Kızlar yardımıniza ihtiyacim var ! Versemmi Vermesem mi ?

kisperisi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
90
38
23
35
Selam kizlar konuyu anlatmaya basliyorum ben kendi isimin patronuyum muhasebecimle cok iyi anlasiyoruz.O beni cok seviyor ende onu seviyorum onu adi seyma yani abla kardes gibiyiz bazen benim isim ciktigi zman isyerini paspaslar kahve yapar.vs.onun isi olmayan seyleri bile yapar beni sevdigi icin.Fakat 3 gun once isyerine gittigimde bircan hnm gorusebilir miyiz dedi bende peki seymacim dedim baa dediki ben isten ayrilmayi istiyorum dedi neden diye sordum maas yuzunden mi ? Dedim hayir ben kendimi gelistirmek istiyorum.bu yuzden muhasebe birosund calisacagim dedi bende peki dedim sonra dediki bana beni siz cikartmis gibi gosterin.ben gittigim yerde para almadan calisicam.issizlik parasi alayim bir dusuneyim dedim.Dusundum Hani durumlari iyi yeni evliler evleri var bir dublex bide oturduklari evleri var kocasida iyi para kazaniyor.Yani gerek yom diye dusundum be ertesi gun yapamiycaz dedim oda ben sizin sadece muhasebeciniz iydim ? Dedi ama gerceken onun hakkini odeyemem . Ertesi gun face snde tiksiniyorum yazmis (beni kastederek ) yinede sesimi cikartmadim.Birde aile dostumuz olan oguz bey vardi muhasebeci ona sordum oda hayir kesinlikle vermeyin sonucyta o kendi icin keyfikeder cikti dedi.bende seymayi (muhasebecimi) arayip olanlari soyledim oguz beyin boyle dedigini bana hakretler saydi vetlefonu yuume kapatti.sonrada oguz bey guya beni tehtit etmis sey,ayi cikariyim diye kocasini oguz beyin burosuna yollamis kocasi girtlagina yapismis agir kufurler etmis.bni aradi oguz bey polise vericem dedi duyunca soke oldum cunku seya gayet saygili bir insandir ama ben polise vermeyin dedim cunku coook emgi var haram eder fln isyerinin bereketi kacar dedim simdi ariyorum elefonlara cevap vermiyor simdi parayi versemmi veresemmi ? Simdiden tsekkurler kizlr

Hem kendisi çıkmak istiyor hemde siz çıkarmış gibi gösterin diyor. hayır siz doğru olanı söyleyin sen çıkmak istedin bende para vermiyorum deyin

parayi versemmi derken iceride klan maasindan bahsediyorsaniz elbette verin fakat issizlik maasi konusunda asla oyle birsey yapmayin aksi takdirde sizden ihbar kidem tazminati talep edebilir ki haketmedigi halde issizlik maasi almasini saglamak haksiz kazanc elde etmesine yqrdimci olmaktir

parayi versemmi derken iceride klan maasindan bahsediyorsaniz elbette verin fakat issizlik maasi konusunda asla oyle birsey yapmayin aksi takdirde sizden ihbar kidem tazminati talep edebilir ki haketmedigi halde issizlik maasi almasini saglamak haksiz kazanc elde etmesine yqrdimci olmaktir

aynen bencede kalan maaşını vermeli tabiki

Issizlik maasindan bahsediorum maaslarini gunu gunune aldi

anladığım kadarıyla içerde kaln bir maaş yok

işsizlik maaşını alabilmesi için sizin çıkarmış göstermenizi istiyor

ama şöyle bir durumda var ki işsizlik maaşınında şartları var en az 600 gün doldurmuş olması lazım felan filan

ama bence haksızlık çünkü kendi çıkmak istiyor birde madem başka bi yerde çalışmak için

zaten uzun süre bu maaşı alamaz yeni bir sigortalı işe girdiğinde hemen kesilir

bence bunda başka nbir iş var

kaç senedir yanınızda çalışıyor bu bayan

anladığım kadarıyla içerde kaln bir maaş yok

işsizlik maaşını alabilmesi için sizin çıkarmış göstermenizi istiyor

ama şöyle bir durumda var ki işsizlik maaşınında şartları var en az 600 gün doldurmuş olması lazım felan filan

ama bence haksızlık çünkü kendi çıkmak istiyor birde madem başka bi yerde çalışmak için

zaten uzun süre bu maaşı alamaz yeni bir sigortalı işe girdiğinde hemen kesilir

bence bunda başka nbir iş var

kaç senedir yanınızda çalışıyor bu bayan
2 senedir gittigi yerde ogrenmek icin calisacak parasiz

Ya olurmu öyle şey..İkilemde kalmanız çok yersiz..
1.Kendisi çıkmak istemiş.
2.Durumu kötü değil diyorsunuz.
3.Aradığınızda hakaretler edip telefonu yüzünüze kapatmış..
4.Kocasına bambaşka şeyler anlatıp,birde olay çıkartmış.
Yani bukadar sebep varken,yerinizde olsam hiç tereddüt etmezdim..
İstediği olmayınca insan bu kadar çirkinleşir mi?

Issizlik maasindan bahsediorum maaslarini gunu gunune aldi
parayi vermelimiyim yazdihginiz icin oyle dusundum zira issizlik maasini siz odemiyorsunuz sakin isten cikarmayin yazili istifasini alin istifa dilekcesi vermiyor ise 3 gun ust uste ise gelmedigine dair tutanak tutun bu sahis basiniza is aca
bilir

Yorum yapn butun arkadaslara tesekkur ederim sonuc parayi vermeyecegim herkeze sagolun !

Aranızda o kadar hukuk varmış, vereydiniz nolurdu?
"Kurallara uygun davranmışsınız" tamam ama, o muhasebeciyken yerleri paspaslaması da yazmıyormuş kurallarda, onu napcaz?
Siz "samimiyet" kisvesi altında kadını köle gibi çalıştırın, sonra kadın aynı samimiyete dayanarak sizden yardım isteyince "kurallara uygun" davranın birden bire. Haksızlık bu.
Ayrıca daha okurken gereksizliğini fark etmiştim, kadına "oğuz bey böyle böyle dedi" demişsiniz, bu ne gereksiz bi cümledir, hiç mi usul erkan bilmiyorsunuz canım, kadını zaten reddediyorsunuz, başkasının ismi verilir mi? Kadının kocası burada her gün okuduğumuz psikopat heriflerdense ve gidip oğuz bey'i tartakladıysa, bunda herkesten önce "isim veren" sizin suçunuz var.
Kadın zengindir, değildir, bu sizi ilgilendirmez ki, cebinizden bile çıkmayacak bir para için ciddi haksızlık etmişsiniz. Normalde ota b.ka tepki gösteren bi üye değilim, ama cidden sinirim bozuldu yani.

Son düzenleme:
bence vermeyin hadi devletten aldı issizlik maaşını ama ısten cıkısı işveren oldugu ıcın ıkı gün sonra sizden tazminat ister dava acar almadım tazminatimı dıye.
son verecegınız maaşı biraz fazla verin emeğin çok geçti falan filan ben olsam boyle yapardım

Yorum yapn butun arkadaslara tesekkur ederim sonuc parayi vermeyecegim herkeze sagolun !

Bencede siz çıkartıyor gibi gozukmeyin . O işsizlik maasi gerçekten hak edenlere verilmelii m oyle vbir sey yaparsanız seksen milyon insanin hakkina girmiş olcakssiniz. Cunku bu insan başka bi yerde dsha çalışacak muhasrbe burolari ssk yapmaz ama kesinlikle stajerlerr verilen benm zamanimda 180tl idi o paradan vercektr . Sizin arkadasiniz ac gözlüluk yapmış. Hem devlet versin hem yeni calisca yeri hemde maddi güçleri iyi iken. . Hem bu kisiyede güvenmeyin kesinlikle basiniza dert açar . Hukuksal olarak islem gorun . Ilerde basınız arimasin

• Beğen
Reactions: ZOE
Yeni çalışacağı yerde maaşsız çalıştığını ispatlayabilir mi? Hiç sanmıyorum.
Sadece sigortalı göstermeyin bir süre der ve hem o şirketten hem sgk dan indirir parayı.

Böyle şeyler işverenin insiyatifindedir. Tabi ki önce kendi şirketinizin çıkarlarını düşüneceksiniz. Maddi olarak zorda olsalar idare edilebilir. Ama eşinin tavrına bakarsak amaçlarını hiç de masumane değil.

Hem artık iş güvenliği için şirketler sıkı denetleniyor.

Back
X