- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Ablası kutla bana geç gel kal demişde ../İşte odasına girince çook şasiracakmis nişanlısı ☺Anı dediği şey bu..
Hayır basına orda bişey gelir endişesi değil.Belki kiz kardeşi rahat edemez.Veya annesi...Tamam.normalde de kal diye ısrar ediyrolarmis ama hoş görmeyebilirler.Bir de nişanlısına babama yalan söyleyerek kaldığını söyleyecek.Nişanlısı bile yalan söyleyerek kaldığı için yadirgamaz mi
Aynen masum ama.Belki nisanlisinin aklında bir soru işareti olacak.Bu kız babasına yalan söyleyerek başka yerde kalabiliyor diye.Uygun olmaz dediğim bu tarz şeylerYalan söyleme kısmını atlamışım ben. Yani sadece nişanlısıyla kalacak olsa yalan söylesin ama nişanlısının ailesi yalan söylediğini bilecekse kültürel yapılarına bağlı olarak gelecekte kardeşinize karşı kullanabilirler bunu.
Damadın annesi arasın babanızdan izin alsın madem kalması için ısrar ediyorlar. Daha mantıklı olur öyle.
Ama ben zamanında ablamdan bu kadar masum ve zararsız bir şey isteseydim ve yapmasaydı yazardım bir köşeye.
TabikiUygun olmaz kısmını anladım da neden uygun olmaz? Aklınızdan ne geçiyor? Elalem mi dedikodu mu, başına bir şey gelir endişesi mi? Nişanlı yahu bu kız, evlenecek 3-5 aya. Bu kadar rahatsız olduğunuz aileyle ömür boyu yaşayacak farkındasınız değil mi?
Evet haklısınız bende zaten yönde verdim kararımiYahu uygun olmazin nesini anlamiyosunuz size gore uygun olan bana gore uygun olmaz bu kadar basit. Bence de dogru degil kalmasi kutlamalarini yapsinlar nisanlisi gece size biraksin kalmaya. Uzak memleket olsa kalacak baska ev olmasa okey ama siz varsiniz ne gerek var
Hayat ve aile yapıları herkesin aynı olmuyor, bende sizin tarzinizdaki tepkileri anlamıyorum, babasına yanlış geliyordur ki zaten nişanlısında kalacağını söylemeyecekmis yalan söyleyecekmiş yani , ne gerek var bu yalana ?nişanlanacak kadar koca kız kime ne? kime göre uygun değil? uygun değil ne demek? neyin baskısı bu? bu yaşta kendi kararını kendisinin vermesine izin vermemek ne demek?
Bende anlamadığım için cevap vermedim açıkçası.Koca kız kararına karisamayiz ne demek...Saygı duyuyorum ama bende onaylamıyorumHayat ve aile yapıları herkesin aynı olmuyor, bende sizin tarzinizdaki tepkileri anlamıyorum, babasına yanlış geliyordur ki zaten nişanlısında kalacağını söylemeyecekmis yalan söyleyecekmiş yani , ne gerek var bu yalana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?