- 25 Ekim 2024
- 225
- 59
- 13
- 32
- Konu Sahibi cansukaran
-
Mantıklı. Bunu deneyeceğim.Ansızın iş yerine gidip tepkisini ölcsen kek börek bişey götürüp? Off gerçekten cok zor bi durum keske elimden bişey gelse
Kuzeni takip ettiniz mi?Ayrılırım net. Benim midem kaldırmaz böyle birşeyi. Başka bir konuda söyleyeyim beni sinir krizine sokan. Birgün kuzenim bize kalmaya geldi . Eşim beni aradı birşey eksikmi diye o sırada kuzenim eşinin eve geleceğibi anlayınca böyle hafif bir makyaj ruj vs sürdü. Çok şaşırmıştım
kendi kuzeninizle eşinizin arasında bir şey olacağını mı düşünüyorsunuz ?Ayrılırım net. Benim midem kaldırmaz böyle birşeyi. Başka bir konuda söyleyeyim beni sinir krizine sokan. Birgün kuzenim bize kalmaya geldi . Eşim beni aradı birşey eksikmi diye o sırada kuzenim eşinin eve geleceğibi anlayınca böyle hafif bir makyaj ruj vs sürdü. Çok şaşırmıştım
Asla düşünmek istemiyorum ama . Saclarını açıp akşam saat 10 da elimin gelmesiyle makyaj yapması parfüm sıkması konuşmasını ses tonunu kibarlaştırması normal mi?kendi kuzeninizle eşinizin arasında bir şey olacağını mı düşünüyorsunuz ?
değil , peki böyle karakterde kuzen sizin evde ne işi var ? az çok karakteri bellidir yani. eşiniz size bu şüpheyi yaşattıysa kendinizi yiyip bitirmenin anlamı yok boşanmaya poposu yemiyor , adımısen at ki elaleme ben bir şey yapmadım o paranoyaktı kendisi boşanmak istedi diyebilsin.Asla düşünmek istemiyorum ama . Saclarını açıp akşam saat 10 da elimin gelmesiyle makyaj yapması parfüm sıkması konuşmasını ses tonunu kibarlaştırması normal mi?
Öylemi düşünüyorsunuz.yani kuzenimin onun gelmesiyle süslenmesi şekilden şekile girmesi belkide dediğiniz gibi kuruntu olabilirKuzeni takip ettiniz mi?
Ben aldatıldığınızı düşünmüyorum
Bence sizin lohusa depresyonunuz hala devam ediyor
Sanırım onu doğuma sokmak la hata ettim. Buda etken olabilir. Gerekçesi yorgun olmasıCinsellik istemiyor ve gerekçesi ne ? Yani bu başlı başına bir sorun beni istemiyorsan söyle deyin şu umursuz adama
Kusura bakmayın da o kadar süs kuruntu olamaz bu kadını niye eve alıyorsunuz hoş değil hareketleri.Öylemi düşünüyorsunuz.yani kuzenimin onun gelmesiyle süslenmesi şekilden şekile girmesi belkide dediğiniz gibi kuruntu olabilir
Doğuma giren her eş karısına dokunuyor sanmayın, ayrıca iki yıl yorgunluk mu olur oyalıyor sizi işteSanırım onu doğuma sokmak la hata ettim. Buda etken olabilir. Gerekçesi yorgun olması
Kusura bakmayın da o kadar süs kuruntu olamaz bu kadını niye eve alıyorsunuz hoş değil hareketleri.
Tabiki bu konuda hiç birley bahane olamaz .çok yüksek ihtimalle hayatında biri var . Bu yüzden olabilirDoğuma giren her eş karısına dokunuyor sanmayın, ayrıca iki yıl yorgunluk mu olur oyalıyor sizi işte
Katılıyorum size . Ama emin olun sürekli durduk yere hır gür çıkaran biri değilim bu zamana kadar ise asla seviyemi bozmamışımdır . Hatalarında bile en büyük destekcisi benim. Yaptığı yanlışlarda bile en güzel biçimde idare etmişimdir durumu.Bugüne özel bir durum saygısızlığım. Yani yoğun olup uykusuz olup kendine saatlerce bakım yapmasıda tartışılır. Yeni kıyafetler için alışveriş yapmalar inanın yorgun biri alışverişi erteleyip evinde dinlenmek isterBilmiyorum kadın hissederse ye inanmıyorum anne sevdiği evladı için hissederse evet eş için hayır .Bazen evlilikte ilişkilerde duyduklarımiz okuduklarımız yok arkasas sohbetleride sirazeyi kaydirabilir.Hem iş güç yoğunluk az uyumak insanı kötü hissettirir Ayrıca sayıp sövüp hakaret edip size iyi hisler duyması nasıl beklenir eşin Sizde çocuktan ev işinden bunalıp kendinizi beğenmeyip fazla kafaya takmış olabilirmisiniz.Yani benle sürekli kavga hakaret eden insana da değil yanaşmak konuşası gelirmi insanınBu tavırla bu evlilik nereye kadar
Böyle tam gaz uçuruma gidilmez birisi aklı selim olacak.Delinin biri kuyuya taş atmış kadın hissedermis örümcek adam gibi tekepeti var kadında çünkü.Bakin hanımefendi her ne ise sakin olmalı kibar kalmalı kendinize özgüveninizi kaybetmemelisiniz Hata aramak değil konu konu eşinizi evliliğinizi sevio sevmenek.Cekici yönleri ikinizde birbirinize kibar nazik insan gibi biraz normalleserek takintilari bırakıp serin bir tavır takinarak suçlama yapmadan genel geçer ortak noktalarda konuşmaya çalışın.Boyle sürekli kafaya kakarsaniz insan yapmıyorum yapacağım yetti artık noktasına çok kolay gelir Önce sakin olun önce kafadan bu fikirleri atın çocuğunuza kendinize odaklanın esinizlede aranızı siz beraber düzeltin.Evde sürekli gözlemek sürekli hir cikarmak sürekli takip memnuniyetsizlik olsa bende böyle olurdum.Belki kendine bakasi geldi napiyoki saç mı ektirdi dişmi taktırdı bu kadar büyük mü değişiklikKatılıyorum size . Ama emin olun sürekli durduk yere hır gür çıkaran biri değilim bu zamana kadar ise asla seviyemi bozmamışımdır . Hatalarında bile en büyük destekcisi benim. Yaptığı yanlışlarda bile en güzel biçimde idare etmişimdir durumu.Bugüne özel bir durum saygısızlığım. Yani yoğun olup uykusuz olup kendine saatlerce bakım yapmasıda tartışılır. Yeni kıyafetler için alışveriş yapmalar inanın yorgun biri alışverişi erteleyip evinde dinlenmek ister
Bir destek mi alsanız acaba psikolojik olarak. Ya da wpden konum at kendine canlı ondan sil. Ya da konum paylaşmak için androidin ayrı programı iphone bul u var. Birde yüz yüze konu açılırsa o gün neden açmadığını sorduğunda eşinizin sağ tarafı olacak şekilde eğer eşiniz sağ yukarı bakıp cevap veriyorsa kesinlikle yalan söylüyor. Yüz okuma tekniğinde yanılma olmaz. Eğer eşinizi tanıyorsanız da yalan söylediğinde nasıl tepki verdiğini iyi bilirsiniz.Ama artık çıldıracağım. Bana karşı olan yaklaşımı uzak ve soğuk duruşu. Günden güne kendine bakması. Evde kardeş gibi olduk buda beni strse sokuyor. Birşey bulamamak ise dahada agrasif insan olmama sebep oluyor. Ben güzel ve alımlı bir kadınım eskiden iltifat ederdi. Çocuk olduktan sonra herşey değişti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?