Kızlar yardiminiza ihtiyacım var gebelikle ilgili !

:) cok heyecaanlı oluyor ınsan ben dalga gecıyordum esımle telefonda konusurken hamıleyım falan dıye . Hıc beklemıyordum ama . Sonra dedık kı bır test yapalım 3 gun gecıkmıstı zaten . Testı cumartesı yaptıgım ıcın pazartesı gıdebıldım doktora . Beta hcg 380 cıkmıstı . Sana tavsıyem gwcıkmeyı bekle . Evde test yap sonra doktora gıt . Ben kan testın 2 3 hafta sonra keseyı gorebıldım . O daha da streslı :)

Canim gecikmeyi bekleyecektim ama cuma günü röntgen çektirme ihtimalim var o yüzden yarın gidecem

Bebıs cıksında onemlı degıl valla feda olsun :)
Aynen canım ben az önce yine test yaptm 3 4 dakika içinde çıktı bu kez daha belirgin ve daha koyu :) yarın ben doğru hastahaneye kan testine :) bütün testler yanlış olmaz ya canm farkli marka bide :) kocama dedim bak ben gördüm hayali cizgimi sen inanmadn bana :)))

ayy valla cook mutlu oldum . Kadınlar goruyor zaten canım. :) esıne de hak vermek lazım belkı uzulme dıye demıstır :) ılk bebısın mı olacak :)

ayy valla cook mutlu oldum . Kadınlar goruyor zaten canım. :) esıne de hak vermek lazım belkı uzulme dıye demıstır :) ılk bebısın mı olacak :)
Evet canım ocak 25 de 2 aylık bi düşük yaşadım boş gebelikti bebeği göremedik aslında bu ay düşünmüyorduk ama rabbim nasip ettiyse bize de sevinmek düşer bakalım yarın hem tahlil yaptiracam hemde kontrol yaptracam:) progesteron hormonum çok düşüktü 5+6 iken gitmistim doktora ama 4.3 çıkmıştı rabbim onu nasip etmedi yarın hemen progestteron yazdiracam bide folik asit Allah nasip ederse :)

Aman dıyım butun testlerını eksıksız yaptır . Ona gore ılaclar al :) sorunsuz gecırırsın ınsallah hamılelıgı :) gorursun melegını :)

Aman dıyım butun testlerını eksıksız yaptır . Ona gore ılaclar al :) sorunsuz gecırırsın ınsallah hamılelıgı :) gorursun melegını :)
İnşallah canım dua et bana bu süreçte hep yanimda oldun hayali cizgilerimi gördün uğraştın:) teşekkür ederim yarın ilk işim eşimi aramadan sana haner vermek ama insan yinede korkuyo bi tane düştü ya buna da bisey olur diye korkuyorum tabiki ama Allaha sığınacam veren o alan o ne edeyim tabi 2 3 aylık olana kadar aileden kimseye soylemicem bişey olur herkes üzülür bi ben uzuleyim yeter

Merhaba. Düşen Bebeğinizle ilgili test yaptırdı nız mı . Sorun varsa tedavisini de olursunuz hamilelik süresince sağlıklı doğum için.inş sağlıkla kucağınıza alırsınız

T

Valla canım sozde bız kımseye ssoylemeyecektık . :) ılk aydan herkesın haberı oldu esım sagolsun :) valla bende coook mutlu oldum . Konuya gırdım kımse ben goremedım demıs . Resme bakıyorum goruyorum . Bende mı problem var acaba derken uerınde bıraz oynamak geldı aklıma :) sonıclarını ogrenmek cook hosuma gıder :) belkı kucagına aldıgın zamanıda paylasırsın burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…