merhaba sude bende pco luyum . gonal f ilacını kullandım yumurtalıklarım cevap vermedi ve laparoskopik overian drilling oldum yani yumurta delme işlemi artı türlerimde yıkandı . inanki bende cok korkarak girdim. ameliyata yattım ve uyandım . illaki ağrı oluyor ama abartılacak bişey değil bence . çok kısa zamanda ayğa kalktım. hiç korkacak bişey değil .lütfen rahat ol.
ben rahim filmi çekinmeden ameliyat oldum . aslın da rahim filmi beni de korkutuyordu fakat ameliyat gerekince bi taşla iki kuş oldu anlayacağın .bence korkma çünkü insanoğlunun başına gelmişte geçmemiş olan bişey yok . söyle anlatayım . ameliyata girinceye kadar acayip korktum ağladım .masaya yattım dualar ederek uyandığımda oduaları söylemişim. nasıl uyursan öyle uyanıyorsun yani. ben ne desem sen yine korkacaksın ama sunu söyleyim ameliyat olduğun gün ağrı oluyo ertesi güne ayağa bile kaltım. çok sürmedi işe koyuldum .gerçekten çok çabuk iyileşiyorsun . en güzel yanı şu oldu benm için. hayatım boyunca yumurtlayamazken bu amekliyattan sonra yumurtlllama oluştu. bazen sonucu düşünmek insana iyi gelir. acı yacakmı cümlesine takılma bence ...
peki canım sen hamile kalabildin mi laparoskopiden sonra?
rahat olun korkulacak kadar buyuk bir ameliyat değil
inanın diş çektirmek daha ağrılı bir iş :)
amliyat girip çıkmak 45 dk bile geçmiyor genel anestezi yapılıyo zaten sadece gün içinde 45-50 dk bir uyku molaı olarak düşünün.
ben özel bir hastanede yaptırdım 500 tl verdim mayıs ayındada ameliyat oldum ama ameliyat sonrası gebelik oluşmadı tüp bebek tedavisine başladık
öncelikle cevap için sağol...
ameliyat sonrası ağrı çok oluyo mu?günlük hayatına hemen dönebiliyo musun?
ertesi ay yumurtlama kesin sağlanabiliyomu?
biraz fazla soru sordum ama endişeliyim biraz....
daha önce bu deneyimi yaşayan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen bişeyler söyleyin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?