Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Deniz-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
127
41
48
Merhaba arkadaşlar, eşimle bir buçuk senedir evliyiz. Çok aşık olarak kendisiyle evlenmedim. Sevdim ama. Onun da beni sevdiğine inandım. Sevgililik sürecinde mesafeli bi ilişki yaşadık.Ayda yılda bir görüşünce de çok güzel geçiyordu herşey. Evlendik. Evlenme sürecinde de özenmesini söylediğim istediğim hiçbirşeye özenmedi. Ailesiyle sorunlar yaşadım şuan kardeşiyle görüşmüyorum. Ama eşimden beklentim evlendiğim süreçte bana vakit ayırması ve benimle ilgilenmeseydi. Ama balayında bayrama denk geldi dedi aileme gtçez dedi. Dedim zaten her bayram gidicez gitmeyelim dinlemedi. Evimize geçtim ailesi geldi. Bir buçuk ay beraber yaşadık. Sömestr tatili oldu sürpriz tatil ayarladım üç gün otele grdik aileme gitmeliyiz dedi. Ben bu adama o kadar özeniyodum ki. Beraber bişeyler yapalım. Beraber hayatımızı dolu dolu yaşayalm ama bu durumlarda onun hiç özenmediğini gördüm. Ayrıca kendi düşünerek de hediye almaz. Çiçek al derim çiçek alır doğum günümü kutla derim kutlar. Ama ben bu şeklde mutlu olamıyorm. Kendi içinden gelerek yapsn istiyorm. Evliliğimizde iyice uzaklaştık birbirimizden. İki ev arkadaşı gibiyiz. Hiçbir yakınlığı hiçbir ilgisi yok bana karşı. Onunla konuştum da bu durumu. Ama aşamıyorız artk ya bilerek yapıyo ya karakteri bu. Ama ben yapamıyorum. Hayatım bitmiş gibi hissediyorum artık bişeye özenmiyorum bile onla yaşayacağım bitti tüm heyecanım. Lütfen bi fikir verin bana.

Aile terapisi deneyebilirsiniz, ama herif bastan.böyleyse mayasi bu. Evlilik her zaman cicek böcek degil zaten, ama sizinki bastan böyleyse güzel günler hic olmayacak. O yüzden iyi ölcün tartin.

Özenmek demek imrenmek anlamında değil miydi

Baştan belliymiş böyle olacağı

Eee bu mantık evliliği zaten,böyle olması çok normal.

Ya bu aileci adamlar karabela gibi ya vaktiniz varken boşanın yani bu bizim kadınların çoğunda bir boşanma korkusu var sadece maddi olarak mecbur kalan değil ekonomik özgürlüğü olan da boşanamıyor. Laf söz olur, aileme ne derim vs olmadı hoşunuza gitmedi, bir ömür bu adamlarla hayatı zindan edeceğinize bırakın elalem konuşsun, bir konuşur iki konuşurlar ama aksi durumda bir ömür siz çekersiniz. Kurtarın kendinizi mutsuz evlilikten

Elalelim aslinda zerre umrunda olmadiklarini anlasalar belki kendi hayatlarini ellerine alirlar. Ama hepimiz "elalem ne der" denen örgütle korkutularak büyütüldük. Nedense babam öldügünde ve biz zor günler yasarken elalemi göremedik. Ondan sonra elalemi bosvermeyi öğrendim sahsen. Cünkü dedikodusunu korktuklari insanlarin aslinda hayatlarina gram faydalari olmayan insanlar

Evlenmeden belliymiş ,bile bile evlenmişsiniz,neden hâyal kırıklığına ugradınız???? Sizin için hiç bir şey sürpriz değilmiş. Çözüm basit ya bu deveyi kabullenip güdeceksiniz,ya da bu diyardan gideceksiniz ........

Kayınvaliden memesine sabır tası sürsün öyle daha kolay bırakır aslinda aşamalı bıraktirmak daha iyi ama evlenmiş artik bırakmasi lazım

Adam sagindan solundan isiklar yakarak geliyormus, neden gormediniz? Cocugunuz yoksa yola verin gitsin

Bazı adamlar sosyal yapıyı tamamlamak adına evlenşyorlar daha kişiliklerini bile tamamlamadan.

Hiçbir şey paylaşamadiginiz insanla neden hâlâ evlisiniz ki? Eşlerin karşılıklı birbirlerini mutlu edemedikleri, güzel şeyler paylaşamadiklari evlilik, evlilik değildir. Kaktırmayla güzellik olmaz doğum gününüzü bile siz söyleyince zorundan kutluyorsa bu adamdan ne koca olur ne de baba.
Simdi bana ilgi göstermiyor diyorsanız bebek olunca ona hiç bakmaz, her şeyi kendiniz üstlenmek zorunda kalırsınız ne yazık ki.
Ben size bosanin veya bosanmayin diyemem ama şu hayata bir defa geliyorsunuz, kendinize reva gördüğünüz bu mu gerçekten?

Daha cicim aylarinda kaynana kayinpeder gelip 1 bucuk ay evinde kalirken, kapiyi çarpıp çıkmadığın icin basina gelecek olan her seye boyun egmis oluyorsun malesef. Ya bu deveyi gudeceksin....

Tanımadığınız adamla evlenirken ne beklediniz ki?

birincil ailesinin sen olduğunun farkına varması lazım. Bunları onunla ciddi bir şekilde konuştun mu ? Ya da belkide psikolojik bir destek alabilirsiniz onun farkına varması için. Evlilikte en yakın arkadaş olmak çok önemli. İnşallah bu süreci atlatırsınız ve daha mutlu olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…