• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah rahim filmi agrılımıydı biraz korkuyorumda
Amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲
Canım benim için anestezisiz çok zor olacaktı çünkü vajinismus geçmişim var ve korkuyordum o yüzden anestezili yaptırdım uyuduğum için rahattım sadece kanamam vardı uyandığımda ama 30 dakika sonra ayaktaydım bir problem olmadı

Ben beklemekten o kadar çok sıkılmıştım direk aşılama derim ben ☺️ benim aşılama ile tuttu inşallah sağlıklı devam eder senin 1 günün bile kıymetli bence direk aşılama zaten zor bir süreç değil ben seviyorum aşılamayı 😂
Allahım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder canım 🙂
Evet 1 gün bile çok kıymetli ama birde tutmazsa diye düşünüyorum 3ay sonra yaptırabilirim aşılamayı ama sonra pişman olur muyum bekleseydim diye

Bide testi dene bakalım inşallah olur ha birde stres yapma canım unutma herşey zamanını beklıyor.. ❤️❤️ Belki yumurtlamıyosun ya da belki yumurtan gelişmiyor ya da çatlamıyor bunları en azından anlarsan çok kolay kalabilirsin. Bi de şu seçenekte var canım mesela doktora gidebilirsin yumurtlama takibi yaptırabilirsin test yerine. Orda belli olur hangi gün yumurtladığın. O günler ilişkiye dikkat edersiniz belki de ilk denemede olur. Kendini hiç üzme bak herşey tertemiz çıkmış.
Evet evet kesinlikle testi deneyeceğim. Onu hep düşünüyorum canım Rabbim belki de doğru zamanı bekliyordur ama stressiz bir günüm geçmiyor bunu aşamıyorum maalesef 🙂 Allahım bütün çabalayan herkese nasip etsin
Yumurtlama takibini kan ile mi baktıracağım canım direk söylediğimde bakılıyor mu

Evet evet kesinlikle testi deneyeceğim. Onu hep düşünüyorum canım Rabbim belki de doğru zamanı bekliyordur ama stressiz bir günüm geçmiyor bunu aşamıyorum maalesef 🙂 Allahım bütün çabalayan herkese nasip etsin
Yumurtlama takibini kan ile mi baktıracağım canım direk söylediğimde bakılıyor mu
Yok hayır canım benim bildiğim ultrason ile bakılıyor yumurtan ne kadar büyümüş vs bunlara bakılıyor. Eğer büyümüyosa vs eğer bu sebepten hamile kalamıyosan ona göre ilaç veriliyor. Ya da kürler masajlar falanda var. Ama istersen testle vakıt kaybetme kendine bi doktor bul yumurtlama takibı yaptır derim ben. Anlat böyle böyle hiç bir sorun yok ama kalamıyorum yumurtlama takıbı yaptırmak istiyorum dersen yaparlar çoğu kişi yaptırıyor zaten onla ilgili topiklere de bakabilirsin daha çok bilgi sahibi olursun

Yok hayır canım benim bildiğim ultrason ile bakılıyor yumurtan ne kadar büyümüş vs bunlara bakılıyor. Eğer büyümüyosa vs eğer bu sebepten hamile kalamıyosan ona göre ilaç veriliyor. Ya da kürler masajlar falanda var. Ama istersen testle vakıt kaybetme kendine bi doktor bul yumurtlama takibı yaptır derim ben. Anlat böyle böyle hiç bir sorun yok ama kalamıyorum yumurtlama takıbı yaptırmak istiyorum dersen yaparlar çoğu kişi yaptırıyor zaten onla ilgili topiklere de bakabilirsin daha çok bilgi sahibi olursun
Ama dediğin gibi evet iyice araştırıp dediğin gibi yumurtlama testi günü hepsini yapayım

Geçen ay progesteron değerime bakıp (12.35)doktor yumurta değerin iyi demişti ancak çok bilgim yok maalesef bu konuda
Evet canım oda Yumurtlamadan sonra bakılan bi değer yumurtlayıp yumurtlamadını anlamak için yapılıyor ama bende tam bilmiyorum araştır olur inşallah en yakın zamanda canım 🌸

Allahım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder canım 🙂
Evet 1 gün bile çok kıymetli ama birde tutmazsa diye düşünüyorum 3ay sonra yaptırabilirim aşılamayı ama sonra pişman olur muyum bekleseydim diye
Olsun sağlık olsun benim 5. Aşılamam tuttu ve tıkalı tüp tarafinda gelişen yumurta ile imkansız bir durumdu ve Allah ol dedi ve oldu bilmiyorum karar senin kuzum ben tedavi yada doktoru görmediğimde strese giriyordum

Ben rahim flimi cekildiğim ay kaldım bekleyin bu ay olmadı bidaki ay asılma deneyin derim.

Teşekkür ederim cevabınız için bende bekleme taraftarıyım ancak çok kararsız kaldım evet sorun yok diyorlar ancak çikolata kisti var sol yumurtalığımda ve bundan dolayı mı düşünüyorum doktorlar da tam neden olarak evet kist etkiliyor diye söylemediği için aşılama fikri de cazip geliyor bilemedim
Kesinlikle bekleme çikolata kisti varmış sonuçta hep dediğim gibi yola erken çıkın nasılsa devlette yapılacakmış aşılama raporlu olur yani sadece ilaç parası ödersin en azından iki aşılama yaptırırsan tüp bebek raporu da çabuk çıkar. Gözün korkmasın bende derdim ayy yok tüp be eğe gerek kalmadan olsun olur ya bir sıkıntım yok derdim. Şimdi tüp bebeğe başladım bu işler nasip işi herşeyi göze alıyoruz aşılama bile tutmsyabilir moralini bozmak için söylemiyorum ama denemekle ne kaybedersin. Aşılamanı yaptır kanallar açıkken

Olsun sağlık olsun benim 5. Aşılamam tuttu ve tıkalı tüp tarafinda gelişen yumurta ile imkansız bir durumdu ve Allah ol dedi ve oldu bilmiyorum karar senin kuzum ben tedavi yada doktoru görmediğimde strese giriyordum
Maşallah canım 🧿 imkansız diye birşey yok işte Rabbim hayırlı ve doğru zamanda nasip ediyor demekki biz elimizden gelen uğraşı verelim de yine takdir ondan 🤲

Kesinlikle bekleme çikolata kisti varmış sonuçta hep dediğim gibi yola erken çıkın nasılsa devlette yapılacakmış aşılama raporlu olur yani sadece ilaç parası ödersin en azından iki aşılama yaptırırsan tüp bebek raporu da çabuk çıkar. Gözün korkmasın bende derdim ayy yok tüp be eğe gerek kalmadan olsun olur ya bir sıkıntım yok derdim. Şimdi tüp bebeğe başladım bu işler nasip işi herşeyi göze alıyoruz aşılama bile tutmsyabilir moralini bozmak için söylemiyorum ama denemekle ne kaybedersin. Aşılamanı yaptır kanallar açıkken
Rabbim sizinde uğraşlarınızı boşa çıkarmasın inşallah 🙏 evet sizde haklısınız ama en azından bir ay ovulasyon testi ile takip edip bekleyeyim diyorum.
Yok hayır asla moralimi bozmuyorum Rabbim nasip edecekse eder ben elimden gelen çabayı göstereyim de yapmadım demeyeyim en azından.

Ben beklemekten o kadar çok sıkılmıştım direk aşılama derim ben ☺️ benim aşılama ile tuttu inşallah sağlıklı devam eder senin 1 günün bile kıymetli bence direk aşılama zaten zor bir süreç değil ben seviyorum aşılamayı 😂
Merhaba canım aşılama sürecin nasıl geçti cuma günü rahim flimim bar çekilecek ve bu ay kullanmam için yasmin verdi doğum kontrol hapı sende kullanmışmıydın aşılama öncesi

Ben rahim flimi cekildiğim ay kaldım bekleyin bu ay olmadı bidaki ay asılma deneyin derim.
Rahim flimini çektirdiğiniz ay doğum kontrol hapı kullandınız mı doktor bana doğum kontrol hapı verdi bu ay hazırlayalım rahim flmi felan çekelim bir sonraki ay aşılama yapalım dedi

Merhaba canım aşılama sürecin nasıl geçti cuma günü rahim flimim bar çekilecek ve bu ay kullanmam için yasmin verdi doğum kontrol hapı sende kullanmışmıydın aşılama öncesi
Hayır canım benim baya önce kistim vardı 5mm onun için kullandım rahim filminden sonra hemen hamile kalma olasılığı oluyormuş tüp yollarını yani basit tıkanıklar varsa temizliyormuş ama ben kalamadım bilemiyorum
Rahim filmini çekindiğin ay hamile kalmak sıkıntı olabiliyormuş bence hiç o hapı kullanma ben ilk defa duydum korunabilirsin o ay yinede araştır haptan ziyade tabi başka sıkıntı yoksa kullanma derim

Back
X