Her defasinda boyle oluyor slik cizginin yaninda daha bir cizgi cikiyirTamam işte pozitif testin kaç kez yaptın ve böyle çıktı?
Foto atsana testin daha net bişy söyleyebilirz en azından sanaHer defasinda boyle oluyor slik cizginin yaninda daha bir cizgi cikiyir
Foto atiyorum boyutu nedeniyle olmuyormusFoto atsana testin daha net bişy söyleyebilirz en azından sana
Hani ?
Kan testi yapmalısın bence :) baksana
Varmi sizce?Kesiyorum olmuyor
Varmi sizce?
Evet silik çizgi var ama neden iki tane onu anlamadım test mı öyle acaba?Varmi sizce?
Evet oyle iste bende onu diyorum.. yoksa ikizmiBaktım da ekstra 2 çizgi mı var bana mı öyle geliyor?
bundan onceki teste boyle cikmisdiEvet oyle iste bende onu diyorum.. yoksa ikizmi
HahahahahahEvet oyle iste bende onu diyorum.. yoksa ikizmi
Hadi ya INŞALLAHHahahahahah
Bişey var gibi biraz daha beklemelisin adet günün gelsin tekrar yap eğer adet olmazsan
Senin bebişin nasil annesi?Hahahahahah
Bişey var gibi biraz daha beklemelisin adet günün gelsin tekrar yap eğer adet olmazsan
Canm umudunu kırmak gibi olmasın ama bnce hamile değilsin. Testi çok beklettiğin zaman genelde böyle beyaz bir çizgi çıkıyor seninde oyle olms maalesef.Kesiyorum olmuyor
Kismet ALLAHDAN kismetse olucak. Birdeki bende beyaz deyil canim fotoda oyle dusmus tam olarak kirmizi..Canm umudunu kırmak gibi olmasın ama bnce hamile değilsin. Testi çok beklettiğin zaman genelde böyle beyaz bir çizgi çıkıyor seninde oyle olms maalesef.
Hımmm hadiii inşalllah gidip bi kan testi yap hemen bnce acilde yaparlar :)Kismet ALLAHDAN kismetse olucak. Birdeki bende beyaz deyil canim fotoda oyle dusmus tam olarak kirmizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?