kızlar yardımınıza ihtiyacım var

6 sene yasmin kullandım pko sayesinde. sigara tüketmiyorsan ve sağlıklı besleniyorsan bir sorun teşkil etmez. yalnız benim bildiğim ve kullandığım üzere yasmin 21 gün kullanılır 7 gün ara verilir sonra tekrar 21 gün kullanılır. ilk ilaca da reglin 1. günü başlanır.
bir sorun yaşamazsın. ama bir kan tahlili yaptırdıktan sonra sorunun yoksa kullanmanı tavsiye ederim.
Merhaba benimde pko sorunum var yasmin yazdı doktor fakat daha reşit olmadığım ve ilerde bi sıkıntı yaratabilme olasılığı olduğunu söyleyip ailem kullanmamı istemedi bana bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz

Merhaba benimde pko sorunum var yasmin yazdı doktor fakat daha reşit olmadığım ve ilerde bi sıkıntı yaratabilme olasılığı olduğunu söyleyip ailem kullanmamı istemedi bana bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz

doğum kontrol hapının reşitlikle bir alakası yok. ailen doktordan iyi bilemez. akıllarına takılan bir şey varsa başka bir doktora götürsünler muhakkak.

yalnızca konu sahibini telaşlandırıyosunuz şu anda.

doğum kontrol hapları adet geciktirmek için kullanılır.

her ilacın yan etkisi vardır, doğum kontrol haplarınında.

konu sahibi H hera26 canım doktorun doğru bi yönlendirme yapmış, ultrasonla baktıktan sonra ekstra kan tahliline gerek yok, ilk kutu bitince yeni ilaca başlamazsan adet olursun o nedenle ara vermeden 2. kutuya başlamalısın.

muhtemelen düğünün tam 1. kutu bitimine denk geliyo, o yüzden ara vermeden 2. kutuya geç sonra canın ne zaman isterse bırakabilirsin ki bence ilk zamanlar doğum kontrol hapları iyi bir koruyucudur.

Allah mesut etsin.
Cok tesekkurler cogu kisiye kan tahlili yapmiyorlar sanirim.

doğum kontrol hapının reşitlikle bir alakası yok. ailen doktordan iyi bilemez. akıllarına takılan bir şey varsa başka bir doktora götürsünler muhakkak.
Teşekkür ederim reşitlikten kastım ailem izin vermediği için ben kullanamadım onu anlatmaya çalıştım orada tabiiki ilacın öyle bi kuralı olmadığını biliyorum..

Teşekkür ederim reşitlikten kastım ailem izin vermediği için ben kullanamadım onu anlatmaya çalıştım orada tabiiki ilacın öyle bi kuralı olmadığını biliyorum..

Back
X