Kizlar yardimm

N
Su an yaptirabilirsin dayanabilirsen saliyi bekle varsa daha da yukselmis olur istersen predictor erken gebelik testi al ben oyle ogrendim adetten once
normal testle denemdim slik cizgi cikti sonra tekrardan yapinca tek cikmaya basladi onu anlayamadim

Insallah hamilesindir:) simdi kanda cikar adetin bir kac gun gecince idrar testinde. ama bazen kanda bile daha gec ciktigi oluyormus

Adete var onceden test yaptim slik cikti sonra yaptim tek geldi mide bulantilarim var gobekden asagi cizgi olusmus gobeyim hafif sismis gibi hamilemiyim?

Çizgi 5 aydan sonra oluyor. İlk aylarda olan birşey değil ki? Benim bile 6 bucuk aylık daha yeni yeni koyulaştı ve belli olmaya başladı.

Daha net sonuç almak için bekle derim. Şimdi yaptırmış olsan bile bu kez de aklında acaba sonuç doğru mu değil mi diye takılıp duracak acele etme bekle
Ya canim testde 2 slik cizgi cikiyo ne anlama geliyo o anlamiyorum slik cizginin tam yaninda 2ci slik cizgi belirleniyor ama cizgi var ne demekki bu foto atamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…