Kizlar yardımmm lütfen

İşte odasına girince çook şasiracakmis nişanlısı ☺Anı dediği şey bu..
Ablası kutla bana geç gel kal demişde ../
İlle Kalacağım anı olacak farklı olacak diyormuş kız kardeşi.
O bakımdan sormuştum
Doğum günü kutlamasına birşey demiyor ablası kutla 11 gibi bana geç Bnde kal diyor
Kardeşinin kalmasında ki ısrasını sordum.
Edit; kız sen konu sahibimiymis ya

Son düzenleme:

Yalan söyleme kısmını atlamışım ben. Yani sadece nişanlısıyla kalacak olsa yalan söylesin ama nişanlısının ailesi yalan söylediğini bilecekse kültürel yapılarına bağlı olarak gelecekte kardeşinize karşı kullanabilirler bunu.
Damadın annesi arasın babanızdan izin alsın madem kalması için ısrar ediyorlar. Daha mantıklı olur öyle.

Ama ben zamanında ablamdan bu kadar masum ve zararsız bir şey isteseydim ve yapmasaydı yazardım bir köşeye.

Aynen masum ama.Belki nisanlisinin aklında bir soru işareti olacak.Bu kız babasına yalan söyleyerek başka yerde kalabiliyor diye.Uygun olmaz dediğim bu tarz şeyler

Tabiki

Yahu uygun olmazin nesini anlamiyosunuz size gore uygun olan bana gore uygun olmaz bu kadar basit. Bence de dogru degil kalmasi kutlamalarini yapsinlar nisanlisi gece size biraksin kalmaya. Uzak memleket olsa kalacak baska ev olmasa okey ama siz varsiniz ne gerek var

Evet haklısınız bende zaten yönde verdim kararımi

Aile yapiniza uygun degilse kalmasın madem. Eğlence bitince nişanlısı bıraksın size madem geç gitmek sorun olacak.
Ve şöyle bir durum da var nişanlısının ailesine ailemin haberi var dese olur da nasıl olsa biliyorlar diye bi konu arasında filan bahsi geçer, ailemin haberi yok dese ilerde belki sorun olur kardesinizin basina kalkarlar filan. Illa anı olsun istiyorsa farklı daha yaratıcı birşey düşünsün madem kardeşiniz. Mesela iş yerinde süpriz gibi.

nişanlanacak kadar koca kız kime ne? kime göre uygun değil? uygun değil ne demek? neyin baskısı bu? bu yaşta kendi kararını kendisinin vermesine izin vermemek ne demek?

nişanlanacak kadar koca kız kime ne? kime göre uygun değil? uygun değil ne demek? neyin baskısı bu? bu yaşta kendi kararını kendisinin vermesine izin vermemek ne demek?
Hayat ve aile yapıları herkesin aynı olmuyor, bende sizin tarzinizdaki tepkileri anlamıyorum, babasına yanlış geliyordur ki zaten nişanlısında kalacağını söylemeyecekmis yalan söyleyecekmiş yani , ne gerek var bu yalana ?

Daha nişanlıyken böyle hemen evinde kalmak uygun olmz bence de. Sonuçta daha evli değiller, kimilerinin nişanı bozuluyor vs. tabii olmasın öyle şey kardeşinize de, demek istediğim daha bu seviyedeyken yüz göz olmaya gerek yok.

Sizde kalsın bence de...

Bende anlamadığım için cevap vermedim açıkçası.Koca kız kararına karisamayiz ne demek...Saygı duyuyorum ama bende onaylamıyorum

Bencede kalmasin evlendikten sonra bu eş kişisi ve akrabalari evrimleşiyor bu anilari ona gayet nahoş bir şekilde hatirlatabilirler

Uygun olmaz bence de, hiç anlamıyorum bu kalma işlerini, herkesin bi evi var kutlar gider isterse 3te gitsin ama gitsin, hoş değil bence nişanlılık evlilik demek değil sonuçta, tabi düşünce, yaşam tarzı farklı olabilir herkesin

Annesi ve kiz kardesi varsa sonradan kardesinizin dedikodusunu yapip x te bizim evde kaldi diyebilirler bu yuzden bence kalmasin

Sonuçta nişanlılar artık ama babanıza söylemeyeceksiniz sanırım, bence hiç uygun değil. Anne babanın rızası olmadan. Dünyanın bin türlü hali var bir şey olur sağlık problemi bi şey olur allah korusun ailenize mahcup olursunuz

A Ayparcamm59 ,

Kardeşinizdir eğlensin gençliğini yaşasın istersiniz elbette ama yalana ortak olmayın bence, dünyanın binbir türlü hali var, herşeyi bir kenara bırakın velev ki yedikleri pastadan zehirlendiler, evde bir kaza yaşandı, ne olacak?

Olmaz olmaz demeyin, seneler önce uzaktan bir akrabamın kızı arkadaşlarıyla yaptıkları bir parti de zehirlenerek öldü aile kahroldu, gençlik güzel birşey, kanı kaynar ama gizli kapaklı olmaz böyle şeyler, madem nişanlısının ailesi o kadar iyi niyetli ve kalmasında ısrarcı o zaman izin alma işini sizin üstünüze yıkmayacak kimse, kal diyenler arayıp babadan izin isteyecek, izin istemiyorlarsa yarın bu kız onların evine gelin gidince sen babana bile yalan söyleyip bizde kalmak için can atıyordun deyiverirler maalesef

Bence anneyle kız kardeşi devredışı bırakıp başbaşa kutlayacaklar,ondan farklı olacak die ısrar ediyor :) Kendim de yaptım nişanlıyken ordan biliyorum :)

Ben şuna da takıldım. İki gün sonra dünürler havadan sudan konuşurken bu konu açılıp zaten yalan meydana çıkmayacak mı? Ben olsam böyle bir izlenim asla bırakmak istemezdim. Ailesinden gizli iş çevirme konumunda direkt

Bence de sonradan pat diye karşınıza çıkar. Anne babadan gizli iş yapmayın.

Bence kalmasin, benim fikrim ama ne munasebet? Yarin birgu bi olay oldu ve sizide one surerler ablasinin haberi vardi diye. Agrimayan basinizi agritmayin. Gelin ata bininceye kadar ya kismet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…