- Konu Sahibi prensestubis
-
Kızlar dün transferim oldu. iyi kalitede tek embriyom koyuldu. Tek olsun benim olsun. Ama kocaman bir sorunum var. Kabız oldumVe çok kötüyüm. Kayısı yedim üstüne bol su içtim genede çözüm olmadı. Bilenler yaşayanlar bilgi verebilirmisiniz. Ay yardım edin patlıcak gibi hissediyorum kendimi. aranızda benim gibi olan varmı acaba???
Bu arada bebişimi transfer ederlerken izledim teyzeleri. Su damlası gibiydi. İnşallah bu sefer tutunur sıkı sıkı anneciğine. isteyen herkese bebişlerini göndersin Allahım.
Kızlar dün transferim oldu. iyi kalitede tek embriyom koyuldu. Tek olsun benim olsun. Ama kocaman bir sorunum var. Kabız oldumVe çok kötüyüm. Kayısı yedim üstüne bol su içtim genede çözüm olmadı. Bilenler yaşayanlar bilgi verebilirmisiniz. Ay yardım edin patlıcak gibi hissediyorum kendimi. aranızda benim gibi olan varmı acaba???
Bu arada bebişimi transfer ederlerken izledim teyzeleri. Su damlası gibiydi. İnşallah bu sefer tutunur sıkı sıkı anneciğine. isteyen herkese bebişlerini göndersin Allahım.
Sabah akşam dupalac içiyorum bende. Daha yeni yeni fayda etmeye başladı. Çok kötüydüm kızlar. Karnım olmuştu kocaman. Şimdi daha iyiyim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
ama birşey söyliyeyimmi benim hiçbir belirtim yok geçen seferkinde kasıklarım ağrıyordu,gögüslerim şişmişti,sürekli uyumak istiyordum ama şimdi hiçbir belirti yok. Kötü birşeymi bu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?