Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende boyle bırseyle karsılaşıyorum çok afedersınız altına ıslatmışım gıbı bende de herhalde plesentam aşşagıda dıye ondan oluyor dıye dusundum doktorum da hıç bırsey soylemedı bana bu konuda sankı sımdı kafam karıstı yaa
Canım bence olumlu düşün.Ne kadar kötü düşünürsen bebişine ve kendine zarar. Allahın izniyle hiç bişey olmuyacak
suyun azaldığını duydum daha doğrusu bizzat başıma geldi geçen yıl hamileydim 14.cü haftadan itibaren suyun her geçen gün dahada azalıyordu sürekli çamaşırım ıslanırdı ped kullanmak zorunda kalırdım ağrılarım vardı 18.ci haftada kanama başladı ama suyun çoğaldığını ilk kez duyuyorum :44: ben kaç tane doktora gittim başka şehirdeki profösörlere gittim bana yaşamayacaklarını söyledikler hangi doktora sorduysam bebeklerin suyu çoğaltacak bir ilaç iğne yada serum yok annenin çok suy içmeside suyu çoğaltmaz bebekler aminiyon sıvısını kendileri üretir vücudundan süzülen su dediler suyun gelmesi büyük risk enfeksiyon kapabilirsin bebeklerinle beraber seninde hayatın tehlikeye girer dediler ve erken doğum yaptım ikiz bebeklerimi kaybettim inşallah senin bebeğine bişi olmaz geçmiş olsun bence ciddi bir sorun ihmale gelmez :26:
benimde sürekli çamaşırım ıslak ama nasıl oluyosa bir süre sonra su çoğalıyomuş bana da çok ilginç geldi kendi kendine çoğabilmesi ama durum bu :s çok geçmiş olsun canım zor bi durum bende korkuyorum bebeğime bişi olcak diye.. arada karnıma sancılar giriyo aynı anda suyun geldiğini de hissediyorum.. senin de ölemiydi sürekli ağrın oluyomuydu
evet sürekli ağrılarım vardı uyku bile uyuyamazdım sağımdan soluma dönerken inlerdim resmen ama tabi benim ikiz gebelik olduğundan dolayı olabilir bilemiyorum ama suyun kendiliğinden çoğalmasıda iyi en azından gün gün azalmıyor gerçekten ilginç bir durum... ben kaç kez hastanede yattım sürekli kontrol altında olmama rağmen her hafta suyum biraz daha azalıyordu karnım küçülüyordu resmen :26: sebep olarak size ne söylediler? benim için bazı doktorlar idrar yolu enfeksiyonu var kesenin zarını delmiş olabilir dedi bazı doktorlar kullanmış olduğunuz ilaçtan dolayı dedi hatta bir doktor da eşinizle gebeliğinizin ilk üç ay döneminde cinsel birleşme olduysa buna bağlıda olabilir dedi yani kesin net bir sebep söylenmedi![]()