• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım benim baya önce kistim vardı 5mm onun için kullandım rahim filminden sonra hemen hamile kalma olasılığı oluyormuş tüp yollarını yani basit tıkanıklar varsa temizliyormuş ama ben kalamadım bilemiyorum
Rahim filmini çekindiğin ay hamile kalmak sıkıntı olabiliyormuş bence hiç o hapı kullanma ben ilk defa duydum korunabilirsin o ay yinede araştır haptan ziyade tabi başka sıkıntı yoksa kullanma derim
Flimden sonra hemen hamile kalanıda duydum kalmayanıda ama ilacı içmedim bu ay kendim korunurum yeterince ilaçları yükledik istemedim doktor verdi ama ben kendim kullanmama kararı aldım herşeyin hayırlısı rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inş

Flimden sonra hemen hamile kalanıda duydum kalmayanıda ama ilacı içmedim bu ay kendim korunurum yeterince ilaçları yükledik istemedim doktor verdi ama ben kendim kullanmama kararı aldım herşeyin hayırlısı rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inş
Umudunu kaybetme benim sağ tıkalı ve sol açıktı 5. Aşılamam tuttu ilk 4 aşılamalarda açık tarafta oluştu yumurta tutmadı son aşılamam tıkalı tüp tarafında gelişti ve çok çok minik ihtimaldi belki o ihtimal bile yoktu ve tuttu o kadar şaşkınım ki zamanı geldi ve Allah nasip etti imkansız bu ay tutmaz diye ortalıkta gezdim dikkat bile etmedim hemen diğer ay tüp bebege geçecektim ona hazırlık yapıyordum gerçekten bi mucize oldu hala inanamıyorum o yumurta tıkalı tüpten nasıl geçti gerçekten Allahın mucizesi buda bana ders oldu ve imkansız kelimesi hayatmdan çıktı canım sen boşver tedavine bak ben hep rahattım tüp bebeklede olmasa yine devam edecektim asla pes etmeyecektim sonuçta birşey vesile olacaktı inşallah senin ilk aşılaman tutar inşallah ❤️☺️

Umudunu kaybetme benim sağ tıkalı ve sol açıktı 5. Aşılamam tuttu ilk 4 aşılamalarda açık tarafta oluştu yumurta tutmadı son aşılamam tıkalı tüp tarafında gelişti ve çok çok minik ihtimaldi belki o ihtimal bile yoktu ve tuttu o kadar şaşkınım ki zamanı geldi ve Allah nasip etti imkansız bu ay tutmaz diye ortalıkta gezdim dikkat bile etmedim hemen diğer ay tüp bebege geçecektim ona hazırlık yapıyordum gerçekten bi mucize oldu hala inanamıyorum o yumurta tıkalı tüpten nasıl geçti gerçekten Allahın mucizesi buda bana ders oldu ve imkansız kelimesi hayatmdan çıktı canım sen boşver tedavine bak ben hep rahattım tüp bebeklede olmasa yine devam edecektim asla pes etmeyecektim sonuçta birşey vesile olacaktı inşallah senin ilk aşılaman tutar inşallah ❤️☺️
🥰 çok yorucu olmuş ama sonucu güzel olmuş benimde ili düşüğüm oldu ikincisi 24 haftalıktı üç yıl geçti üstünden yaklaşıl 1 yıldır korunmuyorum bu seferde olmuyor nedense vardır herşeyin bir zamanı inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar
Öncelikle kendimden bahsedeyim.4 yıllık evliyim ancak 2.5 sene vajinismus problemiyle geçen süreçte 1.5 yıldır hamile kalamıyorum.Bunun için bütün testlerim yapıldı ve bir problem çıkmadı aynı zamanda eşime de yapıldı testler ve eşimde de bir problem çıkmadı.Cuma günü anestezili olarak rahim filmi çektirdim ve çok şükür sonuçlarım temiz çıktı hiçbir problem yok dedi doktor ve 3ay dene büyük ihtimal tutacaktır dedi ve bana vitamin yazdı.Bugün ise devlet hastanesinde sonuçlarımı gösterdiğimde adetin 2.günü gel aşılama için kan falan alalım başlayalım dendi.

Kızlar benim aklım çok karıştı şimdi sizce ben nasıl bir yol izlemeliyim 3ay beklemeli miyim yoksa adet olduğumda gidip aşılama için başlamalı mıyım?
Canım beklemene gerek yok bende de problem yoktu hsg çektim temiz çıktı bekledim ama olmadı aşılama da inan hiç bişey yok beklemek istemiyosan yaptır ben yaptırdım ilk seferinde tuttu

Canım beklemene gerek yok bende de problem yoktu hsg çektim temiz çıktı bekledim ama olmadı aşılama da inan hiç bişey yok beklemek istemiyosan yaptır ben yaptırdım ilk seferinde tuttu
Teşekkür ederim cevabın için canım.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🙏
Bir umut işte canım ya belki tutar diye bekleme kararı aldım şuan annemin de bir ameliyat işi çıktı ben bakacağım bir süre o yüzden istemesem de bir süre ertelemek zorundayım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebişler inşallah ❤️

Teşekkür ederim cevabın için canım.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🙏
Bir umut işte canım ya belki tutar diye bekleme kararı aldım şuan annemin de bir ameliyat işi çıktı ben bakacağım bir süre o yüzden istemesem de bir süre ertelemek zorundayım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebişler inşallah ❤️
Teşekkür ederim umranim en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun 🤲

🥰 çok yorucu olmuş ama sonucu güzel olmuş benimde ili düşüğüm oldu ikincisi 24 haftalıktı üç yıl geçti üstünden yaklaşıl 1 yıldır korunmuyorum bu seferde olmuyor nedense vardır herşeyin bir zamanı inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım benim inşallah senin durumunda ayrı bir zor Allah birdaha yaşatmaz inşallah bende ne yalan söyleyim sevinemiyorum bile sağlıklı ilerler mi acaba düşer mi bişey olur mu korkusu sürekli o yüzden hiç ne mutluyum ne de heyecanlı 😔 ama iki düşükten sonra geniş bir tedavi tahlil olman gerekiyor sebebi bulunmalı benim bildiğim sağlıksız bebek düşüyor sağlıklıya birşey ćok nadiren birşey olmuyor diye okudum canım

Back
X