Adetıne ne kadar var canım :) valla yıne gordum ben :) bende 3 gun gecıkmıstı yapmıstım ve baya net cıktı :) gec dollenme olmasına ragmen :) gecıksın bır de oyle yap
Adetime 2 gün kaldı canım akşam baya tuttum idrarimi eşim gelene kadar test getirdi hemen yaptm 5 20 dk arası bekleyin yaziyordu bekledim ve yine çok silik çizgi çıktı ama 10 dk bekledim yarın kan vermeye gidecem bak onu da gondereyim sana
Canim gecikmeyi bekleyecektim ama cuma günü röntgen çektirme ihtimalim var o yüzden yarın gidecem:) cok heyecaanlı oluyor ınsan ben dalga gecıyordum esımle telefonda konusurken hamıleyım falan dıye . Hıc beklemıyordum ama . Sonra dedık kı bır test yapalım 3 gun gecıkmıstı zaten . Testı cumartesı yaptıgım ıcın pazartesı gıdebıldım doktora . Beta hcg 380 cıkmıstı . Sana tavsıyem gwcıkmeyı bekle . Evde test yap sonra doktora gıt . Ben kan testın 2 3 hafta sonra keseyı gorebıldım . O daha da streslı :)
Canim gecikmeyi bekleyecektim ama cuma günü röntgen çektirme ihtimalim var o yüzden yarın gidecem
Var değil mi gördün mu yine canimIkı uc gune baya belırgınlesır o cızgı :) rontgen olayı varsa tabıı kı gecıktırme yaptır canım .
Canim gecikmeyi bekleyecektim ama cuma günü röntgen çektirme ihtimalim var o yüzden yarın gidecem
İnşallah yarın sabah da yapacam yinr test canım bizde beklemiyoruz eğer varsa kaza ile gibi bişey olacak :)Ikı uc gune baya belırgınlesır o cızgı :) rontgen olayı varsa tabıı kı gecıktırme yaptır canım .
İnşallah yarın sabah da yapacam yinr test canım bizde beklemiyoruz eğer varsa kaza ile gibi bişey olacak :)
Bende baya bi test yaptım hep böyle bütün paralar teste gidiyorayy valla bende bır gunde 10 tane test yaptıgım gunlerı hatırlıyorum :) sabah daha da belırgın olur :)
Bende baya bi test yaptım hep böyle bütün paralar teste gidiyor
Aynen canım ben az önce yine test yaptm 3 4 dakika içinde çıktı bu kez daha belirgin ve daha koyu :) yarın ben doğru hastahaneye kan testine :) bütün testler yanlış olmaz ya canm farkli marka bide :) kocama dedim bak ben gördüm hayali cizgimi sen inanmadn bana :)))Bebıs cıksında onemlı degıl valla feda olsun :)
Aynen canım ben az önce yine test yaptm 3 4 dakika içinde çıktı bu kez daha belirgin ve daha koyu :) yarın ben doğru hastahaneye kan testine :) bütün testler yanlış olmaz ya canm farkli marka bide :) kocama dedim bak ben gördüm hayali cizgimi sen inanmadn bana :)))
Evet canım ocak 25 de 2 aylık bi düşük yaşadım boş gebelikti bebeği göremedik aslında bu ay düşünmüyorduk ama rabbim nasip ettiyse bize de sevinmek düşer bakalım yarın hem tahlil yaptiracam hemde kontrol yaptracam:) progesteron hormonum çok düşüktü 5+6 iken gitmistim doktora ama 4.3 çıkmıştı rabbim onu nasip etmedi yarın hemen progestteron yazdiracam bide folik asit Allah nasip ederse :)ayy valla cook mutlu oldum . Kadınlar goruyor zaten canım. :) esıne de hak vermek lazım belkı uzulme dıye demıstır :) ılk bebısın mı olacak :)
Evet canım ocak 25 de 2 aylık bi düşük yaşadım boş gebelikti bebeği göremedik aslında bu ay düşünmüyorduk ama rabbim nasip ettiyse bize de sevinmek düşer bakalım yarın hem tahlil yaptiracam hemde kontrol yaptracam:) progesteron hormonum çok düşüktü 5+6 iken gitmistim doktora ama 4.3 çıkmıştı rabbim onu nasip etmedi yarın hemen progestteron yazdiracam bide folik asit Allah nasip ederse :)
İnşallah canım dua et bana bu süreçte hep yanimda oldun hayali cizgilerimi gördün uğraştın:) teşekkür ederim yarın ilk işim eşimi aramadan sana haner vermekAman dıyım butun testlerını eksıksız yaptır . Ona gore ılaclar al :) sorunsuz gecırırsın ınsallah hamılelıgı :) gorursun melegını :)
Benim oğlum da kazayla oldu.. güya korunuyordukKazayla oldu diyorlarya cok sasiriyorumkaç aydır uğraşıyorum olmuyor ..cok şanlısın
Merhaba. Düşen Bebeğinizle ilgili test yaptırdı nız mı . Sorun varsa tedavisini de olursunuz hamilelik süresince sağlıklı doğum için.inş sağlıkla kucağınıza alırsınızİnşallah canım dua et bana bu süreçte hep yanimda oldun hayali cizgilerimi gördün uğraştın:) teşekkür ederim yarın ilk işim eşimi aramadan sana haner vermekama insan yinede korkuyo bi tane düştü ya buna da bisey olur diye korkuyorum tabiki ama Allaha sığınacam veren o alan o ne edeyim tabi 2 3 aylık olana kadar aileden kimseye soylemicem bişey olur herkes üzülür bi ben uzuleyim yeter
Merhaba. Düşen Bebeğinizle ilgili test yaptırdı nız mı . Sorun varsa tedavisini de olursunuz hamilelik süresince sağlıklı doğum için.inş sağlıkla kucağınıza alırsınız[/QUOTE yok canım neden düştüğüne hiç baktrmadm ilk gebeligimdi çok üzüldüm düştüğünde daha sonra da pek kurcalamadm açıkçası zaten keseye girmedi bebeğim birde hormon çok düşüktü öyle ki doktor ilk baktiginda bana direk düşük mu yspiyosun sen demişti anlamıştım ben bi gsriplik olduğunu hayırlısı olsun ne diyelim
İnşallah canım dua et bana bu süreçte hep yanimda oldun hayali cizgilerimi gördün uğraştın:) teşekkür ederim yarın ilk işim eşimi aramadan sana haner vermekama insan yinede korkuyo bi tane düştü ya buna da bisey olur diye korkuyorum tabiki ama Allaha sığınacam veren o alan o ne edeyim tabi 2 3 aylık olana kadar aileden kimseye soylemicem bişey olur herkes üzülür bi ben uzuleyim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?