Kızlar yardımmm!!! Bana akıl verin delirmek üzereyim

hamile kaldıktan sonra mı geldi bu düşünceler ? özgüveniniz zedelendi de kocanızın her hareketi tuhaf mı geliyor ? 3 saat cevap vermemesinin açıklaması neydi ?

Kuzeni takip ettiniz mi?
Ben aldatıldığınızı düşünmüyorum
Bence sizin lohusa depresyonunuz hala devam ediyor

kendi kuzeninizle eşinizin arasında bir şey olacağını mı düşünüyorsunuz ?

Asla düşünmek istemiyorum ama . Saclarını açıp akşam saat 10 da elimin gelmesiyle makyaj yapması parfüm sıkması konuşmasını ses tonunu kibarlaştırması normal mi?
değil , peki böyle karakterde kuzen sizin evde ne işi var ? az çok karakteri bellidir yani. eşiniz size bu şüpheyi yaşattıysa kendinizi yiyip bitirmenin anlamı yok boşanmaya poposu yemiyor , adımısen at ki elaleme ben bir şey yapmadım o paranoyaktı kendisi boşanmak istedi diyebilsin.

Cinsellik istemiyor ve gerekçesi ne ? Yani bu başlı başına bir sorun beni istemiyorsan söyle deyin şu umursuz adama

Bilmiyorum kadın hissederse ye inanmıyorum anne sevdiği evladı için hissederse evet eş için hayır .Bazen evlilikte ilişkilerde duyduklarımiz okuduklarımız yok arkasas sohbetleride sirazeyi kaydirabilir.Hem iş güç yoğunluk az uyumak insanı kötü hissettirir Ayrıca sayıp sövüp hakaret edip size iyi hisler duyması nasıl beklenir eşin Sizde çocuktan ev işinden bunalıp kendinizi beğenmeyip fazla kafaya takmış olabilirmisiniz.Yani benle sürekli kavga hakaret eden insana da değil yanaşmak konuşası gelirmi insanınBu tavırla bu evlilik nereye kadar

Bu durumu sinir oldukça düzeltemezsiniz kek bilmemne yapıp kıskanç ozguvensiz bir şekilde oraya gitmek de yapacağınız en saçma hareket

Böyle devam edin eşinizin Sabri bitip sizden komple soğuması yakındır hiç yere bitirin evliliğinizi paranioyalarla

Katılıyorum size . Ama emin olun sürekli durduk yere hır gür çıkaran biri değilim bu zamana kadar ise asla seviyemi bozmamışımdır . Hatalarında bile en büyük destekcisi benim. Yaptığı yanlışlarda bile en güzel biçimde idare etmişimdir durumu.Bugüne özel bir durum saygısızlığım. Yani yoğun olup uykusuz olup kendine saatlerce bakım yapmasıda tartışılır. Yeni kıyafetler için alışveriş yapmalar inanın yorgun biri alışverişi erteleyip evinde dinlenmek ister

Katılıyorum size . Ama emin olun sürekli durduk yere hır gür çıkaran biri değilim bu zamana kadar ise asla seviyemi bozmamışımdır . Hatalarında bile en büyük destekcisi benim. Yaptığı yanlışlarda bile en güzel biçimde idare etmişimdir durumu.Bugüne özel bir durum saygısızlığım. Yani yoğun olup uykusuz olup kendine saatlerce bakım yapmasıda tartışılır. Yeni kıyafetler için alışveriş yapmalar inanın yorgun biri alışverişi erteleyip evinde dinlenmek ister

Böyle tam gaz uçuruma gidilmez birisi aklı selim olacak.Delinin biri kuyuya taş atmış kadın hissedermis örümcek adam gibi tekepeti var kadında çünkü.Bakin hanımefendi her ne ise sakin olmalı kibar kalmalı kendinize özgüveninizi kaybetmemelisiniz Hata aramak değil konu konu eşinizi evliliğinizi sevio sevmenek.Cekici yönleri ikinizde birbirinize kibar nazik insan gibi biraz normalleserek takintilari bırakıp serin bir tavır takinarak suçlama yapmadan genel geçer ortak noktalarda konuşmaya çalışın.Boyle sürekli kafaya kakarsaniz insan yapmıyorum yapacağım yetti artık noktasına çok kolay gelir Önce sakin olun önce kafadan bu fikirleri atın çocuğunuza kendinize odaklanın esinizlede aranızı siz beraber düzeltin.Evde sürekli gözlemek sürekli hir cikarmak sürekli takip memnuniyetsizlik olsa bende böyle olurdum.Belki kendine bakasi geldi napiyoki saç mı ektirdi dişmi taktırdı bu kadar büyük mü değişiklik

Valla milyonlarca kadın var hissedemeyen ruhu duymayan hem çoğu kez böyle diye diye paranoyadan olmayacak şekilde bozuluyor ilişkiler ortada fol yok kanıt yok ne var elinizde.Birsey yapıyorsun diye diye delirtilir insan delirir

Bir destek mi alsanız acaba psikolojik olarak. Ya da wpden konum at kendine canlı ondan sil. Ya da konum paylaşmak için androidin ayrı programı iphone bul u var. Birde yüz yüze konu açılırsa o gün neden açmadığını sorduğunda eşinizin sağ tarafı olacak şekilde eğer eşiniz sağ yukarı bakıp cevap veriyorsa kesinlikle yalan söylüyor. Yüz okuma tekniğinde yanılma olmaz. Eğer eşinizi tanıyorsanız da yalan söylediğinde nasıl tepki verdiğini iyi bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…