normal testle denemdim slik cizgi cikti sonra tekrardan yapinca tek cikmaya basladi onu anlayamadimSu an yaptirabilirsin dayanabilirsen saliyi bekle varsa daha da yukselmis olur istersen predictor erken gebelik testi al ben oyle ogrendim adetten once
Daha net sonuç almak için bekle derim. Şimdi yaptırmış olsan bile bu kez de aklında acaba sonuç doğru mu değil mi diye takılıp duracak acele etme bekleKan testi icin adet gunu bekleyimmi yoksa simdi olsa kesin sonuc verirmi?
Bi tane de predictor yap test bozuk olabilir kimyasal olabilir bilemeyizN
normal testle denemdim slik cizgi cikti sonra tekrardan yapinca tek cikmaya basladi onu anlayamadim
Predictor neki ?Bi tane de predictor yap test bozuk olabilir kimyasal olabilir bilemeyiz
Pr
Predictor neki ?
En neti kan testi dimi?Gebelik testi markasi erken test normal kasetlerden daha duyarli yani
Evet ya acilde yaptircaksin ya da saliyi bekliyceksinEn neti kan testi dimi?
HAYIRLISI INŞALLAHEvet ya acilde yaptircaksin ya da saliyi bekliyceksin
Ayyy INŞALLAH cook heyecanliyim bu konudaInsallah hamilesindir:) simdi kanda cikar adetin bir kac gun gecince idrar testinde. ama bazen kanda bile daha gec ciktigi oluyormus
Adete var onceden test yaptim slik cikti sonra yaptim tek geldi mide bulantilarim var gobekden asagi cizgi olusmus gobeyim hafif sismis gibi hamilemiyim?
Çizgi 5 aydan sonra oluyor. İlk aylarda olan birşey değil ki? Benim bile 6 bucuk aylık daha yeni yeni koyulaştı sag salim kucagina alirsin bebişini INŞALLAH
Kan testi yap. Bazen sorunlu gebelik olabiliyor hele ki bu dönemlerde çok duyuyormYa oyleyse
Ayy INŞALLAH ALLAHim isteyen herkese sag salim kavuştursun bebişiniKan testi yapmalısın bence :) Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Ya canim testde 2 slik cizgi cikiyo ne anlama geliyo o anlamiyorum slik cizginin tam yaninda 2ci slik cizgi belirleniyor ama cizgi var ne demekki bu foto atamiyorumDaha net sonuç almak için bekle derim. Şimdi yaptırmış olsan bile bu kez de aklında acaba sonuç doğru mu değil mi diye takılıp duracak acele etme bekle
Ya canim testde 2 slik cizgi cikiyo ne anlama geliyo o anlamiyorum slik cizginin tam yaninda 2ci slik cizgi belirleniyor ama cizgi var ne demekki bu foto atamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?