Kızlar yardımmm tüp bebek tedavisi

SWEART

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
295
149
333
:)Kızlar ben cumartesi ilaçlara başladım cinsel ilişki ile ilgili bişi demedi doktorum acaba yasakmı dikkat etmelimiyiz? Yoksa eşimin düzenli boşalması gerekya arada kaynayalımm

Sonlara doğru dikkat et yumurta toplama işlemi yapılırken eşin Sperm vermesi gerekiyor bence son 1 hafta ilişkiyi bırak hangi hastane de başladın cnm hadii hayırlı olsun gazi de başladınsa sema hemsireye sor

Haklısın kuzum perhiz süresi için :) Evet canım gazi novafertilde ruşen hocayla başladım sağolasın senden dolayı tanıyo gibiydim zorluk çekmedim:) Ruşen beye iki tane için söledim dedi madem çok araştırdınz bu konuyuda bilmen lazım ben karar vercem dedi umarım herşey yolunda gider yaa heyecan verici bi süreç

Son düzenleme:
Arkadaslar amh degrrim 0.50 boyle dusuk olanlar varsa yazabilirmi bana cvp bekliyorum

Arkadaslar amh degrrim 0.50 boyle dusuk olanlar varsa yazabilirmi bana cvp bekliyorum
Kuzum ne zaman yaptın adetinin kaçıncı günüydü, ben biraz araştırdım ama biraz düşük gibi, doktoruna sordunmu canım benim mutlaka bi açıklaması ve tedavisi vardır

Kuzum ne zaman yaptın adetinin kaçıncı günüydü, ben biraz araştırdım ama biraz düşük gibi, doktoruna sordunmu canım benim mutlaka bi açıklaması ve tedavisi vardır
1hafta oldu yaptirali endometriyozis var rezervi dusuruyormus tabi kaliteyide ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…