- 26 Kasım 2018
- 259
- 132
- 23
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
O saatte de babam nerden geliyorsun der...Ama kalırsa bende kalacağıni soylicek .Yok kesinlike bişey yapar diye değil de uygun kaçmaz diye düşündümÇocuğun annesi ve kardeşi evdeyken ne olabilir ki?
Ama ben olsam böyle bir şeye alet olmazdım.
Çocuk 9da işten geliyorsa kutlasın etsin 11 gibi size geçsin sizde kalsın madem.
Yok yaa o anlamda demedigimı belirttim zaten.Hani onlar da çok ısrar ediyrolarmis kal.filan diye ama uygun olmaz sanki gibi geldiGüvenim tam derken? Nişanlanmalarına izin verecek kadar güvenmişsiniz işte aileye korkmayın yemezler kardeşinizi.
Tamam işte 11de sizin evinize gelsin diyorum.O saatte de babam nerden geliyorsun der...Ama kalırsa bende kalacağıni soylicek .Yok kesinlike bişey yapar diye değil de uygun kaçmaz diye düşündüm
Evet onu bende söyledim ama illa kalmak istiyorum abla anı olacak farklı olacak vb şeyler dedi o yüzden ben de kararsız kaldımTamam işte 11de sizin evinize gelsin diyorum.
Sizde kalmış olacak yine aynı hesap.
Ya hani uygun olmaz diye...Aile de ordayken kalsa ne olacak ki? Birlik olup kızkardeşinize tecavüz etmeyecekler ya da böbreklerini çalmayacaklar öyle değil mi? Yani bir genç kadının nişanlısının evinde kalmasında ne gibi bir sakınca gördünüz?
Aynen ya arada kaldimOf her evde var böyle zora sokan bir kardeş. Yalan söyletirler kalbin başka yerinde atar baban çakar diye,bi bitin yahu
Ya hani uygun olmaz diye...
Anı ve farklı olacak kısmına takıldım ..Evet onu bende söyledim ama illa kalmak istiyorum abla anı olacak farklı olacak vb şeyler dedi o yüzden ben de kararsız kaldım
Hayır basına orda bişey gelir endişesi değil.Belki kiz kardeşi rahat edemez.Veya annesi...Tamam.normalde de kal diye ısrar ediyrolarmis ama hoş görmeyebilirler.Bir de nişanlısına babama yalan söyleyerek kaldığını söyleyecek.Nişanlısı bile yalan söyleyerek kaldığı için yadirgamaz miUygun olmaz kısmını anladım da neden uygun olmaz? Aklınızdan ne geçiyor? Elalem mi dedikodu mu, başına bir şey gelir endişesi mi? Nişanlı yahu bu kız, evlenecek 3-5 aya. Bu kadar rahatsız olduğunuz aileyle ömür boyu yaşayacak farkındasınız değil mi?
İşte odasına girince çook şasiracakmis nişanlısı ☺Anı dediği şey bu..Anı ve farklı olacak kısmına takıldım ..
Nişanlısı zaten 9’ da geliyormuş işten.
Doğum günü kutlamasını yapar 1 ,2 saat sonra yatar uyur..
Anısı ve farkı annesi ve kız kardeşiyle oturarak mı olacakmış çözemedim doğrusu ./
Size o anı ‘yı ve farkı açıklasın öyle izin verin verin bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?