tecrube
Arkadaşım yeni üyesin konu cinsellik ne bekliyorsun _??Ben yardım etmenizi umuyorum ama siz dalga geçip fake diyosunuz herkesin başına gelebilir bu hayatta ayıp yaaa yaptığınız.
Ertesi gün hapı denen şey var 5 gündür aklın nerdeydi geçti artık geçti hohoooySordum evleniriz diyo ama ben okulu bitirmeden evlenmek istemiyorum ve benim de tecrubesizligime denk geldi yoksa düşer miyim böyle bi hataya çok Üzgünüm
tamda anlatmak istefiğim şeydi,Arkadaşım yeni üyesin konu cinsellik ne bekliyorsun _??
Kuyuya düşmedin sen . Bilerek ve isteyerek birlikte oldun. Okul bitmeden evlenmeyim,hamile de kalmayım, olursa da aldırmam, ama korunmadan da sevişeyim. Yok öyle dünya. Tecrübesizlikden kastın ne? Korunmayınca hamile kalma ihtimalini bilmiyor muydun?Sordum evleniriz diyo ama ben okulu bitirmeden evlenmek istemiyorum ve benim de tecrubesizligime denk geldi yoksa düşer miyim böyle bi hataya çok Üzgünüm
Ertesi gün hapı denen şey var 5 gündür aklın nerdeydi geçti artık ertesi gün hapini alsaydim burdan çözüm istemezdim mantıklı düşün.
Bize ne senin üzgün olmandan. Ayrıca bal gibi fake konu açmışsın.Sordum evleniriz diyo ama ben okulu bitirmeden evlenmek istemiyorum ve benim de tecrubesizligime denk geldi yoksa düşer miyim böyle bi hataya çok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?