- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
- Konu Sahibi KokunHuzur
Merhabalar ,
Uzun süre k.kulübünü takip ediyordum ve yeni üye oldum sayılır hamilelik konusu ile alakalı okadar çok yorumlar okudum ve o yorumlar bana o kadar cok yol gösterici oldu ki herkese çok teşekkür ediyorum.
Bende bebek isteyenlerden im ama bu ay eşim sağolsun gribini bana sattı
doktora gitmedim gebelikten şüphe ettiğim için (hani belkiiiii olabilir). Sadece limon meyve vs böyle atlattım 3 4 günde. Bugün itibariyle 2 günüm geçti acaba grip mi etkiledi diye düşündüm. Ama son 15 20 gündür kasık ağrısı bel ağrısı sabah uyandığımda bazen mide bulantısı arada gözümün onu karariyor, midem ağzımda gibi hissediyorum ayrıca özellikle hastalığıma son. 1Hafta kala kasiklarım dahada şiddetlendi her an adet olacak misim gibi en ufak birseyde koşup tuvalete bakıyorum oldummu diye hayır şeffaf az akıntı gelmiş . ben çözemedim ne olduğunu. Acaba grip mi etkiledi diyorum açıkçası test almayada korkuyorum negatif çıkarsa çok üzülürüm diye.. Sizlerin düşüncesini çok merak ediyorum
Uzun süre k.kulübünü takip ediyordum ve yeni üye oldum sayılır hamilelik konusu ile alakalı okadar çok yorumlar okudum ve o yorumlar bana o kadar cok yol gösterici oldu ki herkese çok teşekkür ediyorum.
Bende bebek isteyenlerden im ama bu ay eşim sağolsun gribini bana sattı