Kızlar yardiminiza ihtiyacım var gebelikle ilgili !

Valla inşallah vardır canm 3 4 dakikaya tahlil sonucunu alacam dua et bn benim de kucagimi dokdursun rabbim :)

Valla inşallah vardır canm 3 4 dakikaya tahlil sonucunu alacam dua et bn benim de kucagimi dokdursun rabbim :)

Ayyyyy cok heyecanlandım. Rabbımm hayırlısıyla tatlıs tombıs bır melek nasıp eylesın sanaaa :) hadı Insallahh :)

Hamileyiiimmmm çok şükür rabbime isteyen herkese versin inşallah daha çok minik ama olsun benimle berabermis:)

Hamileyiiimmmm çok şükür rabbime isteyen herkese versin inşallah daha çok minik ama olsun benimle berabermis:)

Oyyy Masallah :) :) gec dollenmedır :) benımkı de oyle 2 hafta gerıden gelıyor melegım :) ama saglıklı . Senın melegınde oyledır canımmm :) sonucun kac cıktı doktora mı danıstın . :)

Oyyy Masallah :) :) gec dollenmedır :) benımkı de oyle 2 hafta gerıden gelıyor melegım :) ama saglıklı . Senın melegınde oyledır canımmm :) sonucun kac cıktı doktora mı danıstın . :)
Gec döllenme nasıl oluyor canım benimki normalde 4 gosteriyor ama 2 haftalık:)doktora danismadim daha digrusu danisamadm pazartesi gidecem i sallah :) cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin beta 40 çıktı adete 1 gün var daha :)

Soyle oluyor canım adete gore melegımın 12 haftalık olması lazım ama ultrasona gore 10 haftalık. Gec dollenme olmus yanı canım :) bu arada ıkı gun sonra tekrar kan aldır ve sonucları karsılastır :) ıkı kat katlanıyor mu bak canım :) valla cok mutlu oldum :) :)

Yarın bidaha yaptiracam cumartesi nerde yaptrabilirim bu testi hastahanelerin acilinde yapıyorlar mi acaba canm :)

Yarın bidaha yaptiracam cumartesi nerde yaptrabilirim bu testi hastahanelerin acilinde yapıyorlar mi acaba canm :)

Ozel hastanelerın acılınde yapıyorlar canımm :) ve ıkı saatte de cıkıyor :) bence ıkı gunde bır yaptır kı tam katlanmayı gor kafanda soru ısaretı kalmasın :)

Ozel hastanelerın acılınde yapıyorlar canımm :) ve ıkı saatte de cıkıyor :) bence ıkı gunde bır yaptır kı tam katlanmayı gor kafanda soru ısaretı kalmasın :)
O zaman bidaha cumartesi günü yaptrayim pazartesi randevum var zaten doktor ister :) 2 haftalikken doktora gitmem saçma olur mu ki keseyi falan görebilecek miyim ki

O zaman bidaha cumartesi günü yaptrayim pazartesi randevum var zaten doktor ister :) 2 haftalikken doktora gitmem saçma olur mu ki keseyi falan görebilecek miyim ki

valla canım buyuk ıhtımalle daha 2 3 haftaya kadar kese gorunmez . Daha mınııcık oluyorlarlar :) benım kesem 5+4 de gorundu :) 6+4 de ıse hem melegımı hemde kalp atısını duyduk :) sabır sabır :) stresten öldugum zamanlardı :) sımdı de kalp atısını tekrar duymak ıcın can atıyorum :) 12 agus. da kontrolum var ama zaman gecmıyor :) sende goruceksın ayy zaman gecmıyor dıye tatlı telaslar :)

Bende simdiden sabırsızlık var 9 ay nasil geçecek diye düşünüyorum rabbim inşallah yavrumu bana bağışlar ben ilac yazdirayim da doktora derim zaten küçük diye :) cok heycanliyim insallah bende erken erken görürüm bebegimi kesesini kalp atışını:) çok sabirsizim aceleci bi insanim nasil olacak bakalım

Aynı benım gıbısın .:) ben ılk kan tahlılınde doktor gebelık var dıyınce hungur hungur aglamaya basladım mutlulukdan gormen lazım. Sonra kan testını tekrarladık ve doktorum saglıklı gebelık deyınce yıne aglamaya basladım boyle boyle devam ettı :) ve emınım 12 sınde yıne aglıcam . :) ama cok tatlı bır duygu ya ne bılım . Hersey bıran once olsun ıstıyor ınsan :)

Ben aglamaktan çok sok oldum canım okul var benim son senem rabbim nasip ederde o aylri gorebilirsem finallerden önce doğuyor:) tam ortada yani o yüzden plansız oldu biraz ben burda okuyordum kaza falan diyordum nasıl oluyo acaba ama benimde başıma geldi şükürler olsun:) ben şimdiden kiyafet beşik araba bakmaya başladım bile geçmez bu zamanlar bana şimdi inşallah hiçbirşey olmaz bebeğime çok istiyorum çünkü 1 yillik evliyim ilk düştükten sonra baya ara verdik korkudan simdi de bana süpriz geldi :)

ayyy ne kadar tatlı anneler olucaz :) okulunu da bıtırırsın canım anımmAllah melek tasıyorsun okul mu bıteremıyeceksın :) bızde bır yıllık evlıyız :) bır sene boyunca olmadı . Doktor bana yumurtalıkların cok yavas calısıyor tedavı dedı . Tabıı benım psıkolıjım bozuldu . Gıtmedım . Mucıze gııbı gelıyor banada :) hele ılk test yaparken dıyordum kı Aman cıkmayacak zaten dıye umursamadan oturdum testın basına :) ama nasıl bır sok gecırdım 2 dk surmedı sak dıye cıktı bır cıglık attım kıı :) dedıgın gıbı sımdıde besıgıne tulumuna arabasına bakmaya basladım bende :) tabıı babalar odun oldgu ıcın daha erken dıyıp hevesı kursakda bırakabılıyor bazenn !

Şimdi aset sancısı gibi arada sancılar oluyo bu normal mi canm ya sende de oluyo muydu arada geliyo böyle

Benimde ilk bebegim evliligimizin 3.ayında olmuştu eşim çok da hevesli değildi açıkçası bu beni de uzuyordu tabi ama sonradan o istemeye başladı bebek olsun gecikmesin artk baya zaman oldu falan şimdi çok hevesliyor:) ben test yaptm gidiyo geliyo bakıyordu:) bundan sonraki süreci bilemeyiz tabiki bakalım ne olacak :)

Şimdi aset sancısı gibi arada sancılar oluyo bu normal mi canm ya sende de oluyo muydu arada geliyo böyle

Aynen oluyor canım :) bır kac hafta boyle olur :) sonra adet donemlerınde oluyor bu sancılar sadece . :) doktoruma sormustum ozellıkle :) sıkıntı yok yanı canımm

Aynen oluyor canım :) bır kac hafta boyle olur :) sonra adet donemlerınde oluyor bu sancılar sadece . :) doktoruma sormustum ozellıkle :) sıkıntı yok yanı canımm

Sagolasin canım senin için de çok sevindim inşallah iyi anneler olabiliriz :) sana da sürpriz olmuş ikimizin de meleği sürpriz melek :) nerede oturuyorsun kaç yasindasin:)

Bebeğe mi bişey oluyo acaba dedim korktum yahuu bide yarın adet günüm onu da bi atlatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…