- Konu Sahibi cansukaran
-
Böyle tam gaz uçuruma gidilmez birisi aklı selim olacak.Delinin biri kuyuya taş atmış kadın hissedermis örümcek adam gibi tekepeti var kadında çünkü.Bakin hanımefendi her ne ise sakin olmalı kibar kalmalı kendinize özgüveninizi kaybetmemelisiniz Hata aramak değil konu konu eşinizi evliliğinizi sevio sevmenek.Cekici yönleri ikinizde birbirinize kibar nazik insan gibi biraz normalleserek takintilari bırakıp serin bir tavır takinarak suçlama yapmadan genel geçer ortak noktalarda konuşmaya çalışın.Boyle sürekli kafaya kakarsaniz insan yapmıyorum yapacağım yetti artık noktasına çok kolay gelir Önce sakin olun önce kafadan bu fikirleri atın çocuğunuza kendinize odaklanın esinizlede aranızı siz beraber düzeltin.Evde sürekli gözlemek sürekli hir cikarmak sürekli takip memnuniyetsizlik olsa bende böyle olurdum.Belki kendine bakasi geldi napiyoki saç mı ektirdi dişmi taktırdı bu kadar büyük mü değişiklik
Bir destek mi alsanız acaba psikolojik olarak. Ya da wpden konum at kendine canlı ondan sil. Ya da konum paylaşmak için androidin ayrı programı iphone bul u var. Birde yüz yüze konu açılırsa o gün neden açmadığını sorduğunda eşinizin sağ tarafı olacak şekilde eğer eşiniz sağ yukarı bakıp cevap veriyorsa kesinlikle yalan söylüyor. Yüz okuma tekniğinde yanılma olmaz. Eğer eşinizi tanıyorsanız da yalan söylediğinde nasıl tepki verdiğini iyi bilirsiniz.
Eşinizle konuşarak tbiki6 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimin beni aldattığını hissediyorum ama bir türlü yakalamadım. Telefonlarını kurcamalaya başladım ama birşey bulamadım. İşi yoğun bugün görüntülü aramalarıma 3 saat dönmedi bende msjda saydım sayıştırdım küfürler hakaretler .kesin başka bir kadının yanındasın gibi imalarda bulundum sinir anıyla. Sonrasında beni görüntülü aradığında işte olduğunu gördüm. Ama okadar hakaretime büyük sorun çıktı. Son zamanlarda aşırı bakımlı olmaya başladı cinsellik konusuna gelince yanaşmıyor . Birşeyler hissediyorum 2 senedir ama bir türlü yakalayamadım. Psikolojim bozuldubaşka bir telefonu olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim
Belki ben kötü düşünmek istemiyorumdur ama şöyle olamaz mı, evimize biri geldiğinde üstümüze başımıza çeki düzen veririz. Toparlanırız.Öylemi düşünüyorsunuz.yani kuzenimin onun gelmesiyle süslenmesi şekilden şekile girmesi belkide dediğiniz gibi kuruntu olabilir
bu deneylerle yalanlandı. ayrıca esneme, göz kırpma vs. yalana kanıt olduğu söylenen her türlü işaret de deneylerle yalanlandıBirde yüz yüze konu açılırsa o gün neden açmadığını sorduğunda eşinizin sağ tarafı olacak şekilde eğer eşiniz sağ yukarı bakıp cevap veriyorsa kesinlikle yalan söylüyor. Yüz okuma tekniğinde yanılma olmaz.
Bazen şüphe kendimizi eksik hissettiğimiz zamanda hissederiz bende yeni doğum yaptım ve öyle hissediyorum ama evden çalışıyor ve yedi yirmi dört gözümün önünde ama yapan her türlü yapar biraz akışına bırak ve ondan suphlenmedigini sezdir6 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimin beni aldattığını hissediyorum ama bir türlü yakalamadım. Telefonlarını kurcamalaya başladım ama birşey bulamadım. İşi yoğun bugün görüntülü aramalarıma 3 saat dönmedi bende msjda saydım sayıştırdım küfürler hakaretler .kesin başka bir kadının yanındasın gibi imalarda bulundum sinir anıyla. Sonrasında beni görüntülü aradığında işte olduğunu gördüm. Ama okadar hakaretime büyük sorun çıktı. Son zamanlarda aşırı bakımlı olmaya başladı cinsellik konusuna gelince yanaşmıyor . Birşeyler hissediyorum 2 senedir ama bir türlü yakalayamadım. Psikolojim bozuldubaşka bir telefonu olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim
E-devlet üzerinden adına kayıtlı kaç tel no var öğrenebilirsiniz. Ama şüphenizi belli ettiğiniz için bu saatten sonra zaten açık vermez.6 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimin beni aldattığını hissediyorum ama bir türlü yakalamadım. Telefonlarını kurcamalaya başladım ama birşey bulamadım. İşi yoğun bugün görüntülü aramalarıma 3 saat dönmedi bende msjda saydım sayıştırdım küfürler hakaretler .kesin başka bir kadının yanındasın gibi imalarda bulundum sinir anıyla. Sonrasında beni görüntülü aradığında işte olduğunu gördüm. Ama okadar hakaretime büyük sorun çıktı. Son zamanlarda aşırı bakımlı olmaya başladı cinsellik konusuna gelince yanaşmıyor . Birşeyler hissediyorum 2 senedir ama bir türlü yakalayamadım. Psikolojim bozuldubaşka bir telefonu olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim
Bir şey olsaydı 2 senedir mutlaka açık verirdi diye düşünüyorum. Varsa da zaten bu şekilde öğrenemezsiniz karşı tarafa bunu yansıtmayın ama ben olduğunu zannetmiyorum. Eşinizin çocuktan sonra böyle olduğunu söylüyorsunuz belki ikinizinde ilgisi çocuğa kaymıştır eşiniz daha fazla sorumluluk aldığı için bunalmış olabilir ekstra siz hamileyken aranızdaki çekim azalıp doğumdan sonra da böyle devam etmiş olabilir. Sürekli hakaret ve suçlayıcı tavırlarla konuşuyorsanız bundan dolayı da olabilir. Sadece ikinizde bunalmışta olabilirsiniz. Hemen aldatmaya yormak yanlış olur bence sadece çaktırmadan gözlemleyin ve ilişkinizi toparlayacak heyecan katacak şeyler yapmaya çalışın.6 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimin beni aldattığını hissediyorum ama bir türlü yakalamadım. Telefonlarını kurcamalaya başladım ama birşey bulamadım. İşi yoğun bugün görüntülü aramalarıma 3 saat dönmedi bende msjda saydım sayıştırdım küfürler hakaretler .kesin başka bir kadının yanındasın gibi imalarda bulundum sinir anıyla. Sonrasında beni görüntülü aradığında işte olduğunu gördüm. Ama okadar hakaretime büyük sorun çıktı. Son zamanlarda aşırı bakımlı olmaya başladı cinsellik konusuna gelince yanaşmıyor . Birşeyler hissediyorum 2 senedir ama bir türlü yakalayamadım. Psikolojim bozuldubaşka bir telefonu olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim
o zaman sinirlerine hakim ol. Bişey belli etmeden delil topla.Ah keşke öyle olsa. Ama değil bir kadın var hayatında. Bu olayı çözsem çok rahatlayacağım.
E devletten başka bir numarası varmı öğrenebilirsin6 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimin beni aldattığını hissediyorum ama bir türlü yakalamadım. Telefonlarını kurcamalaya başladım ama birşey bulamadım. İşi yoğun bugün görüntülü aramalarıma 3 saat dönmedi bende msjda saydım sayıştırdım küfürler hakaretler .kesin başka bir kadının yanındasın gibi imalarda bulundum sinir anıyla. Sonrasında beni görüntülü aradığında işte olduğunu gördüm. Ama okadar hakaretime büyük sorun çıktı. Son zamanlarda aşırı bakımlı olmaya başladı cinsellik konusuna gelince yanaşmıyor . Birşeyler hissediyorum 2 senedir ama bir türlü yakalayamadım. Psikolojim bozuldubaşka bir telefonu olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim
Afedersiniz de şimdiki kadınlarda b.......nu çıkardı her şeyin.Ne işi var erkeğin doğumda ,görünce başı göğe mi erdi sanki.Sen de bence oldukça itici görünen o anı gösterdin de başın göğe mi erdi?Sanırım onu doğuma sokmak la hata ettim. Buda etken olabilir. Gerekçesi yorgun olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?