Kızlar yardiminiza ihtiyacım var gebelikle ilgili !

Adet gelmeden kan vermek de istemiyorum sonra bekle bekle vakit geçmiyor bilmiyorum bide çok yeni ise çıkmaz diye korkuyorum kanda adete 4 gün varken çıkar mı ki
Cikar tabiki 2 saatte sonuc alirsin ama ote yandan senide anliyorum yani karar senin tabiki ama silik cizgi gordugunden eminsen kan testi yaptir derim

Cikar tabiki 2 saatte sonuc alirsin ama ote yandan senide anliyorum yani karar senin tabiki ama silik cizgi gordugunden eminsen kan testi yaptir derim
Testin resmini bi sayfaya daha gonderdim çoğu kişi çok silik ama var kan ver dedi eşime gösterdim birşey yok burda diyo :))) allah alllah dedim

hayırlı ugurlu olsun canım . Sana sormadan resmınle ugrastım ama hayalı cıgıyı bende gorunce bır bakım dedım . :) esıne bırde bu halını goster remın . Basbaya var bebısın :) Hayırlı haberlerını beklıyorum :)

Eklentiler

• gblk-001.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 48
Testin resmini bi sayfaya daha gonderdim çoğu kişi çok silik ama var kan ver dedi eşime gösterdim birşey yok burda diyo :))) allah alllah dedim
ya şimdi resme baktım hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bende çizgiyi göremedim belki çözünürlükle alakalıdır bilemiyorum umarım sonuç istediğin gibi olur. emin olmak için kan vermekte yine de sakınca görmüyorum 4 gün beklemek zorunda kalmazsın gerçek sonuç için en azından

canım bır usttekı mesajıma bak :)

kızzz bu resımde de mı goremıyorsunn :) arkadasa sormadan bıraz ayarlarıyla oynayınca cızgı belırgınlestı :)

Eklentiler

• gblk-001.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 39
yani ben emin değilim dolayısıyla boş yere umut yada umutsuzluk aşılamak istemem kimseye. daha önce silik çizgi gördüm testlerde ama bunda gördüğümden emin değilim kan testi yaptırması daha uygun bence şu anda yada cumaya kadar bekleyecek en azından yada başka bir idrar testi daha yapabilir sabah aç karnına su falan içmeden onda silik bile olsa eğer gerçekten varsa bundakinden daha net çıkar

tabbıı kı de oyle canım . Ben sadece ıkıncı cızgıyı gordugum ıcın yardımcı olmak ıstedım o kadar.

canım bır usttekı mesajıma bak :)
Canım çok teşekkür ederim uğraştığın için su an daha da net gördüm:) eşime de gösterdim o da gördüm dedi sonuçta ben daha önceden de bu testi yaptm ve diğer testlerdende bi çok kez denedim ama bu çizgi bile çıkmamıştı zannımca çok çok yeni çünkü bıçak saplanmasi olduğu zamandan beri çok fazla zaman geçmedi 3 4 gün okdu daha ama yinede umutlanmak istemedigimden adete kadar bekliicem:) kesin olsun :)

yummyysweets .!.:
kızzz bu resımde de mı goremıyorsunn :) arkadasa sormadan bıraz ayarlarıyla oynayınca cızgı belırgınlestı :)
Hayali cizgimi benimle gördüğün için teşekkür ederim canım:) inşallah ikimizde yanilmiyoruzdur

Hayali cizgimi benimle gördüğün için teşekkür ederim canım:) inşallah ikimizde yanilmiyoruzdur

Canım aynı batmaları bende yasadım ve 1 hafta sonra hamıle oldugumu ogrendım :) doktoru ıhmal etme :) rıca ederım bu arada . Bellı belırsı gorunce bende bıra uzerınde oynarsak kesın daha net cıkar dedım ve cıktı . Hayırlı haberlerını beklıyorum :)

Bugün sabah idrarimla yine test yaptm canım 5 dk da çıkmayınca attm çöpe uyudum uyandm baktm 2 çizgi bana bakıyordu:)

Eklentiler

• 20160803_112229-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
Çok silik pembe ama gecenkinden daha koyu ama hala silik tabiki ne olacak acaba cuma hemen gelsin

Çok silik pembe ama gecenkinden daha koyu ama hala silik tabiki ne olacak acaba cuma hemen gelsin

Adetıne ne kadar var canım :) valla yıne gordum ben :) bende 3 gun gecıkmıstı yapmıstım ve baya net cıktı :) gec dollenme olmasına ragmen :) gecıksın bır de oyle yap

Adetıne ne kadar var canım :) valla yıne gordum ben :) bende 3 gun gecıkmıstı yapmıstım ve baya net cıktı :) gec dollenme olmasına ragmen :) gecıksın bır de oyle yap
Adetime 2 gün kaldı canım akşam baya tuttum idrarimi eşim gelene kadar test getirdi hemen yaptm 5 20 dk arası bekleyin yaziyordu bekledim ve yine çok silik çizgi çıktı ama 10 dk bekledim yarın kan vermeye gidecem bak onu da gondereyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…