Kızlar yardımıniza ihtiyacim var ! Versemmi Vermesem mi ?

Şu insanoğluna bak ya çıkarı için her türlü konuyu istismar etme peşinde !
Devlet olması gerektiği gibi kanuni bir düzenleme yapmış. İşten çıkarılanlar için bu sistemi getirmiş hala "yohk beni kovda para alayım"
İşte ülkede SSK gibi kurumlarıda bunun gibi tipler (tabi bir çok etken daha var!) istismar ede ede, sömüre sömüre "Batık" hale getirdiler.
Herkes hakkına "Razı" olsa, hayat bayram olsa!

Velhasıl kelam; sakın razı olma !

Reactions: ZOE
2 senedir gittigi yerde ogrenmek icin calisacak parasiz
Parasız çalışağına inanıyor musunuz peki,ben inanmıyorum nedense mutlaka alır parasını hem o şirketten hem de işsizlik maaşını alır.

Verin diyenlere de ayrıca şok oldum. Bu da hırsızlık değil mi? Hakkı olmadığı parayı devletten alacak, işveren de alet olacak.
Git şu adamın cüzdanından para çal bana ver demekle bir farkı yok bence, işten çıkarmış gibi yap işsizlik maaşı alayım demek.

O sizden bir ahlaksızlık yapmanızı istemiş ,sizde kabul etmmeişsiniz.Herşeyden önce tebrikler.
Belliki hem işsizlik maaşı alıp hemde öbür tarafda kayıtsız çalışıcak ,çift maaş alcakdı.

Kesinlikle katiliyrum.

orda parasız çalışmıcak tabıkı...sgk sını bı sure yatırmayacaklarsa oda işsizlik parasını almak için sizden bunu istemiştir.ben olsam bunca hak hukuğum olan sevdiğim bi insana bu güzelliği yapardım.o parayı siz vermıyorsunuz devletten alıyor.elindednde bı belge alırdım her türlü hakkını aldığına dair mesela kapanırdı.elinizden çıkan bırşey olmazdıkı.nye buyudu bu konu bu kadar.....
bu hırsızlık dıyen arkadaslar ise maaşlarından devletın durduk yere kestiği vergiler ne oluyo haklı kazanç mı?????

2009 yılında işten çıkarıldığımda her ay 360tl alıyordum. Borç yok bekarım çok da güzel yetiyordu o para bana.
Şimdi ne kadar bilmiyorum ama iyi bir meblağdır.

Devleti dolandıranlara ağzımıza geleni söyleyip sonra da alt kademede bir birey olarak böyle şeyleri desteklemek çok büyük çelişki.

Hanımefendinin amacı kendini geliştirmek falan değil oturduğu yerden işsizlik maaşı almak..! Sakın yapmayın böyle birşey kimsenin hakkına girmesine müsaade etmeyin

Ayrıca hakkını helal etmezse falan demişsiniz, siz bu şahsın emeğini (maaşını) hakkıyla verdiyseniz böyle bir durum söz konusu olamaz..

Olay beni işten çıkardı tazminat alıcam olayına döndürülmek istendi bence.
Aman diyim dikkat edin...

para sizden cıkmıyor. Israrla sizden cıkıcakmış gibi neden lanse ediyorsunuzki.
Devlet ödüyor onu...
Patronların zihniyeti hep aynı. Hep işçi bana versin...Benden almasın.
Devlet o parayı neyle veriyor, bunu düşündünüz mü ?? Oldu hanımefendi keyfine çıksın işten kendini bilerek mağdur göstersin devlette ona para versin.
Vermeyin tabi ki hiç bir şey yapamaz. Sizin yeriniz de olsam asla böyle bir şeye müsade etmezdim.

Sizde herhalde devletin o parayı benden nasıl aldıgı konusunda hiç bilgi sahibi değilsiniz anlaşılan...

Aynen katılıyorum.
Bunca zaman sırtında taşırken iyi. Bir kere indirdi mi ondan kötüsü olmazmış.
Yazık.

Sizde herhalde devletin o parayı benden nasıl aldıgı konusunda hiç bilgi sahibi değilsiniz anlaşılan...
Bilgilendirin o zaman.
Ve ayrıca buna karşılık siz de haksız yere o parayı birine vermeye göz yumabilirsiniz öyle mi?
Biz birey olarak doğru olanı, etik olanı yapmazsak bir başkasından bir şey bekleyebilir miyiz?

İştn çıkarılırsan al paranı kim bırak diyor ki? Ama keyfi ayrıl işten sonra işsizlik al.
Evine giren hırsızın evine de girmek lazım bu mantıkla. Ne de olsa o benden çaldı ben de ondan çalarım. Hep aynıyız maşallah dürüstlük hak getire..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…