Kızlar yardımmmm... Hamişliğin 4. Ayında su sızıntısı

yaqmurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
173
2
46
İzmir
kızlar 16 haftalık hamileyim.. yaklaşık 1 ay önce dr.a gittim su kaçağı olduğunu söyledi.. su azalıyo sonra kendi kendini yeniliyo çoğalıyo.. bu durumu yaşayan var mı.. bebeğime bişi olur mu.. korkuyorm sürekli bi sızıntı hafif ıslaklık hissediyorum...

bence bu onemlı bır konu gerekırse konunun daha uzmanı baska bır doktıra gıdın benımde bebegım suyunun bıtmesı nedenıyle acıl sezeryana alındı yavrum cıktıgında mosmor olmustu ama sanslıydıkkı bız son haftamızdaydık sızın onunuzde daha cok yol var ıns duzelır gecmıs olsun

teşekkürler.. gidiyorum zaten sürekli dr.lara ama suyun azaldıığını sonra çoğaldığını söylüyolar.. ya çoğalmazsa yada ne zaman bi tehlike var deyip acil olarak gitmeliyim onu anlayamıyorum.. bi de su gelirken karın ve kasık ağrınız oluyo muydu

aynı durumu bende yaşamıştım ama bende gebelik şekeri vardı. son aylarda dahada artmıştı bende. endişelenemeyin dr.takibindeyseniz hiçbişey olmaz bebeğinize. ama söylediğim gibi benimkisi gebelik şekerinden dolayı oluyordu.

anladım.. bende su kaçağı var başka nedene bağımsız olarak.. sürekli gidiyorum dr.a ama suyun bebeğime zarar verecek kadar aşırı azalması ve anlayamamam gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba bu aklıma takılıyo

her ay düzenli kontrol oluyorsan dr.un sana söyler canım durumu. endişelenme hamilesin bebeğinde olumsuz etkilenmesin.

1 günü diğer gününü tutmuyo ki bi çok azalmış deniliyo ertesi gün normale dönmüş deniliyo.. hafta sonu yine çok geldi su hissediyorum sırılsıklam oldum yine.. yarın kontrolm var inş kötü bişi çıkmaz

bende boyle bırseyle karsılaşıyorum çok afedersınız altına ıslatmışım gıbı bende de herhalde plesentam aşşagıda dıye ondan oluyor dıye dusundum doktorum da hıç bırsey soylemedı bana bu konuda sankı sımdı kafam karıstı yaa

Canım bence olumlu düşün.Ne kadar kötü düşünürsen bebişine ve kendine zarar. Allahın izniyle hiç bişey olmuyacak

bende boyle bırseyle karsılaşıyorum çok afedersınız altına ıslatmışım gıbı bende de herhalde plesentam aşşagıda dıye ondan oluyor dıye dusundum doktorum da hıç bırsey soylemedı bana bu konuda sankı sımdı kafam karıstı yaa

canım inş seninki farklı bi durumdur çok kötü bişi ya sürekli kendimi kontrol ediyorum hep ıslağım neredeyse.. ne kadarlıksın bilmiyorum ama bence dr.unla bi konuş test yaptır için rahat etsin ne olduğunu bil.. beni de ilk anlamadılar idrar kaçırıyosun dediler büyük bi hastanede sonradan kendi dr.um ortaya çıkardı su kaçağı olduğunu.. tek dr.a inanma en azından 2 dr görsün bu yüzden bebeğini kaybeden çok kişi varmış hafife almaya gelmez

Canım bence olumlu düşün.Ne kadar kötü düşünürsen bebişine ve kendine zarar. Allahın izniyle hiç bişey olmuyacak

inş canım ya normalde de çok takıntılı bi insanımdır bide söz konusu bebeğim olunca kendimi hiç tutamıyorm eşimi de çıldırtıyorum artık :) yarın kontrol var bakalım ne dicek dr.umuz :s

Mrk etme bende çok evamlı birisiyimdir.Bana kalsa hergün gider bebeğimin kalbinin sesini dinlerim :)) İçini ferat tut. Ben burdayım annecim diyor emin ol :)

ben ilk zamanlar haftada 2 bazen 3 kez gidiyodm dr.a moralim bozuk olduğu zaman yada sadece kalbinin sesini duymak için :))) sanki beni anlıyo gibi arada hareketlerini hissedebiliyorum ben çok kafama taktığım zaman pıt pıt vuruyo içerden iyiyim diyo sanki :))

suyun azaldığını duydum daha doğrusu bizzat başıma geldi geçen yıl hamileydim 14.cü haftadan itibaren suyun her geçen gün dahada azalıyordu sürekli çamaşırım ıslanırdı ped kullanmak zorunda kalırdım ağrılarım vardı 18.ci haftada kanama başladı ama suyun çoğaldığını ilk kez duyuyorum :44: ben kaç tane doktora gittim başka şehirdeki profösörlere gittim bana yaşamayacaklarını söyledikler hangi doktora sorduysam bebeklerin suyu çoğaltacak bir ilaç iğne yada serum yok annenin çok suy içmeside suyu çoğaltmaz bebekler aminiyon sıvısını kendileri üretir vücudundan süzülen su dediler suyun gelmesi büyük risk enfeksiyon kapabilirsin bebeklerinle beraber seninde hayatın tehlikeye girer dediler ve erken doğum yaptım ikiz bebeklerimi kaybettim inşallah senin bebeğine bişi olmaz geçmiş olsun bence ciddi bir sorun ihmale gelmez :26:

suyun azaldığını duydum daha doğrusu bizzat başıma geldi geçen yıl hamileydim 14.cü haftadan itibaren suyun her geçen gün dahada azalıyordu sürekli çamaşırım ıslanırdı ped kullanmak zorunda kalırdım ağrılarım vardı 18.ci haftada kanama başladı ama suyun çoğaldığını ilk kez duyuyorum :44: ben kaç tane doktora gittim başka şehirdeki profösörlere gittim bana yaşamayacaklarını söyledikler hangi doktora sorduysam bebeklerin suyu çoğaltacak bir ilaç iğne yada serum yok annenin çok suy içmeside suyu çoğaltmaz bebekler aminiyon sıvısını kendileri üretir vücudundan süzülen su dediler suyun gelmesi büyük risk enfeksiyon kapabilirsin bebeklerinle beraber seninde hayatın tehlikeye girer dediler ve erken doğum yaptım ikiz bebeklerimi kaybettim inşallah senin bebeğine bişi olmaz geçmiş olsun bence ciddi bir sorun ihmale gelmez :26:

benimde sürekli çamaşırım ıslak ama nasıl oluyosa bir süre sonra su çoğalıyomuş bana da çok ilginç geldi kendi kendine çoğabilmesi ama durum bu :s çok geçmiş olsun canım zor bi durum bende korkuyorum bebeğime bişi olcak diye.. arada karnıma sancılar giriyo aynı anda suyun geldiğini de hissediyorum.. senin de ölemiydi sürekli ağrın oluyomuydu

benimde sürekli çamaşırım ıslak ama nasıl oluyosa bir süre sonra su çoğalıyomuş bana da çok ilginç geldi kendi kendine çoğabilmesi ama durum bu :s çok geçmiş olsun canım zor bi durum bende korkuyorum bebeğime bişi olcak diye.. arada karnıma sancılar giriyo aynı anda suyun geldiğini de hissediyorum.. senin de ölemiydi sürekli ağrın oluyomuydu

evet sürekli ağrılarım vardı uyku bile uyuyamazdım sağımdan soluma dönerken inlerdim resmen ama tabi benim ikiz gebelik olduğundan dolayı olabilir bilemiyorum ama suyun kendiliğinden çoğalmasıda iyi en azından gün gün azalmıyor gerçekten ilginç bir durum... ben kaç kez hastanede yattım sürekli kontrol altında olmama rağmen her hafta suyum biraz daha azalıyordu karnım küçülüyordu resmen :26: sebep olarak size ne söylediler? benim için bazı doktorlar idrar yolu enfeksiyonu var kesenin zarını delmiş olabilir dedi bazı doktorlar kullanmış olduğunuz ilaçtan dolayı dedi hatta bir doktor da eşinizle gebeliğinizin ilk üç ay döneminde cinsel birleşme olduysa buna bağlıda olabilir dedi yani kesin net bir sebep söylenmedi:50:

evet sürekli ağrılarım vardı uyku bile uyuyamazdım sağımdan soluma dönerken inlerdim resmen ama tabi benim ikiz gebelik olduğundan dolayı olabilir bilemiyorum ama suyun kendiliğinden çoğalmasıda iyi en azından gün gün azalmıyor gerçekten ilginç bir durum... ben kaç kez hastanede yattım sürekli kontrol altında olmama rağmen her hafta suyum biraz daha azalıyordu karnım küçülüyordu resmen :26: sebep olarak size ne söylediler? benim için bazı doktorlar idrar yolu enfeksiyonu var kesenin zarını delmiş olabilir dedi bazı doktorlar kullanmış olduğunuz ilaçtan dolayı dedi hatta bir doktor da eşinizle gebeliğinizin ilk üç ay döneminde cinsel birleşme olduysa buna bağlıda olabilir dedi yani kesin net bir sebep söylenmedi:50:

benimde bazen anlattığınız şekilde ağrılarım oluyo kıvrandırıyo.. evet bi bakılıyo az ertesi gün çoğalmış ilginç ama güzel :)) bana sebep söylemediler zaten zar zor anlaşıldı suyun azaldığı.. 1 ay ordan oraya gittim testler yapıldı hiç bişi çıkmadı akıntın bile yok diyolardı bana ben sırılsıklam haldeyken.. sonunda kendi dr.um muayenelerinden anladı bu durumu

Bana kalsa bende her hafta gitcem ama ultrasyona fazla girmek iyi değil diyorlar.ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizliğim var.Bağırsak hareketimi bebeğimin hareketimi diye kararsız kalıyorum.Bebeğimin hareketlerini hissetsem ultrasyona bile ihtiyaç duymam :)

Back
X