Kızlar yardımınızı bekliyorum :(

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
Kızlar bilmiyorum nasıl çözüm bulabilirim ama bu ara kafama çok takıyorum bunu :KK43: belki sizlerden de yaşayan vardır diye soruyorum utana sıkıla :KK17:
Göğüslerimde Tüylenme var :KK61: ergenlik döneminde 1 2 taneydi kötü görünüyor diye cımbızla almıştım şimdi hem gözle görülür halde hemde çoğaldı :KK42: ağda yapayım desem onu yapamam çünkü çok artar , lazer epilasyon a gideyim desem tüy gibi olduğu için pek bi sonuç alamam gibi geliyor bi de utanırım göğsümü açmaya:KK23: napicam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
Kızlar konuyu güncelliyorum çünkü ben hala çözüm bulamadım :)

Son düzenleme:
Benim de cok var, kil donmesi bile oluyor bazen. Cok sinirime dokunuyor.
İgneli epilasyon onermisti bana doktorum. Yaptiramadim ama, bigun yaptircam insallah.

tuye degen her metal kıl yapar cımbız yerıne doktor eldıvenı kullansaydınız tek tuk olarak kalırdı
herkesın gogsunde tek tuk olur

Benim de cok var, kil donmesi bile oluyor bazen. Cok sinirime dokunuyor.
İgneli epilasyon onermisti bana doktorum. Yaptiramadim ama, bigun yaptircam insallah.

Bende de var valla tüy müy de değil seninki iyiymiş.. çok var bende
Kızlar bende de kıl şeklinde olanlardan var ama tek tük onlarla baş ediyorum alıyorum onları ama tüy olanlar göze batıyor. Onları da alsam onlarda kıl şeklinde olacak :mad: offfffffffff ya işten geldikten sonra aynanın karşısında kendimi öyle görünce sinirim bozuldu :cry:

tuye degen her metal kıl yapar cımbız yerıne doktor eldıvenı kullansaydınız tek tuk olarak kalırdı
herkesın gogsunde tek tuk olur
Canım o dönemde(ergenlik) pek bilgili olmuyor insan elime cımbız geldi onla aldım :KK70:

Kızlar bilmiyorum nasıl çözüm bulabilirim ama bu ara kafama çok takıyorum bunu :KK43: belki sizlerden de yaşayan vardır diye soruyorum utana sıkıla :KK17:
Göğüslerimde Tüylenme var :KK61: ergenlik döneminde 1 2 taneydi kötü görünüyor diye cımbızla almıştım şimdi hem gözle görülür halde hemde çoğaldı :KK42: ağda yapayım desem onu yapamam çünkü çok artar , lazer epilasyon a gideyim desem tüy gibi olduğu için pek bi sonuç alamam gibi geliyor bi de utanırım göğsümü açmaya:KK23: napicam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
Benim de var , hatta anne ve ablamda da var :KK35: ablam lazere gidiyor çok da memnun, ben de ileriki senelerde lazere başvurucam mecbur :110:

Kızlar bu konuyu güncelliyorum çünkü hala bi çözüm bulamadım bu konuya :KK43: fikir verirseniz çok sevinirim.

bende de çok var düzenli olarak cımbızla alıyorum lazerden başka çaresi yoktur zaten. Nasıl bir çözüm arıyorsun ki

İğneli lazer epilasyon yap canım emin ol en kesin çözüm bu

Lazer epilasyon mu İğneli epilasyon mu hangisi daha etkili çünkü ben ikisini de kullanmadım

Ben de lazer tavsiye ediyorum baska bir cozumu yok sanirim.ben tum vucut icin yeni basladim ikinci seans icin gidecegim haftaya guzellik uzmani her yer icin olur dedi bana.ustelik hic aci da duymadim o kadar kolay oldu ki.agda ile hem canim yanardi cok hem de haftasina cikardi tuyler.ayrica utanacak bi sey yok onlar cok aliskin.

X