kızlar yardımınıza ihtiyacım var....

sude32

!şükürler olsun Allah'ım!
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
538
3
116
Eskişehir
slm kızlar.ben bugün doktora gittim ve laparoskopi önerdi.pko var bende çocuk istiyoruz olmuyo.laparoskopiden sonra yüzde 60-80 şans verdi.bende korkuyorum.lütfen yardım görüşlerinize ihtiyacım var...laparoskopiden çıkınca ağrı çok oluyo mu..
laparoskopi fiyatlarıda ne kadar bileniniz varsa onuda öğrenebilirmiyim?

geçmiş olsuna.s.
burayı takip edeceğim
doktor bana da laparoskopiyi önerdi ama pek bilgim yok

daha önce bu deneyimi yaşayan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen bişeyler söyleyin.....

merhaba sude bende pco luyum . gonal f ilacını kullandım yumurtalıklarım cevap vermedi ve laparoskopik overian drilling oldum yani yumurta delme işlemi artı türlerimde yıkandı . inanki bende cok korkarak girdim. ameliyata yattım ve uyandım . illaki ağrı oluyor ama abartılacak bişey değil bence . çok kısa zamanda ayğa kalktım. hiç korkacak bişey değil .lütfen rahat ol.

merhaba sude bende pco luyum . gonal f ilacını kullandım yumurtalıklarım cevap vermedi ve laparoskopik overian drilling oldum yani yumurta delme işlemi artı türlerimde yıkandı . inanki bende cok korkarak girdim. ameliyata yattım ve uyandım . illaki ağrı oluyor ama abartılacak bişey değil bence . çok kısa zamanda ayğa kalktım. hiç korkacak bişey değil .lütfen rahat ol.

bugün bende rahim filmi çekindim onda bu kadar çok acıyosa laparoskopi daha kötüdür diye düşünmekten kendimi alamıyorum...yani korkum hala mevcut hatta eskisinden çok diyebilirim...benim yumurtalıklar temizlenecek yani doktorumun söylediklerinden anladığım kadarıyla..
günlük hayatına ne zaman dönebiliyorsun?ayrıca cevap yazdığın için çok sağol gerçekten ihtiyacım vardı.

ben rahim filmi çekinmeden ameliyat oldum . aslın da rahim filmi beni de korkutuyordu fakat ameliyat gerekince bi taşla iki kuş oldu anlayacağın .bence korkma çünkü insanoğlunun başına gelmişte geçmemiş olan bişey yok . söyle anlatayım . ameliyata girinceye kadar acayip korktum ağladım .masaya yattım dualar ederek uyandığımda oduaları söylemişim. nasıl uyursan öyle uyanıyorsun yani. ben ne desem sen yine korkacaksın ama sunu söyleyim ameliyat olduğun gün ağrı oluyo ertesi güne ayağa bile kaltım. çok sürmedi işe koyuldum .gerçekten çok çabuk iyileşiyorsun . en güzel yanı şu oldu benm için. hayatım boyunca yumurtlayamazken bu amekliyattan sonra yumurtlllama oluştu. bazen sonucu düşünmek insana iyi gelir. acı yacakmı cümlesine takılma bence ...

ben rahim filmi çekinmeden ameliyat oldum . aslın da rahim filmi beni de korkutuyordu fakat ameliyat gerekince bi taşla iki kuş oldu anlayacağın .bence korkma çünkü insanoğlunun başına gelmişte geçmemiş olan bişey yok . söyle anlatayım . ameliyata girinceye kadar acayip korktum ağladım .masaya yattım dualar ederek uyandığımda oduaları söylemişim. nasıl uyursan öyle uyanıyorsun yani. ben ne desem sen yine korkacaksın ama sunu söyleyim ameliyat olduğun gün ağrı oluyo ertesi güne ayağa bile kaltım. çok sürmedi işe koyuldum .gerçekten çok çabuk iyileşiyorsun . en güzel yanı şu oldu benm için. hayatım boyunca yumurtlayamazken bu amekliyattan sonra yumurtlllama oluştu. bazen sonucu düşünmek insana iyi gelir. acı yacakmı cümlesine takılma bence ...

peki canım sen hamile kalabildin mi laparoskopiden sonra?

peki canım sen hamile kalabildin mi laparoskopiden sonra?

aslında dün hastaneye gittim kan testi için çünkü dün çatlatma iğnesinin 15. günüydü . ama aksilik test yaptıramadan geri geldim. ve bu gün adetim başladı . sarsıldım bayağı... ama çok şükür ki inancım var ... allah kuluna bir sıkıntı yaşatıyorsa mutlaka bir hayır vardı. ben buna inanıyorum . ve bu sıkıntının ardından nasıl bir mutluluk vereceğini çok merak ediyorum...

rahat olun korkulacak kadar buyuk bir ameliyat değil
inanın diş çektirmek daha ağrılı bir iş :)
amliyat girip çıkmak 45 dk bile geçmiyor genel anestezi yapılıyo zaten sadece gün içinde 45-50 dk bir uyku molaı olarak düşünün.
ben özel bir hastanede yaptırdım 500 tl verdim mayıs ayındada ameliyat oldum ama ameliyat sonrası gebelik oluşmadı tüp bebek tedavisine başladık

rahat olun korkulacak kadar buyuk bir ameliyat değil
inanın diş çektirmek daha ağrılı bir iş :)
amliyat girip çıkmak 45 dk bile geçmiyor genel anestezi yapılıyo zaten sadece gün içinde 45-50 dk bir uyku molaı olarak düşünün.
ben özel bir hastanede yaptırdım 500 tl verdim mayıs ayındada ameliyat oldum ama ameliyat sonrası gebelik oluşmadı tüp bebek tedavisine başladık

öncelikle cevap için sağol...
ameliyat sonrası ağrı çok oluyo mu?günlük hayatına hemen dönebiliyo musun?
ertesi ay yumurtlama kesin sağlanabiliyomu?
biraz fazla soru sordum ama endişeliyim biraz....

öncelikle cevap için sağol...
ameliyat sonrası ağrı çok oluyo mu?günlük hayatına hemen dönebiliyo musun?
ertesi ay yumurtlama kesin sağlanabiliyomu?
biraz fazla soru sordum ama endişeliyim biraz....

doktor omuz ağrın olur dedi ama olmadı hatta çok az ağrım oldu cuma ameliyat oldum pzt işe başladım. hatta pazar günü yemek falan yaptım :)
hastanede kalmadım bile
laparoskobide kanallarında sorun olup olmaığına bakıyorlardı benım sol kanalım fazla kıvrımlı ve sağ kanalımda çok az yapışıklık varmış.
ertesi ay eğer yumurtalama sağlanıyor bende polistik over vardı ilaçlarla yumurtalama sağlandı ama gebelik oluşmadı ameliyattan sonra 3 ay içinde hamile kanılabiliyormuş benım gibi istisnalarda çıkabiliyormuş.
umarım hayırlı haberler verirsin bize canını sıkıp hiç stres yapma basit bir ameliyat

arkadaşlar polikistik over miom yada çikolata kistleri düşmanı olan bir şey keşfettim bende pko luyum 2 aydan beri kullanıorum tavsiye ederim sizede içecek kullanıyorum aloe vera ve kistlerim eridi resmen doktorum en son kürtajla temizlencek başka çaresi yok demişti kontrole gittiğimde ne yaptın dedi korktum kötü bişi varmı dedim ne yaptıysan devam et dedi buna ilave olarak arı sütüde kullanıorum
msn adresimi yazayım geniş bilgi için bana ulaşabilirsiniz daha fazla strese girmein aysegulpat41@hotmail.com mail atın ben dönderim size psikolojinizi daha fazla bozmayın

daha önce bu deneyimi yaşayan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen bişeyler söyleyin.....

bence emin ellerde yapılırsa güvenli bir yol ama ufacık bir hata bir çok komlikasyonuda beraberinde getiriyor.karın operasyonları her zaman risk

Back
X