olunca bide testte de görünce acaba dedim çünkü uzaktan bakınca görünüyor 2 cizgi olduğu i sallah psikolojik degildirKesin degilsln diyemem ama bence psikolojik. Son iki aydir ayni seyi yasiyorum benzer belirtiler ve erken test yaptigimda resmen orda cizgi varmis gibi geliyor dikkatli baktigim icin cizginin cikmasi gereken yeri görüyorum belki sendeki de benzer bi durumdur
İnsallah vardır Can'ım hayırlısı olsun beklıyoruz haberlerınıCanım daha belli değil olup olmadığı ama ben şanslı bi insan değilim bende olmaz büyük ihtimalle :) ama bu kadar şey olunca umutlaniyoruz
Insallah sonuc istedigin gibi olur hakkinda hayirlisi ama bi kan versen o zaman icin rahatlar hemCanım diğer gebeligimle ayni seyler olunca bide testte de görünce acaba dedim çünkü uzaktan bakınca görünüyor 2 cizgi olduğu i sallah psikolojik degildir
Adet gelmeden kan vermek de istemiyorum sonra bekle bekle vakit geçmiyor bilmiyorum bide çok yeni ise çıkmaz diye korkuyorum kanda adete 4 gün varken çıkar mı kiInsallah sonuc istedigin gibi olur hakkinda hayirlisi ama bi kan versen o zaman icin rahatlar hem
Bsn hala burda da görüyorum delirdim sanırımTestin resmini atarmısın Can'ım
İnşallah ya vallaHakkında hayırlısı olur inşallah. Adetinin en az 2 gun geçmesini bekle
Sakin ol cnım.. Senin gördüğün testin çizgi yeriBsn hala burda da görüyorum delirdim sanırım
Kanda çıkar teste silik çıkmasının sebebı erken olması,teste net çıkması ıcın adet gecıkmesı lazım canım..Adet gelmeden kan vermek de istemiyorum sonra bekle bekle vakit geçmiyor bilmiyorum bide çok yeni ise çıkmaz diye korkuyorum kanda adete 4 gün varken çıkar mı ki
Canım resmi yenı gördüm ikinci çizgi yı goremıyorum benBsn hala burda da görüyorum delirdim sanırım
Galiba hayali çizgiler görmeye başladım neyse bari cuma adet günü olmazsam gider yaptırırım olursam da artk bidahaki zamana ne edeyim tayin işi de var zaten tehlikeli olurdu ev taşımak falanCanım resmi yenı gördüm ikinci çizgi yı goremıyorum ben
Hayırlısı Can'ım üzülme ..belkı vardır umıtsızlıge kapılmaGaliba hayali çizgiler görmeye başladım neyse bari cuma adet günü olmazsam gider yaptırırım olursam da artk bidahaki zamana ne edeyim tayin işi de var zaten tehlikeli olurdu ev taşımak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?