Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfalarca yorum da yazılsa özeti budur. Tebrik ederim :)Izler erkektir kafana takma baska kadinlara gitmesinden iyidir.
Aman Allahim nasil olabilir p... izleyen erkek evde gul gibi karisi varken hemen bosan.
Bu iki yorum canim yazabileceklerimizin hepsi ilki yada ikincisinden ibaret sen hangisini secersen artik![]()
Başka ne yapcak adam blog blog gezip el işi örneği mı alcak
Kadında yapar..normaldır dıyorum bebişim..erkek adamdır yapar diyorsun yani
işte bunlar hep ataerkil toplumun izleri![]()
3.seçeneği unuttun..Izler erkektir kafana takma baska kadinlara gitmesinden iyidir.
Aman Allahim nasil olabilir p... izleyen erkek evde gul gibi karisi varken hemen bosan.
Bu iki yorum canim yazabileceklerimizin hepsi ilki yada ikincisinden ibaret sen hangisini secersen artik![]()
Ne güzel yorum o öyle yeaaasende canın sıkılınca hobi olarak aynısını yap,
neden diye sorarsa seninle aynı sebepten hayatım dersin anlar![]()
Kadında yapar..normaldır dıyorum bebişim..
Ne güzel yorum o öyle yeaaa![]()
Kesinn beğenir canım
sağol canım beğendiysen ne mutlu bana,
konu sahibinin eşi de beğenir umarım anlayışla karşılar![]()
Belki orda okuduğu ve izlediği fantazileri senle deneyecektirHic ummadigim sasrdgm bisi oldu esim seks hkayeleri okuyor sevisme sahnelerini izliyor telefonunda yakaldm sakin bi sekilde sordm bunlar ne amacin ne diye bisi yok haytm ya canm sklildi baktm dedi ama cok bozuldm moralim cok bozuk nedeni sordm oylesine valla dedi