Kizlar yardımmm lütfen

Ayparcamm59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
259
132
23
Kızlar kız kardeşim nisanlisinin doğum gününde süpriz yapmak istiyor.Nişanlısı işten gelmeden onlara gidecek.Odasına girecek.Nişanlısı kapıyı açınca elinde pasta olucak kendince süpriz yapmak istemiş.Ama.aksam da onlarda kalmak istiyor.Nişanlısı işten saat dokuz gibi geliyor.Evde kız kardeşi ve annesi de olacak çocuğun.Ama bizimkiler öyle şeylere karşıdır.İzin vermezler.Benden yardım istedi.Ama ben de orda kalmasının doğru olmayacagini söyledim.O da çok ısrar ediyor.Abla anı olarak kalacak çok şasiracak filan diuor.Nisanlisina ve ailesine güvenim tam.kız kardeşime de ama yine de pek doğru bulmuyorum.Sizce izin için aracı olsam mi ?Yoksa kalması için engel mi olsam bilemedim

Nişanlanacak kadar büyükse bu istediğini gerçekleştirecek kadar da büyüktür
Ne destek ne köstek olun
Ben bilmem sen kendi bildiğini yap ben karışmayacağım diyin

Çocuğun annesi ve kardeşi evdeyken ne olabilir ki?
Ama ben olsam böyle bir şeye alet olmazdım.
Çocuk 9da işten geliyorsa kutlasın etsin 11 gibi size geçsin sizde kalsın madem.

Çocuğun annesi ve kardeşi evdeyken ne olabilir ki?
Ama ben olsam böyle bir şeye alet olmazdım.
Çocuk 9da işten geliyorsa kutlasın etsin 11 gibi size geçsin sizde kalsın madem.
O saatte de babam nerden geliyorsun der...Ama kalırsa bende kalacağıni soylicek .Yok kesinlike bişey yapar diye değil de uygun kaçmaz diye düşündüm

Güvenim tam derken? Nişanlanmalarına izin verecek kadar güvenmişsiniz işte aileye korkmayın yemezler kardeşinizi.
Yok yaa o anlamda demedigimı belirttim zaten.Hani onlar da çok ısrar ediyrolarmis kal.filan diye ama uygun olmaz sanki gibi geldi

O saatte de babam nerden geliyorsun der...Ama kalırsa bende kalacağıni soylicek .Yok kesinlike bişey yapar diye değil de uygun kaçmaz diye düşündüm
Tamam işte 11de sizin evinize gelsin diyorum.
Sizde kalmış olacak yine aynı hesap.

Ya hani uygun olmaz diye...

Of her evde var böyle zora sokan bir kardeş. Yalan söyletirler kalbin başka yerinde atar baban çakar diye,bi bitin yahu

Ya hani uygun olmaz diye...

Uygun olmaz kısmını anladım da neden uygun olmaz? Aklınızdan ne geçiyor? Elalem mi dedikodu mu, başına bir şey gelir endişesi mi? Nişanlı yahu bu kız, evlenecek 3-5 aya. Bu kadar rahatsız olduğunuz aileyle ömür boyu yaşayacak farkındasınız değil mi?

Uygun olup olmaması sizin düşüncenize kalmış ama ileride bir gün laf arasında bu ortaya çıkarsa ailenize mahçup olmazmisiniz bence siz hiç ortak olmayın ya akşam vakit geçirip size gelsin yada sizi karıştırmadan kalsın orada .
Anne babanız da size güveniyor guvenlerini kirmayin derim .

siz hic araci olmayin gerek yok. ilerde ailesi kiziniz evlenmeden geldi bizde yatili kaldi der, babaniz şok gecirir. kutlasin, sonra size gelsin, yatili kalip da milletin agzina laf vermesin.

Evet onu bende söyledim ama illa kalmak istiyorum abla anı olacak farklı olacak vb şeyler dedi o yüzden ben de kararsız kaldım
Anı ve farklı olacak kısmına takıldım ..
Nişanlısı zaten 9’ da geliyormuş işten.
Doğum günü kutlamasını yapar 1 ,2 saat sonra yatar uyur..
Anısı ve farkı annesi ve kız kardeşiyle oturarak mı olacakmış çözemedim doğrusu ./
Size o anı ‘yı ve farkı açıklasın öyle izin verin verin bnce.

Hayır basına orda bişey gelir endişesi değil.Belki kiz kardeşi rahat edemez.Veya annesi...Tamam.normalde de kal diye ısrar ediyrolarmis ama hoş görmeyebilirler.Bir de nişanlısına babama yalan söyleyerek kaldığını söyleyecek.Nişanlısı bile yalan söyleyerek kaldığı için yadirgamaz mi

İşte odasına girince çook şasiracakmis nişanlısı ☺Anı dediği şey bu..

Aileniz muhafazakar ve geleneksel bir aileyse, ben olsam yardimci olmazdim . Nisanli ters kose yapmasin dikkat edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…