kizlar yardimm lutfen ingaaa

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Kizlar misafirlikdeydim bugun gozume bitane sinek takildi yerde parkenin uzerinde kimildamadan duruyor dikkatimi cekti yaklasinca ne goriyim bide sinekden beyaz kucucuk.kurtcuklar cikiOr int arastirdim sinek larvasi galiba
ilk defa gordum boyle biseyi daha once goreniniz varmi her sinekden cikarmi bunlar... cok sasirdin

çok merak ediyorsanız açar internetten bakarsınız , burada bunun için böyle yardım kızlar ingaa diye konu açmanıza gerek var mı?
Biz bu sineğin dışkısı yada larvası gördüysekte size gorduk desek bıle ne olacak kı bunu soruyorsunuz?

Kizlar misafirlikdeydim bugun gozume bitane sinek takildi yerde parkenin uzerinde kimildamadan duruyor dikkatimi cekti yaklasinca ne goriyim bide sinekden beyaz kucucuk.kurtcuklar cikiOr int arastirdim sinek larvasi galiba
ilk defa gordum boyle biseyi daha once goreniniz varmi her sinekden cikarmi bunlar... cok sasirdin
Hmm şu şu şu konularda konu açılsın şartı mı var?
Konu sahibi anladığım kadarıyla misafirlik teyken evinden uzak kalmış. Gelince de bunu görmüş.
Belki küçük çocuğu falan da var?
Muhtemelen nerden çıktığını, daha çok üreyip üremediğini falan düşünüp endişelenmiş.
Hamam böceği, börtü böcek konuları tepki görmüyor da bu konuya niye bu kadar tepki gösterdiniz kızlar?
Evde daha var mıdır nasıl kurtulacağım şeklinde soru sormayı amaçladığını düşündüğüm için diyorum ki, evinde her yeri güzelce temizle.
Bu tarz sinekler orda burada sıkışıp ölmüş farelere falan gelir.
Hijyene dikkat et.

Neoldu şimdi dalga geçtin güya kk ile çok mu komik oldu sanıyorsun ? Yani şöyle bol aksiyon entrikalı bir hikaye uydur bari bu ne ya???

Hmm şu şu şu konularda konu açılsın şartı mı var?
Konu sahibi anladığım kadarıyla misafirlik teyken evinden uzak kalmış. Gelince de bunu görmüş.
Belki küçük çocuğu falan da var?
Muhtemelen nerden çıktığını, daha çok üreyip üremediğini falan düşünüp endişelenmiş.
Hamam böceği, börtü böcek konuları tepki görmüyor da bu konuya niye bu kadar tepki gösterdiniz kızlar?
Evde daha var mıdır nasıl kurtulacağım şeklinde soru sormayı amaçladığını düşündüğüm için diyorum ki, evinde her yeri güzelce temizle.
Bu tarz sinekler orda burada sıkışıp ölmüş farelere falan gelir.
Hijyene dikkat et.
Çünkü ıngaa :dondurma:

Dumaaam Dumaaam mısafırlıkteydım gozum yere takıldı gordum yazmıs eve geldım de evde gordum yazmamıs,konusu tepkı gormuyo zaten baslıgı kızlar yardım ve ıngaa seklınde yazması tepkı goruyo,deseydı kı evımde bu sekılde gordum cogalır mı aynı bocek konuları gıbı bır cozum bulunurdu ama bu uye gıttıgı mısafırlıkte gormus sız gordunuz mu boyle dıye soruyor urer mı ,cogalır mı bısey olur mu dıye sormuyo kı kac mesajdır ortalarda da yok zaten.

Back
X