Kizlar yardiminiza ihtiyacim var

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Pzt beta hcg degerim 16 idi carsamba 34 oldu bugunde 100 kasiklarim agrio normal seyirde gidiyormu sizce

Son düzenleme:
Doktorumu aradim suan 170 lerde olmasi gerekliydi dedi kimyasal yada dis gblik olabilir dedi sabh kontrole gidecegim aglaya aglaya mahdoldum dua edin kizlar bi mucize olsun
Batın ne zamandı cnm.Benim batıma 4 gün vardı beta 63.5 çıktı batıma 2 gün kala tekrar kan verdim 161 çıktı.Eğer adetinden önce verdiysen beta düşük oluyo.Hep iki kayı ilerliyor.Seni anlıyorum ama sakın moralini bozma güzel düşün..

Canim adetim 2 gun gecikmisti 16 cikmisti.dokt gec dollenme olmus olabilir dedi.bugunde deger boyle olunca uzgunum

İçini ferah tut moral bozma. normal gibi geldi bana da ama bilemedim. Benim adeti yaklaşık 7 gün geçtiğinde1205 di değerin..
Olmasa bile dert etme dua et kimyasal olsun bari. En azından hamile kalabildigini görmüş oluyorsun ve kimyasal dan bir iki ay sonra hamile kaliniuor

Canim buda olursa benim ikinci kimyasal gebelik olacak temmuz ayindada gecirdim.

Şu an stres yapma ama stres en büyük engel içini ferah tut ki güzel gelişsin tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…