Kızlar yardımmmm = (

DingiltereKralicesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.746
10
683
İzmir
Kızlar 30 Mayıs'ta mezuniyetim var, üniversiteden mezun oluyorum çok şükür kaydirigubbakcemile2
Ama kıyafetle ilgili bir sorunum var.
Ben dekolteli ve de kolsuz hiçbir şey giyemem.
Deneyip beğendiğim elbiseler oldu, ancak hepsinin göğsü açık, kolsuzlar.
Bana önerebileceğiniz, kapalı, uzun ya da yetim kol elbise modelleri var mı ???

Yardım edin bana lütfeeen, beğendiğim modeli diktirmeyi düşünüyorum

canm beyaz elbiseyi çok begndm ben...göğsü çok açık gelmediyse sana,bi bolera diktirebilirsin o kıyafetn üstüne
kolların kapanmş olur
aceleye getrme gerçi iyice gez bi bak

cnm bende beyaz elbiseyi cok begendim dekoltesi de fazla degil ama kollari fazla acik diyorsan bir sal alabilirsin omuzlarina

Görmeyenler için resim koyayım da ne diyor bunlar demesinler :roflol:

cnm benim bende senin gibi açık olmayan bşyler arıyodum mezuniyetime ama inan gögüs kısmı kapalıysa kol olmuyoduu kolu varsa göğüs kısmı açıktı..bende senin gibi elbiseyi begendim gittim aynı renginden 20 cnm tül aldımm omuz kızmımı ölçüp elimle dikmiştimmm iki dk da süper olmuştu cnmmm bu beyaz elbise süper olmuş sanaaa beyaz istedigin bi kumaştan terzi bile iki dkya yaparrrr:)

ben de öyle yapmayı düşünüyorum nemcim
varsa fotoğrafı ekler misin rica etsem

cnm bnm sabahtan beridir cd lere bakıyorum isimlerini yazmamışım bulamadım ama düğünlerde sözlerde giydigim kıyafetleri koyayım işine yarar inş..benn askılı kıyafetlerde bolero tercih ediyorumm bayanlar arasında çıkarırım boleroyuda kalabalık ortamlarda giyiyiorum..bulduklarımı ekliyim cnm cdleri karıştırdıkca eklerim yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…