Kızlar yardımmm!!! Bana akıl verin delirmek üzereyim

cansukaran

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
225
59
13
32
6 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimin beni aldattığını hissediyorum ama bir türlü yakalamadım. Telefonlarını kurcamalaya başladım ama birşey bulamadım. İşi yoğun bugün görüntülü aramalarıma 3 saat dönmedi bende msjda saydım sayıştırdım küfürler hakaretler .kesin başka bir kadının yanındasın gibi imalarda bulundum sinir anıyla. Sonrasında beni görüntülü aradığında işte olduğunu gördüm. Ama okadar hakaretime büyük sorun çıktı. Son zamanlarda aşırı bakımlı olmaya başladı cinsellik konusuna gelince yanaşmıyor . Birşeyler hissediyorum 2 senedir ama bir türlü yakalayamadım. Psikolojim bozuldu başka bir telefonu olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim

Abla öncelikle bambaşka seviyesin 2 senedir bu dusuncelerdeysen . Ama aldatma olaylari ciddi bir mevzu ona suphelendigini belirtme, belirtirseniz açık vermemeye çalışır. Eve gelirken ya da yanınıza gelirken illa sohbetleri falan siliyordur eğer boyle bir sey var sa ama sizi aldatmiyorda olabilir ama kadin içgüdüsü var .

Kadın hissederse aldatma bile olmasa başka bir şey vardır net. Eşinizin işi öyle kolay mı işten çıkıp 3 saat gitsin sonra tekrar işe gelsin

Kadın hissederse aldatma bile olmasa başka bir şey vardır net. Eşinizin işi öyle kolay mı işten çıkıp 3 saat gitsin sonra tekrar işe gelsin
Yani kontrol onda aslında rahat diyebilirim. Bu durumda aklıma geldi. Oyüzden içim içimi kemiriyor. Ya çok profesyonel hiç bir done vermiyor. Yada ben kuruntu yapıyorum. Ama hislerimde yanılmam. Bu belirsizlikte yoruyor beni paronayak oldum

2 senedir bu kuşkuyla nasıl yaşayabildiniz?
2 senedir illa ki bi fire verirdi ayrıca, ya kocanız çok profesyonel ya da siz boşa kuruntu yapıyosunuz..

Öncelikle sakin olmalısın
Uyuyan yılanı uyandırmışsın artık daha temkinli olacaktır.
Bir süre akışta kalıp hiç bu konuyu açma
Sonrasında o rahatlayıp hata yapacaktır eğer aldatma varsa

Niye delil bırakıyorsun bacım ortada olur da boşanma olsa haklı iken haksız konuma düşeceksin teli eline alınca sil o kufurleri
Ama artık çıldıracağım. Bana karşı olan yaklaşımı uzak ve soğuk duruşu. Günden güne kendine bakması. Evde kardeş gibi olduk buda beni strse sokuyor. Birşey bulamamak ise dahada agrasif insan olmama sebep oluyor. Ben güzel ve alımlı bir kadınım eskiden iltifat ederdi. Çocuk olduktan sonra herşey değişti sanki

Profesyonel falan değil adamı arayıp küfür ederek aldattığını ima ettiğiniz için önlem alıyor. Yani bu profesyonelliğini size borçlu. Azıcık sakin olup takipte kalsanız her şey çözülecek.

Öncelikle sakin olmalısın
Uyuyan yılanı uyandırmışsın artık daha temkinli olacaktır.
Bir süre akışta kalıp hiç bu konuyu açma
Sonrasında o rahatlayıp hata yapacaktır eğer aldatma varsa
2 sene resmen o avcı ben av misali sürekli gözlemledim. Ama artık sakin olamıyorum. Zaten oda benim bu şüpheci halimden bayağı sıkıldı gibi artık eski saygısı kalmadı

Kadın hissediyorsa kesinlikle doğrudur,başka bir telefonunun olup olmadıgından emin ol

2 sene resmen o avcı ben av misali sürekli gözlemledim. Ama artık sakin olamıyorum. Zaten oda benim bu şüpheci halimden bayağı sıkıldı gibi artık eski saygısı kalmadı
2 senede bişey yakalayamadıysan artık ya ikna ol bişey olmadığına yada yol ver gitsin yoluna sanada ona da yazık
Ayrıca tut ki yakaladın ayrılacak mısın?
Ayrılmam dersen hiç kucalama

Gerçek mi kuruntu mu bilemem de gencecik insanlarsınız. Birbirinize hayatı zehir etmenin anlamı nedir?

Soğumuşsunuz,uzaklaşmışsınız,bitmiş işte.

İhanet etse ne etmese ne?

Anlaşın,boşanın.

Yeni bir hayat kurun gençken. Yaş geçtikçe karar almak,düzen kurmak zorlaşıyor.

2 senede bişey yakalayamadıysan artık ya ikna ol bişey olmadığına yada yol ver gitsin yoluna sanada ona da yazık
Ayrıca tut ki yakaladın ayrılacak mısın?
Ayrılmam dersen hiç kucalama
Ayrılırım net. Benim midem kaldırmaz böyle birşeyi. Başka bir konuda söyleyeyim beni sinir krizine sokan. Birgün kuzenim bize kalmaya geldi . Eşim beni aradı birşey eksikmi diye o sırada kuzenim eşinin eve geleceğibi anlayınca böyle hafif bir makyaj ruj vs sürdü. Çok şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…